Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Προστασία πόρτας ξυλολέβητα Adarad

Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185626 από papiri
Για πάνω από 10 χρόνια έχουμε έναν ξυλολέβητα Adarad. Τώρα για δεύτερη φορά θέλει άλλαγμα το κορδόνι (δεν ξέρω πως λέγεται), πως να το ζητήσω;  Θέλει συγκεκριμένο ή υπάρχει κάτι κοινό;
Από εκεί και πέρα έχει καεί και η "επένδυση" της πόρτας και φοβόμαστε να μην έχουμε κάποιο "ατύχημα". Επισυνάπτω φωτογραφία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Τι να βάλω;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185627 από papiri
Απαντήθηκε από papiri στο θέμα Προστασία πόρτας ξυλολέβητα Adarad
Κανείς να απαντήσει...;;;

Περισσότερα
1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν #185629 από Tzim3d
Απαντήθηκε από Tzim3d στο θέμα Προστασία πόρτας ξυλολέβητα Adarad
Υαλοκορδονο λέγεται έχουν σχεδόν σε όλα τα βιομηχανικα είδη παει με το μετρο και είναι σχετικά φτηνο.Πρεπει να πάρεις δείγμα από το παλιό για να πάρεις το κατάλληλο έτσι ώστε να μπει χωνευτο στη πατουρα που εχει.Για την προστασία δεν καταλαβαίνω τι εννοείς είχα και εγώ adarad αλλά δεν θυμάμαι τι πορτα για να σε βοηθήσω εξηγησε μου καλύτερα......

Περισσότερα
1 Μήνας 1 Εβδομάδα πριν #185633 από meletis
Απαντήθηκε από meletis στο θέμα Προστασία πόρτας ξυλολέβητα Adarad

Για πάνω από 10 χρόνια έχουμε έναν ξυλολέβητα Adarad. Τώρα για δεύτερη φορά θέλει άλλαγμα το κορδόνι (δεν ξέρω πως λέγεται), πως να το ζητήσω;  Θέλει συγκεκριμένο ή υπάρχει κάτι κοινό;
Από εκεί και πέρα έχει καεί και η "επένδυση" της πόρτας και φοβόμαστε να μην έχουμε κάποιο "ατύχημα". Επισυνάπτω φωτογραφία. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Τι να βάλω;

Υαλοκορδόνι λέγεται . 
Εγω για το ξυλολέβητα βρήκα σε μαγαζί με είδη θέρμανσης .
Μέτρησε το με παχύμετρο , χρησιμοποιήσα και σιλικόνη θερμοκρασίας (κόκκινη) .
Όσο για τη πόρτα του , απο μέσα έχει μόνωση ; Kai εμένα είχε σπάσει απο τα χρόνια , και τη έφτιαξα με τσιμέντο πυρίμαχο που βάζουν στα πυρότουβλα .

Φοιτητής Μηχ.Πληροφορικής

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.295 δευτερόλεπτα