- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Φυσική ροή
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1477
κι ας απαντησει οποιος ξερει ...για την δευτερη τρυπα εξωτερικου αερα που προβληματιζει τον φιλο μας
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
MG και μοτέρ να βάλεις, πάλι θέλεις εισαγωγή αέρα και από το εσωτερικό του σπιτιού. Το μοτέρ πρέπει να παίρνει κυρίως εσωτερικό αέρα και λιγότερο εξωτερικό (να ρυθμίζεται το ποσοστό του εξωτερικού) δεν μπορεί να φυσάει εξωτερικό αέρα συνεχώς σε ένα κλειστό χώροMG έγραψε: Degeor εχω παραγγειλει ηδη βεντιλατερ διπλης. Θα ακολουθησω αυτο το δρομο.
Ένας άγνωστος, είναι ένας φίλος που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα !!!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω καλό θα ήταν να διαβάσεις πριν ρωτήσεις, γιατί αν δεν παιδευτείς δεν θα μάθεις. Πάντα εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία όσο ''αστεία'' και αν είναι, όμως αν δεν καταλάβεις την λειτουργία και συ, τι θα δώσεις εσύ στους επόμενους?
Εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να μάθεις καλή αρχή είναι αυτός ο οδηγός του Αστέρη
www.energ.gr/j15/index.php?option=com_ku...emid=53&limitstart=0
Για να επιστρέψουμε στο θέμα σου, προσωπικά στο δικό μου μονομπλόκο έχω συνδεδεμένο το βεντιλατέρ να παίρνει αέρα από μέσα και από έξω, φυσικά από ξεχωριστή τρύπα από αυτήν του αέρα καύσης. Οι δύο εξωτερικές τρύπες πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους.