- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Α/Θ Hitachi Yutaki-S του dmtr
πολυ καλη τιμη....dmtr έγραψε:
andreas therm έγραψε: φυλε DOOM_NX ολη η δουλεια τελειωμενη πηγε 7χιλαρικα
Εμένα, πέρσυ τον Μάρτιο που την τοποθέτησα μου κόστησε 6100 με buffer 200lt, τρίοδη για ζεστά νερά χρήσης και το μηχάνημα είναι 16 kW split system. Αν έβαζα monoblock θα πήγαινε κάτω από 5 χιλιάρικα, αλλά προτίμησα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, ενίοτε στην περιοχή, να μην υπάρχουν τμήματα που να κυκλοφορεί νερό σε εξωτερικό χώρο.
εμας λιγο τα υλικα λιγο οι σωληνες που βαλαμε καλωδια, ασφαλειες στον πινακα,
πινακας ηλεκτρολογικος καναλια για τα καλωδια
εφτασε εκει που εφτασε..
η ενδοδαπεδια σε συνδιασμο με με αντλια θερμοτητας ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...!
εχεις ταυτοχρωνος και μονωση απο της μορφοπλακες της ενδοδαπεδιας... την ενδοδαπεδια την δουλευεται και σε δροσισμο εσεις...?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dmtr
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παίζω Μπριτζ = Κρατάω το Αλσχάιμερ μακριά μου
Όχι δεν τη δούλεψα για δροσισμό πέρσυ το καλοκαίρι. Πιθανόν φέτος αν και στην περιοχή μου δεν έχουμε πολλές ζέστες.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 115
Έτσι θα μπορείς να μετράς χωριστά την ενέργεια που καταναλώνει μόνο η αντλία. Τότε θα είναι πιο
σωστές οι μετρήσεις.
Έχω και γω καινούριο σπίτι με ενδοδαπέδια και Α/Θ. Θα ανεβασω μετρήσεις σύντομα.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 115
Αν θες μετρητή ράγας, που μπαίνει σε πίνακα ηλεκτρολογικό, εκτιμώ κανένα 50άρι ευρώ.
Το θέμα όμως είναι να στον περάσει και ηλεκτρολόγος. Εγώ τον αγκάρεψα και όταν συμπλήρωνε κάτι εργασίες για το σπίτι, πέρασε και αυτό. Υπόθεση μισής ώρας.
- dmtr
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Παίζω Μπριτζ = Κρατάω το Αλσχάιμερ μακριά μου