Συζήτηση από την καθυστέρηση παράδοσης Pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133586 από Fokion

john88s έγραψε: Συγνώμη δλδ, ποιο ήταν το μοναδικό πέλλετ που μπήκε σε 3 αγγελίες φέτος;


Τη μια αστην ( κατ' εμε παντα)
Αλλα απο κει και περα ειναι οπως ειπε ο fritakos

Το οτι δεν κανει για σομπες και λεβητες που θέλουν μόνο πιστοποιημένο αυτό ειναι γεγονός και κανείς δεν είπε οτι δεν εχει πολύ στάχτη. Αν ο καυςτηρας δεν μπορει να τη διαχειριστεί υπάρχει θέμα.


για οποιον ΜΠΟΡΕΙ να το καψει ΕΙΝΑΙ μια καλή λυση. Σαφως και δεν καιγεται "παντου"

οποτε για να ερθω και στις αγγελειες που λες - αν το πηρες "κατα λαθος" ( για οποιοδηποτε λογο ) ε τι θα το κανεις??? θα το κοιτας???

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133587 από john88s
Φωκίων συμφωνώ μαζί σου. Όμως δεν θεωρείς ότι ρόλο στην επιλογή κάποιων έπαιξε ότι κάποιοι εδω μέσα σύγκριναν το συγκεκριμένο προιόν με πέλλετ 100% ξύλου και μάλιστα λέγανε ότι ήταν καλύτερο ; Δεν λέγανε ότι τα πέλλετ ξύλου είναι ακριβότερα και δεν αξίζουν εν τέλει; Με δικές τους αναλύσεις...Κάποιοι λοιπον την πατήσανε καλώς η κακώς. Και τώρα το πέλλετ ξύλου κάνει 352/1260=280€ ο τόνος, ακριβότερο από το άλλο μείγμα, μάλλον γιατί είναι χειρότερο ;).

Βλέπεις λοιπόν που κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά όσο και αν κάποιοι βρίζανε όποιον εξέφραζε όχι απαραίτητα αντίθετη άποψη, απλά μερικές ενστάσεις...Για αυτό πάμε κατα διαόλου σε αυτή την χώρα. Γιατί όλοι είναι ξερόλες, όλοι ειδικοί και δεν παραδέχονται ποτέ πως είπαν η έκαναν λάθος. Και στηρίζουν την επιλογή τους με οπαδικά κριτήρια είτε αυτή λέγεται ψήφος είτε λέγεται σόμπα/καυστήρας πέλλετ. Ακόμα και αν βγαίνουν δράκουλες από την σόμπα, θα σου πει ο Έλληνας είναι η καλύτερη γιατί είναι η δικιά μου...
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by john88s.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133592 από vag1234
Το εχω ξαναγράψει !! το CRETA δεν κάνει για σομπες , ακόμα και να το εχει κάψει κάποιος σε σομπα θεωρω οτι ειναι ρίσκο ! Μπορεί να καεί σε λεβητες μικτής καύσης , αρκεί να ρυθμιστεί σωστα ο αέρας και η τροφοδοσία !!

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133593 από stergiosbik
Βαγγελη ορισμενοι κρατανε μονο αυτα που τους βολευει απο αυτα που διαβαζουν. ;)
Γραφουν οι περισσοτεροι που το εκαψαν οτι το εκαψαν σε λεβητα βιομαζας και ΟΧΙ σε σομπες η λεβητες που καινε καθαρο πελλετ ξυλου αλλα αυτοι κρατανε δυστυχως ΜΟΝΟ το οτι καηκε καλα.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133595 από theoilia
Και πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι άλλο είναι ο λέβητας βιομάζας και άλλο ο λέβητας πέλλετ.

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133597 από electron

fritakos έγραψε:

john88s έγραψε: Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του. Συγνώμη δλδ, ποιο ήταν το μοναδικό πέλλετ που μπήκε σε 3 αγγελίες φέτος; Εμένα δεν με πείθουν ούτε οι υπερασπιστές. Ως γνωστόν μερικοί πέφτουν πολύ χαμηλά για να κερδίσουν 10-20 ευρώ...Δηλαδή δεν υπάρχει η περίπτωση το δικό σου πέλλετ και του elecrron να ήταν όντως τέλεια και τα πέλλετ που μπήκαν αγγελίες και το πέλλετ το anisos να έχει θέμα; Μην τσακώνεστε χωρίς λόγο, τα πράγματα είναι πολύ απλά...


Δεν τσακωνόμαι με κανέναν απλά ορισμένοι επιτίθενται και δυσφημίσουν χωρις λόγο....μαλλον επειδή ειναι μια τίμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ προσπάθεια ή για λόγους που εμάς δεν μας ειναι γνωστοί.
Το πελλετ που καιω ειναι καλοκαιρινή παραγωγή αλλα και μερικά σακιά που αγόρασα απο τον pnikos , που το ειχε βάλει σε αγγελία γιατι δεν μπορούσε να το κάψει , το δοκίμασα και καει μια χαρά. Την υπόλοιπη ποσότητα την πήρε ο electron και μπορει να μας πει την άποψη του.
Βέβαια υπάρχει και το σενάριο καθε μερικούς τόνους που βγάζει η creta να βγάζει και 2-3 σκαρτους ετσι για να την σπάει σε κάποιους :silly: :blink:


Καλημερα σε ολους.. Το υπόλοιπο πελλετ που πηρα (του pnikos) το καιω εδω και μερικές μερες, και αν και λογω ζεστης δεν το ανάβω παρα μονο 1-2 φορες την μερα, εχω καψει κοντα στα 4 τσουβαλακια χωρις κανενα πρόβλημα.

Επίσης για ολα αυτα που λέγονται εδω μεσα, εχω να πω οτι ουδέποτε ειχα κάποια άλλη σχεση, περα απο αυτη του πελάτη με την Cretapellet και επισης ουδέποτε δελεαστικά η υποκινήθηκα με οποιοδήποτε τρόπο στο να στηρίξω το πελλετ τους. Εχω παρει απο το καλοκαίρι 3,5 τονους και εχω παρει και κατα καιρους και δείγματα απο το νεο πελλετ, οπως και σήμερα που ενημερώθηκα απο το πρακτορείο για να παω να παραλάβω τα νεα δειγματα (επι πληρωμή φυσικά). Εχω καψει κοντα στους 2 τονους κατα καιρους και με μιξη με πυρηνοξυλο και σκετο, και με wood pellet, χωρις να εχω προβλημα. Επισης εχω ανεβασει και φωτογραφίες και απο την σταχτη και απο τα πελλετ..

Αυτο που εχω να πω στον καθενα ειναι πολυ απλα πριν παρει ποσότητα απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πελλετ να παιρνει δείγμα πρωτα για να το δοκιμάζει (το ιδιο εκανα και εγω) και μετα να παίρνει ποσοτητα, εφοσον του κανει.

Οχι να παιρνει 1-2 παλλετες και μετα να κατηγορεί οτι δεν του κάνει.. είπαμε αυτο το πελλετ δεν καιγετε απο ολα τα μηχανήματα ειδικά αν δεν ξερει και ο κατοχος να ρυθμίσει το μηχανημα του.

Καλο ειναι επισης να στηρίζουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις στο αν θελουμε να παρει μπροστά επιτελούς αυτος ο τόπος.

Γιατι πολυ απλα μονο τα ματια μας ξερουμε να βγαζουμε.. :whistle:


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ