Συζήτηση από την καθυστέρηση παράδοσης Pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133557 από ΝΧΟΝΤΖ

fritakos έγραψε: anisos γίνεσαι γραφικός.... μέσα εδώ παρά πολλοί έχουμε κάψει πολλούς τόνους χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω κάψει 5 ο electron επίσης και εσύ έβριζες το πελλετ πριν το παραλάβεις γιατί δεν σου έδωσαν χονδρική για δυο παλετες!!!!
Εσύ έκαψες μισό τσουβάλι και ανακαλύψεις την απάτη εμείς με τόνους μάλλον είμαστε βλάκες και δεν πήραμε χαμπάρι!!!!
Πάντως αν θες να το πετάξεις το πελλετ μπορείς στην αποθήκη μου !!!!
Μην ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙΣ ένα προϊόν που δεν το ξέρεις !!!


Να πω και εγώ την γνώμη μου, χωρίς να θέλω να πάρω την μεριά κανενός και χωρίς διάθεση ειδικά καυγά. Από την μία μεριά βέβαια πραγματικά και σε μένα άργησε η παραγγελία υπέρ το δέον και χωρίς προφανή λόγο με τα παιδιά της Creta να μου λένε δικαιολογίες που δεν στέκουν με τίποτα, από την άλλη βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι στα δικά μου μέτρα και στον δικό μου λέβητα ( έχω κάψει πάνω από 1,5 τ.) τα προϊόντα τους τα θεωρώ value for Money ( πχ τα alpha Wood πολύ λιγότερη στάχτη και σκόνη αλλά και 40% παραπάνω τιμή!!) και του χρόνου μάλλον αυτά θα προτιμήσω.
Αυτά βέβαια αποτελούν ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ και δεν έχω διάθεση καυγά με κανένα από τα παιδιά εδώ μέσα :unsure:
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133559 από stergiosbik

anisos έγραψε: όχι φίλε μου κάνεις λάθος.. εγώ πήρα δυο παλετες δεν μιλάω για ποσότητα.. 2 παλετες τις οποίες μπορεί να της πάρει ο κάθε ιδιώτης και να την πατήσει από την συγκεκριμένη εταιρεία.. εδώ είναι ένα φόρουμ και για επαγγελματιες και για ιδιώτες και μετράει η κοινή γνώμη του καθενός γιατί και εγώ και ένας ιδιώτης δίνει τα χρήματά του.. πρέπει να μάθει ο κόσμος τι πουλάνε και τι άνθρωποι είναι..πες μου εσύ τώρα εάν είχα πάρει 50 τόνους από το άχρηστο πελλετ τι θα το έκανα?? και να ερχόταν ο κάθε ιδιώτης να έχει μαζέψει χρήματα με χίλια ζόρια να παίρνει πελλετ να βγάλει το χειμώνα του και να μπορεί να το κάψει..


Oχι φίλε μου δεν κάνω κανένα λάθος.ΕΣΥ έχεις λάθος που νομίζεις σωστό να διατυμπανιζεις ένα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ πρόβλημα που έχεις,σε αυτό το φόρουμ.
Το αν αγόρασες 2 η 500 τόνους ποσώς μας ενδιαφέρει.Αφορά ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ CRETA ΠΕΛΛΕΤ.
Οι ιδιώτες έχουν στόμα να μιλήσουν ,δε χρειάζονται αυτόκλητους υπερασπιστές.
Εσύ αν θες να έχεις λόγο σε αυτό το φόρουμ ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και όχι ως ιδιώτης,κοίτα να κάνεις καμμια διαφήμιση στο φόρουμ,και όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό.
Ως ιδιώτης έχεις κάθε δικαίωμα λόγου και πρώτος εγώ θα είμαι μαζί σου,αλλά ως επαγγελματιας με συγχωρείς αλλά είμαι εξαιρετικά δύσπιστος απέναντι σου. ;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133568 από john88s
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του. Συγνώμη δλδ, ποιο ήταν το μοναδικό πέλλετ που μπήκε σε 3 αγγελίες φέτος; Εμένα δεν με πείθουν ούτε οι υπερασπιστές. Ως γνωστόν μερικοί πέφτουν πολύ χαμηλά για να κερδίσουν 10-20 ευρώ...Δηλαδή δεν υπάρχει η περίπτωση το δικό σου πέλλετ και του elecrron να ήταν όντως τέλεια και τα πέλλετ που μπήκαν αγγελίες και το πέλλετ το anisos να έχει θέμα; Μην τσακώνεστε χωρίς λόγο, τα πράγματα είναι πολύ απλά...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133582 από fritakos

john88s έγραψε: Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του. Συγνώμη δλδ, ποιο ήταν το μοναδικό πέλλετ που μπήκε σε 3 αγγελίες φέτος; Εμένα δεν με πείθουν ούτε οι υπερασπιστές. Ως γνωστόν μερικοί πέφτουν πολύ χαμηλά για να κερδίσουν 10-20 ευρώ...Δηλαδή δεν υπάρχει η περίπτωση το δικό σου πέλλετ και του elecrron να ήταν όντως τέλεια και τα πέλλετ που μπήκαν αγγελίες και το πέλλετ το anisos να έχει θέμα; Μην τσακώνεστε χωρίς λόγο, τα πράγματα είναι πολύ απλά...


Δεν τσακωνόμαι με κανέναν απλά ορισμένοι επιτίθενται και δυσφημίσουν χωρις λόγο....μαλλον επειδή ειναι μια τίμια ΕΛΛΗΝΙΚΗ προσπάθεια ή για λόγους που εμάς δεν μας ειναι γνωστοί.
Το πελλετ που καιω ειναι καλοκαιρινή παραγωγή αλλα και μερικά σακιά που αγόρασα απο τον pnikos , που το ειχε βάλει σε αγγελία γιατι δεν μπορούσε να το κάψει , το δοκίμασα και καει μια χαρά. Την υπόλοιπη ποσότητα την πήρε ο electron και μπορει να μας πει την άποψη του.
Βέβαια υπάρχει και το σενάριο καθε μερικούς τόνους που βγάζει η creta να βγάζει και 2-3 σκαρτους ετσι για να την σπάει σε κάποιους :silly: :blink:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133583 από john88s
Γίνεσαι απόλυτος και δεν σε τιμά. Με την ίδια λογική μπορεί να κατηγορήσει κάποιος εσενα και τον οποιοδήποτε ότι παίρνετε τζάμπα πέλλετ για να γράφεται καλά λόγια. Ο καθένας έχει την άποψη του εδω μέσα και ο καθένας κρίνει ποιος έχει συμφέροντα και ποιος έχει. Πάντως για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου ο vag είχε ζητήσει αναλυση από το καλοκαίρι και ανάλυση δεν έχουμε δει. Επίσης οι 3 αγγελίες δεν τιμούν τον παραγωγό και αυτό είναι κάτι το δεδομένο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133585 από fritakos
Μαλλον κάποιοι άλλοι ειναι απόλυτοι. Εγώ απλά λέω τη δική μου εμπειρία μετα την καταναλωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ποσότητας αυτού του πελλετ και κάποιοι το δυσφημούν χωρις να το εχουν κάψει καθόλου ή έχοντας κάψει μερικά κιλά μόνο.
Το οτι δεν κανει για σομπες και λεβητες που θέλουν μόνο πιστοποιημένο αυτό ειναι γεγονός και κανείς δεν είπε οτι δεν εχει πολύ στάχτη. Αν ο καυςτηρας δεν μπορει να τη διαχειριστεί υπάρχει θέμα.
Για τα λεφτά του ειναι μια πολύ καλή επιλογή τουλάχιστον για μένα και προσωπικά δεν μου λέει τίποτα καμία ανάλυση αλλα το πως καει στο λεβητα μου.
Το σβαι πχ ειναι εξαιρετικό πελετ και πιστοποιημένο αλλα μου κανει πισσες στην συντήρηση άρα δεν το αγοράζω δεν σημαίνει οτι ειναι για πέταμα ούτε οτι ο παραγωγός του απατεωνας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fokion

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ