Συζήτηση από την καθυστέρηση παράδοσης Pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132059 από kosmidis80
εμ, εξαρχης ειπα βρε Δημητρη οτι δεν μας απασχολουν οι συζητησεις μεταξυ επαγγελματιων σε οτι αφορα συμφωνιες ακριβως γιατι ηξερα που θα καταληξει. Εμπορικες συμφωνιες μεσω φορουμ και δημοσια ΔΕΝ γινονται! Σας αγαπω, σας εκτιμω ολους αλλα παρτε τηλ ο ενας τον αλλον και βγαλτε ακρη μεταξυ σας.

Τον καταναλωτη τον ενδιαφερει μονο η τιμη του προιοντος (οταν μιλαμε για το ιδιο προιον) και οχι αν ο dealer βγαζει ή οχι κερδος!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132061 από Stavrax
Θεωρώ ότι σε μια ελεύθερη αγορά ο κάθε έμπορος έχει το δικαίωμα να καθορίζει την εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει, καθώς και το target group στο οποίο απευθύνεται. Το κατα πόσο είναι σωστή φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Η συζήτηση έως τώρα ήταν αρκετά εποικοδομητική και βοηθάει για κάποια συμπεράσματα.
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Θοδωρή ως προς την λογική της απευθείας επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών που συμμετέχουν στο energ, για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για όσα έχουν γραφτεί έως τώρα, νομίζω ότι κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους και δεν υπάρχει λόγος να αφαιρεθει κάποια ανάρτηση.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132066 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Θοδωρή έχεις δίκιο αλλά ξέρεις οτι εδώ και 16 μήνες που γράφω στο φόρουμ δεν είχα ασχοληθεί με το πέλλετ ούτε με τις κόντρες που υπάρχουν στους εμπόρους μεταξύ τους .μετά την έκθεση στην Ιταλία την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα μια συμφωνία και θα ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα στα πέλλετ .μέσα σε όλα ήθελα να έχω να προτείνω και ενα καλό πέλλετ στους συνεργάτες μου και μάλιστα Ελληνικό και αυτή η εταιρία είναι μια απο αυτές που παρακολουθούσα .όπως κατάλαβες η εταιρία αυτή δεν πουλάει χονδρική και για αυτό δε θέλω να συνεχίσω ούτε την αντιπαράθεση ούτε να σχολιάσω άλλο !!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": anisos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132080 από fritakos

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: δηλαδή με τα λεγόμενα σας εγώ όποιος τζακάς με παίρνει τηλέφωνο κσι ζητάει ενα τζάκι να του λέω '' αμα δεν πάρεις 3 θα στο πουλήσω λιανική '' ;) έξυπνο δεν το είχα σκεφτεί ομολογώ !!!


Σωστά !!! Δεν το είχα σκεφτεί .... Όταν απόφασισω να βάλω ενεργειακό τζάκι θα βάλω τον τζακά να σας πάρει τηλέφωνο και να το αγοράσει χονδρική!!!!
Κρίμα που δεν το είχα σκεφτεί οταν έβαλα τον λεβητα θα έστελνα τον υδραυλικό να τον αγοράσει απο το Γιαννοπουλο-Αγγελοπουλο και να γλύτωνα κανά 500ευρω......

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132081 από fritakos

anisos έγραψε: επισης στον κυριο που αγορασε λιανικης και του εκοψαν τιμολογιο θα ηθελα να ρωτησει τον λογιστη και να του πει οτι απαγορευεται να κοβουμε τιμολογιο σε πελατη λιανικης ....


Δεν είμαι πελάτης λιανικής διότι ο λεβητας ζεσταίνει εκτός απο το σπιτι μου και την επαγγελματική μου στέγη. Αν ρωτήσετε τον λογιστή σας θα σας πει οτι για να μπορέσω να βάλω μέρος της δαπάνης θερμανςης στα επαγγελματικά έξοδα μου ΠΡΕΠΕΙ να έχω τιμολόγιο, αυτό λοιπόν με κανει πελάτη χονδρικής ;;;;
Πελάτης χονδρικής εχει να κανει με τη συμφωνία και την ποσότητα που κάποιος θα πουλήσει στη οποία θα πρέπει να δεσμευθεί για να εχει μια καλύτερη τιμή..
Στο λιανεμπόριο γίνεται μάχη με τους όγκους και τις εκπτώσεις το ιδιο ισχύει και στα βενζινάδικα αλλά τιμή δινει η εταιρία σε αυτόν που κανει μερικές χιλιάδες τόνους την ημέρα και άλλη σε αυτόν που κανει μερικά λίτρα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132083 από anisos
ναι το ξερω αυτο οταν εχεις επαγγελματικο αφμ κοβεις όλες τις δαπάνες αυτό όμως εμένα δεν μου λεει κατι επρεπε να σε κόψει τιμολόγιο με την λανικη τιμη ετσι ειναι το σωστο.. και οσο αφορα την αγορα αλλο να αγορασεις με ογκο αλο χονδρικη αλο λιανικη.. με τα λεγομενα σου ολα τα μαγαζάκια που κανουν μικρες παραγγελιες πρεπει να κλεισουν?? απο 1 προϊόν μέχρι και 100 η Χονδρική ειναι χονδρικη και ο καθε επαγγελματιας πρεπει να προσεχει τους πελατες του. και ο κυριος creta και καθε creta πρεπει να ρομα απο που εισαι φιλε μου??? από την Κοζάνη ?? θα πας εκει εχω αντιπροσωπο και ετσι θα μπορεσει το καθε καταστημα να αγοραζει ποσοτητες.. προσφατα πουλησα μια σομπα pellet νερου o πελατης μου πηρε τηλ στην αντιπροσωπεια για να ζητηση τημι εκτος οτι του βγαινει πιο ακριβα λογο οτι εδω που ειμαι εχουμε χαμηλο αφμ του ειπαν να παη απο τον αντιπροσωπο μου kai oxi να αρπάξουν την ευκαιρία να βγάλουν το κάτι παραπάνω.. αυτο φιλε μου θα πει επαγγελματισμός
Last edit: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν by anisos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ