Τιμές pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4693 από michalisgr
Απαντήθηκε από michalisgr στο θέμα Τιμές pellet
παντελης;;; Θα σε παρω τηλεφωνο για σημερα.δε ξερω ακομη αν θα μπορεσω οκ;;;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4694 από spyroskosmas
Απαντήθηκε από spyroskosmas στο θέμα Τιμές pellet
Παιδιά όταν ένα προϊόν έχει DIN, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερης ποιότητας από κάποιο άλλο που δεν έχει, στο προκείμενο,ότι καίγεται καλύτερα αυτό που έχει έναντι αυτού που δεν έχει.
Το DIN,ISO,TUFF και όπως αλλιώς λέγεται είναι πιστοποίηση που παίρνει το εργοστάσιο όσον αφορά τις διαδικασίες παραγωγής.
Δηλαδή, ένα εργοστάσιο προδιαγράφει ΜΟΝΟ του τις διαδικασίες, τις καταγράφει, και εν συνεχεία τις ακολουθεί πιστά κατά την παραγωγή του. Και όχι μόνο κατά την παραγωγή, αλλά και κατά την αποθήκευση, μεταφορά κτλ. Διαδικασίες DIN, μπορεί να έχει ένα εργστάσιο και στο λογιστήριό του ακόμη.
Εν συνεχεία περνά από έλεγχο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ από τον πιστοποιημένο φορέα. Ο φορέας αυτός ελέγχει αν οι διαδικασίες που υποτίθεται πρέπει να ακολουθούνται, ακολουθούνται και στην πράξη. Σε καμιά περίπτωση δεν παίρνουν π.χ. το πέλλετ να το κάψουν σε λέβητα να δουν αν καίει καλά.
Έτσι εξασφαλίζεται ότι το προϊόν έχει σταθερή ποιότητα κατασκευής, δηλαδή κάτι που αγόρασα πριν ένα χρόνο με τις Χ διαδικασίες, αν το αγοράσω και σήμερα θα είναι το φτιαγμένο πάλι με τις Χ ακολουθούμενες διαδικασίες. Αν δεν είναι φτιαγμένο με τις Χ διαδικασίες, πρέπει να αναγράφεται ΣΑΦΩΣ ποια διαδικασία έλλαξε.
Δεν κάνω λάθος σε ότι γράφω, έχω εργαστεί ως στέλεχος σε εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού που τηρούντο ISO,και το γνωρίζω καλά το αντικείμενο.

Η απογοήτευση λόγω κακής ποιότητας διαρκεί περισσότερο από την ικανοποίηση λόγω χαμηλής τιμής

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4698 από Τάκης
Απαντήθηκε από Τάκης στο θέμα Τιμές pellet

spyroskosmas έγραψε: Παιδιά όταν ένα προϊόν έχει DIN, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερης ποιότητας από κάποιο άλλο που δεν έχει, στο προκείμενο,ότι καίγεται καλύτερα αυτό που έχει έναντι αυτού που δεν έχει.
Το DIN,ISO,TUFF και όπως αλλιώς λέγεται είναι πιστοποίηση που παίρνει το εργοστάσιο όσον αφορά τις διαδικασίες παραγωγής.


Εδώ να διαφωνήσω. Το ότι έχει ISO ένα εργοστάσιο είναι αυτό που περιγράφεις, ότι ακολουθεί κάποιες διαδικασίες είτε στην παραγωγή είτε στο λογιστήριο ή στις προμήθειες υλικών κλπ. Το εργοστάσιο όμως δεν μπορεί να έχει DIN αλλά μπορεί να συμμορφώνεται με κάποιο DIN, δηλ με κάποιους κανονισμούς - προδιαγραφές για ένα υλικό ή μια μελέτη κλπ. Αν λοιπόν στην παραγωγή κάποιου υλικού ικανοποιεί κάποιο αντίστοιχο DIN αυτό σημαίνει ότι το υλικό παράγεται υπερκαλύπτοντας κάποιες απαιτήσεις που ορίζει η αντίστοιχη προδιαγραφή, εν προκειμένω το DIN. Τώρα το τι ορίζουν τα DIN που αναφέρονται για το pellet δεν έχω ιδέα, υποθέτω νάχει σχέση με τη θερμογόνο δύναμη, κατάλοιπα στάχτης κτό, αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεται.

Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by Τάκης. Αιτία: Συμπλήρωση

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4702 από spyroskosmas
Απαντήθηκε από spyroskosmas στο θέμα Τιμές pellet
Εδώ να διαφωνήσω. Το ότι έχει ISO ένα εργοστάσιο είναι αυτό που περιγράφεις, ότι ακολουθεί κάποιες διαδικασίες είτε στην παραγωγή είτε στο λογιστήριο ή στις προμήθειες υλικών κλπ. Το εργοστάσιο όμως δεν μπορεί να έχει DIN αλλά μπορεί να συμμορφώνεται με κάποιο DIN, δηλ με κάποιους κανονισμούς - προδιαγραφές για ένα υλικό ή μια μελέτη κλπ. Αν λοιπόν στην παραγωγή κάποιου υλικού ικανοποιεί κάποιο αντίστοιχο DIN αυτό σημαίνει ότι το υλικό παράγεται υπερκαλύπτοντας κάποιες απαιτήσεις που ορίζει η αντίστοιχη προδιαγραφή, εν προκειμένω το DIN. Τώρα το τι ορίζουν τα DIN που αναφέρονται για το pellet δεν έχω ιδέα, υποθέτω νάχει σχέση με τη θερμογόνο δύναμη, κατάλοιπα στάχτης κτό, αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεται.[/quote]

Έχεις δίκιο όσον αφορά το DIN, δεν είναι το ίδιο με τα υπόλοιπα. Το DIN αφορά το προϊόν και όχι τις διαδικασίες και εκ παραδρομής έγινε αναφορά. Όμως την αναγραφή του DIN πάλι την δινουν οι ίδιοι φορείς πιστοποίησης,βασιζόμενοι στο τι προδιαγράφει το DIN, και στο τι τελικά παράγεται.
Πάντοτε συμβαίνει όμως παρτίδες παραγωγής να διαφοροποιούνται από τις επιθυμητές. Εκεί καλείται το ίδιο το εργοστάσιο, και το τμήμα ποιοτικού του ελέγχου να αποφασίσει τι θα κάνει με τις παρτίδες αυτές. Μπορεί να τις απορρίψει, μπορεί και όχι.
Αν συνεχίσουν όμως και βγουν στην αγορά, ακόμη και παράπονα να υπάρξουν, και επαναλαμβανόμενα κιόλας, δεν σημαίνει ότι θα πάψει η Εταιρία να πιστοποιείται, ούτε τα προϊόντα της θα πάψουν να είναι ''κατά DIN ...τάδε''.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση.

Η απογοήτευση λόγω κακής ποιότητας διαρκεί περισσότερο από την ικανοποίηση λόγω χαμηλής τιμής

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4705 από thegoul
Απαντήθηκε από thegoul στο θέμα Τιμές pellet
Ο apartmilos είπε ότι αγόρασε pellet στην Χαλκιδική με 235 Ευρώ τον τόνο.
Απο ποιόν;
Είσαι ευχαριστημένος;
Έψαξα και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτω από 4,5 Ευρώ το τσουβάλι των 15 κιλών.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #4706 από sugarboy
Απαντήθηκε από sugarboy στο θέμα Τιμές pellet

Castell έγραψε: Γλυκό αγόρι μην ταράζεσαι !!!!
Αρχικά το να είσαι έμπορος δεν είναι κακό το να μη το δηλώνεις και να το παίζεις καταναλωτής και καλά ένας απο εσάς ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.
2ον Έχεις τα πιστοποιητικά απο το εργοστάσιο ή πήγες απο εκεί? Για να μαθαίνεις και τα Βουλγάρικα έχουν DIN αλλά τα αποτελέσματα τα ξέρουμε, επίσης DIN μπορεί να έχουν για την γραμμή παραγωγή τους π.χ. ότι πληρούν κάποια στάνταρ αλλά μέχρι εκεί. Το προϊόν τους είναι πιστοποιημένο?

www.alibaba.com/product-free/122882965/Pellets.html

3ον Την γνώμη μου για την μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα την έχω πεί...και θα την λέω ... στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει και φέτος πραγματικά τους βρήκε απροετοίμαστους και το πέλλετ μπούμ. Τώρα υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση και ποστάρουν απαντήσεις του τύπου

Αυτό το είδες?
Πωλείται πέλλετ εισαγωγής DIN51731 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Διάσταση Φ6x30-35mm

Είναι Ευρωπαϊκό. OXI Βουλγαρικό ή Ρουμάνικο

4ον Κουίζ...ποιες χώρες ΔΕΝ ανήκουν στη ΕΕ και ΔΕΝ προσχώρησαν το 2007? γιατί έτσι μας βολεύει να πουλήσουμε? Ποιος ο σκοπός του να δούμε την αγγελία που έβαλες? Είναι σε καλή τιμή ? Έχεις κάνει προσφορά για τα μέλη του φόρουμ? Η απλά είδες φώς και μπήκες?
5ον και τελευταίο και πολύ ασχολήθηκα το castell μήπως είναι απο το υπέροχο Καστέλι?


Απαντώ με την σειρά που τα αναφέρεις και σε οτι μου προσάπτεις. Και επειδή δεν θέλω να το συνεχίσω οτι και να γράψεις/απαντήσεις δεν θα ασχοληθώ. Άλλη είναι η "ταμπακιέρα" και την γνωρίζεις πολύ καλά. Έχουμε και λέμε λοιπόν.....

1. Μου δίνεις έναν πολύ καλό λόγο να ασχοληθώ επαγγελματικά με το αντικείμενο, όντας Μηχανολόγος Μηχανικός, και όντας ιδιοκτήτης 2 εταιριών (σε άλλο αντικείμενο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) και μιας και έχω ΠΟΛΥ πάρε-δώσε με Αμερική, Κίνα και Ευρώπη (εισαγωγές), δεν μου είναι κόπος να κάνω και κάτι άλλο παράλληλα. Αλλά η ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά!
Έτσι λοιπόν, πιθανόν να "ανοίξουν" τα μάτια κάποιων και και να καταλάβουν τι πληρώνουν και τι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Αν δεν μπορείς να αγοράσεις Mercedes, συμβιβάζεσαι στο Opel αλλά ΔΕΝ πληρώνεις ΠΟΤΕ το Οpel για Mercedes (και χωρίς παρεξήγηση για τα ονόματα που διάλεξα) και προπάντων δεν ΟΡΙΕΣΑΙ οτι το Οπελ έιναι Μερσεντές επειδή ΕΣΥ οδηγάς Όπελ.. Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος αγοραστής, να είσαι σίγουρος. Το Αυστριακό ή Σουηδικό γιατί πουλάει? κατ'ανάγκη?

2. Το DIN έχει να κάνει με υλικά (κατα κύριο λόγο) και όχι με γραμμές παραγωγής κλπ κλπ... Deutch Industry Standards (τα αρχικά για να μαθαίνεις κι εσυ) Καλό είναι να τα αναφέρουμε και να τα χρησιμοποιούμε αλλα να ξέρουμε και τι είναι. Το "μέχρι εκεί", το πάς εσυ και όποιος άλλος είναι σε ανάγκη, διαφορετικά υπάρχει και η λέξη ΡΗΤΡΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ που θέτεις στον κατασκευαστή σου (αν θές να λέγεσαι επαγγελματίας στο χώρο σου). Και η βίδα που αγοράζεις κατά DIN ειναι....

3. Για την γνώμη σου, δεν ξέρω, για την άμεση σύγκριση ξέρω όμως!!! ;) Άρα, αν το βεληνεκές την σκέψης σου και των δυνατοτήτων σου περιορίζεται στο να ακολουθείς τον κάθε μονόφθαλμο, τότε συγνώμη που απάντησα και καλή ψήφο στις επόμενες εκλογές.

4. Προσπάθησα αφουγκραστώ το πνεύμα των εδω συμφορουμιτών και να δώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Βλέπω μετα λύπης μου οτι κάποιοι προσπαθείτε να τους καθοδηγήσετε. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και αν θυμάμαι καλά ήταν ο KERBEROS ανέφερε σε άλλο τοπικ οτι τα ξένα φόρουμ είναι ανιδιοτελή, συμβουλευτικά κλπ κλπ. +1000

5. Θα σου βάλω κι εγώ ενα κουίζ.... Ποιός/ποιά εταιρία έχει πρέσσες πέλετ για softwood και λέει οτι παράγει και εμπορεύεται hardwood πελλετ? ΕΣΥ που ξέρεις τα πολλά, γίνεται??!!! (Βλέπεις, ξέρω κάτι περισσότερο απο σένα που τα έχεις επισκεφτεί)


Με όλα τα παραπάνω, πρέπει να γνωρίζεις τον συνομιλητή σου και μετά να επιτίθεσαι....
Αααα... και κάτι ακόμα..... Ρώτα κάποιον γνώστη υπολογιστών και δικτύων να σου πει τι είναι το sniffer και το IP-track. Έτσι λοιπόν, είσαι απο το Καστέλι (δηλαδή μένεις έκει ΤΩΡΑ) όσο και ο Λευκός Πύργος είναι στην Σαντορίνη φίλε συντοπίτη Θεσσαλονικιέ!!!!


Και όσο για την προσφορά που ανέφερες, μου δίνεις ακόμη ένα έναυσμα... γιατί ξέρεις.... 300κιλά δώρο ή 5 ευρώ έκπτωση στον τόνο, δεν είναι κακό αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσφορά.....


Εσένα μολυβάκο είναι το επάγγελμά σου και ίσως βρεθείς χωρίς αντικείμενο, εμένα μου δίνεις τη δυνατότητα να γεμίσω το ελεύθερό μου χρόνο και τα container που έτσι κι αλλιώς φέρνω.....


ADMIN, μπορώ να ανοίξω τόπικ στο οποίο ο καθένας να λέει ΜΕ ΔΕΥΣΜΕΥΣΗ πόσους τόνους ΠΟΙΟΤΙΚΟ πέλλετ χρειάζεται? Καναδικό σε τιμή Ελληνικού, θέλετε? (Αυτό είναι προσφορά ;) )

Κλείνω εδώ το θέμα, γιατί πάντα υπάρχουν ιδιοτέλειες και ανιδιοτέλειες. Καλά θα κάνεις λοιπόν να κρατήσεις την "ταμπακιέρα" για τον εαυτό σου ΣΥΝΤΕΚΝΕ και να την σφραγίσεις με μολύβι, μην τυγχον και την ανοίξεις... κατα λάθος. ΕΝ ΚΑΜΩ ΠΡΑΜΑ, ΕΝ ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΣΙ ΑΠΟΛΛΙΜΑΡΕΣ ΣΟΥ...ΒΑΡΚΗΞΑ! θα καταλαβαίνεις Κρητικά φαντάζομαι!!

AMECO, BIOENERGYPOINT, SAVA, SCHWEIGHOFER

Μην πατάς το (-), θα βραχεί το πέλλετ σου και θα καεί η αντίσταση απο τον καυστήρα σου! ;)

---ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΚΟΚΚΑΛΑ---
PRIMUS INTER PARES

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.409 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ