Τιμές pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129112 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Τιμές pellet
Πολυ απλα τα λετε ρε παιδια...συμφωνω με τον john, ομως υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος...η επιβιωση ολων μας με οποιο τροπο μπορει.

Αν ξεκινησουμε απο την καθημερινοτητα μας ΟΛΟΙ μας στηριζουμε τα ξενα συμφεροντα.

Τα ρουχα μας ειναι 95% εισαγωγης...ισως και παραπανω.

Τα παπουτσια μας το ιδιο.

Τα αυτοκινητα μας ειναι ολα εισαγωγης.

Τα ηλεκτρικα - ηλεκτρονικα που εχουμε στα σπιτια μας ειναι ολα εισαγωγης...ψυγεια, πλυντηρια, τηλεορασεις, κινητα κτλ.

Τα ορυκτα καυσιμα που καιμε εδω και χρονια... πετρελαιο, υγραεριο, φυσικο αεριο ειναι εισαγωγης.

Ακομη και τα σιδερα της οικοδομης μας (οσοι εχουν σχεση με οικοδομη ξερουν) βουλγαρικα ειναι.

Πειτε μου τα καταστηματα που ψωνιζουμε τι εθνικοτητας ειναι;;; lidl, carefour μεχρι το 2012 γαλλικων συμφεροντων, praktiker, leroy merlin, media markt κτλ;;;

Απο τα πιο κραυγαλεα... αν και εξάγουμε χιλιάδες τόνου ελαιόλαδου στο εξωτερικό, είναι γεγονός ότι αδυνατούμε να καλύψουμε την εσωτερική ζήτηση στο σύνολό της, καλύπτοντας την κατανάλωση ελαιόλαδου μέσω εισαγωγών.

Εχουμε σχεδον τα παντα απο τροφιμα και φρουτα κι ομως εισαγουμε ξενα...κρεατα...φασολια...φακες...μακαρονια...ακομη και μεγαλες γαλακτοβιομηχανιες (φαγε), τα γιαουρτια τους και οχι μονο με γαλα εισαγωγης τα φτιαχνουν.

Διορθωστε με αν κανω λαθος, ομως ακομη και τα φαρμακα που πουλανε τα φαρμακεια στην συντριπτικη τους πλειοψηφια εισαγωγης ειναι.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η “βιομηχανία” των επιδοτήσεων, η απαξίωση του αγροτικού επαγγέλματος και σωρεία λαθών στην αγροτική πολιτική, σε συνδυασμό με την έλλειψη εξαγωγικής στρατηγικής και την προβληματική διάρθρωση της εγχώριας λιανικής αγοράς, είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το θλιβερό αποτέλεσμα.

Είναι αλήθεια επίσης ότι σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η απουσία καταναλωτικής συνείδησης από μεγάλη μερίδα των ελληνικών νοικοκυριών, τα οποία διακατέχονταν από αδικαιολόγητη μανία κατανάλωσης ξένων προϊόντων, παρά το γεγονός ότι τα αντίστοιχα ελληνικά, όχι μόνο θεωρούνται, αλλά και κατά γενική ομολογία είναι κατά πολύ ανώτερα.

Έτσι φθάσαμε στο σημείο να εισάγουμε λεμόνια από την Αργεντινή, όσπρια από το Περού και το Πακιστάν, ντομάτες από το Βέλγιο και την Ιορδανία και πατάτες από την Αίγυπτο και την Τουρκία, την ώρα που μεγάλες εκτάσεις γης στη χώρα μας παραμένουν ακαλλιέργητες.

Αν σε ολα τα παραπανω, δουμε που συσωρευουν τον πλουτο τους οι μεγαλοπολιτικοι μας, θα καταλαβουμε οτι μονο τα θησαυροφυλακια της Ελβετιας και της Γερμανιας γεμιζουν. Την ιδια ωρα βεβαιως που οι ιδιοι πολιτικοι μας μας ζητουν να εχουμε τις καταθεσεις μας στις Ελληνικες τραπεζες αφου ειναι ασφαλεις.
Ασφαλεις για τι πραγμα;;; μαλλον για κατασχεση απο τους ιδιους...τα δικα τους ειναι ασφαλη σιγουρα.

Ακομη οι μεγαλες εταιριες - πολυεθνικες (βιοχαλκο - coca cola - michelin κτλ) που φευγουν σωρηδων απο την χωρα λογω φορολογησης δειχνει το προς τα που παμε...

Εμεις οι φτωχοι Ελληνες που δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο τι μπορουμε να κανουμε;;;

Η κλιση που εχουμε παρει ως χωρα ειναι μεγαλη και η κατρακυλα μονο θα μεγαλωνει...εκτος αν ολα τα παραπανω με καποιο μαγικο τροπο μπορει να τα αλλαξει καποιος.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by χρηστος8.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": AMBIENTES

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129116 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Τιμές pellet
Δεν αρκει ομως - και δεν αναφερομαι μονο στον τομεα μας της θερμανσης - να πεταξεις επανω μια ελληνικη σημεα σε οτι σαβουρα...
ναι σε ενα ισ-αξιο ( και ποιοτητα και τιμη) προιον θα παρεις προφανως το ελληνικο
ενδεχομενως να δωσεις ακριβως για ολους τους λογους που εχουμε αναλυσει κι ενα premium επιπλεον. Αρκει το προιον να ειναι "χρησιμοποιησιμο".

και βεβαιως ολες οι παθογενειες δεκαετιων δεν μπορουν να λυθουν στο 10% του χρονου που δημιουργηθηκαν

το ειπα και πριν θελει χρονο να αλλαξει η νοοτροπία ( η εσφαλμενη αν θες νοοτροπια ) αλλα οι νοοτροπια ΟΛΩΝ και καταναλωτων και εμπορων.

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Fokion.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129135 από scouter
Απαντήθηκε από scouter στο θέμα Τιμές pellet

john88s έγραψε: Ημερομίσθιο στην Ελλάδα: 30 ευρώ την ημέρα.
Βουλγαρία: 7 ευρώ την ημέρα.

Κόστος Α ύλης στην Ελλάδα, ξύλα στο βουνό 70 ευρώ/τόνος η φτηνότερη τιμή που έχει αναφερθεί στο energ.gr 2 χρόνια.
Κόστος Α ύλης Βουλγαρία 20-30 ευρώ/τόνος. Φυσικά ΚΑΙ λόγω των εργατικών.

Κόστος ρεύματος Βουλγαρία 50% κάτω από Ελλάδα.
Φορολογία Βουλγαρία 100% κάτω από Ελλάδα.
Ο Βούλγαρος δεν πληρώνει ΤΕΒΕ 800 ευρώ/το δίμηνο.

Οπότε μην συγκρίνεται την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα. Ο Έλληνας βιοτέχνης δεν μπορεί να πουλήσει πέλλετ όσο ο Βούλγαρος.

Σας προτείνω όμως να αγοράσετε από την Βουλγαρία. Σε 2-3 χρόνια θα παίρνετε εσείς 7 ευρώ την μέρα...

160 ευρώ/τόνος πέλλετ στην Βουλγαρία---->160 ευρώ σε τσέπες Βουλγάρων.
200 ευρώ/τόνος Ελλάδα--->200 ευρώ σε τσέπες Ελλήνων.

Ξέρω ξέρω, δεν έχετε 40 ευρώ. Καλά κάνετε. Σε μερικά χρόνια, θα έχετε 7 ευρώ την ημέρα μεροκάματο. Έτσι πάνε αυτά. Και ο Βούλγαρος θα παίρνει 30. So simple.

O mastoras με τον οποίο έχω τσακωθεί 100 φορές, έχει δίκιο.

Εδώ μέσα υπάρχουν 10000 posts που βρίζουν τους Έλληνες παραγωγούς για τα λάθη τους. Ζήτημα να υπάρχουν 10 ποστ που να λένε μπράβο.

Ο Έλληνας παραγωγός στην χειρότερη έδωσε 50.000 να πάρει μηχανήματα +50.000 αγορά α ύλης + 50.000 εφορία και έξοδα γραφειοκρατίας+ στήσιμο επιχείρησης.

Με 150.000 έφερνε 10.000 τονους χρυσό πέλλετ σας το πουλούσε με το κουστούμι. Και ήταν και με το κεφάλι του ήσυχος.

Αντί λοιπόν να πούμε μπράβο σε όσους ΠΑΡΑΓΟΥΝ σε αυτή την χώρα ακούμε εκφράσεις του στυλ

"Σιγά μην πάρω ελληνικό, αφού με +20 ευρώ παίρνω GN"

Το μίσος και η ζήλια σε αυτή την χώρα δεν έχει τέλος. Ο άλλος έχει δίπλα του το εργοστάσιο στην Τρίπολη και πάει αγοράζει το ΑΜΕCO. Ότι και να πω, είναι λίγο, απλά λίγο...

Υ.Γ φίλος μου στο Πανεπιστήμιο έφτιαξε ένα e-shop στον πατέρα του γιατί το φυσικό κατάστημα ήταν έτοιμο να κλείσει. Πάει αρκετά καλά. Όμως μου λέει το εξής. Για ένα πράγμα αξίας 20 ευρώ(δεν έχει είδη πρώτης ανάγκης) αν καθυστερήσει 1 μέρα η αποστολή με βρίζουν με τα χειρότερα λόγια. Αν παραγγείλουν το ίδιο από το AMAZON από το εξωτερικό θα πουν "σιγά μωρέ, κάτι θα έγινε". Ελλάς το Μεγαλείο σου! Διαλύστε τα όλα να ησυχάσουμε.

Υ.Γ2 Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε αυτούς που βρίζετε, και χαλάσει η συνήθεια των 40 τελευταίων ετών.


john88s με τι επάγγελμα ασχολείσαι?

... αν επιτρέπεται βέβαια

αλλά 25,4 τρις $ gross value σε OTC και άλλα περίπου 50 τρις $ notional σε exchange traded futures και options. Η έκθεση μέσω exchanges γίνεται cleared κάθε μέρα με mark-to-market και margining ενώ πολλά OTC παράγωγα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129166 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Τιμές pellet
Προτιμάτε αμιγώς Ελληνικά προϊόντα. Κάντε τις αγορές σας διασκεδάζοντας ψάχνοντας στα ράφια για Ελληνικό προιόν.

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα έναν νέο τρόπο ευχάριστης επίσκεψης στα σούπερ μαρκετ.

Προσωπικά τις ξένες εισαγωγές στα τρόφιμα τις έχω τσακίσει, δεν ακουμπάω τίποτα που δεν κατασκευάζεται στην Ελλάδα....και όχι μόνο αυτό, προσέχω το προϊόν να είναι αποκλειστικά από Ελληνική επιχείρηση.

Στις λαικές αγορές που εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή λόγω ανύπαρκτης ετικέτας, "ψαρεύω" τους μικροπωλητές μαθαίνοντας για την προέλευση των αγαθών. Στην αρχή θα σας πάρει λίγο χρόνο, στην διάρκεια όμως θα ξέρετε από ποιόν πάγκο θα ψωνίσετε.

Ρούχα εκτός πρώτης ανάγκης, στολίδια, περιττός εξοπλισμός σπιτιού, ηλεκτρονικά, χόμπι, καύσιμα, αυτοκίνητα κτλ...ούτως ή άλλως χρήματα δεν υπάρχουν για ξόδεμα, οπότε και σε αυτά "τρώνε πόρτα" τα εισαγόμενα χωρίς να το προσπαθήσουμε.

Στην θέρμανση τώρα.

Προτιμάτε Ελληνικές συσκευές θέρμανσης....υπάρχουν και είναι μάλιστα πολύς καλής ποιότητας, σόμπες, λέβητες, καυστήρες, ηλεκτρονικά κτλ.

Στα καύσιμα, πέλλετ, ξύλα, μπριγκέτες, και λοιπά βιομάζας. Εδώ είναι που δεν πρέπει να φεύγει ούτε ένα σεντ στην ξένη αγορά και στα εισαγώμενα.

Δεν έχω ακόμα να σας προτείνω κάτι, αλλά παλέψτε το, μέχρι να ολοκληρωθεί και να ανοίξει τελείως η αγορά στον κατασκευαστικό κλάδο της Ελληνικής Βιομάζας.

Τσακίστε κάθε τι εισαγόμενο.....δώστε μήνυμα σε αυτούς που βγάζουν λεφτά από την καμπούρα σας κάνοντας εισαγόμενο εμπόριο καθισμένοι σε μία καρέκλα μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να μάθουν ότι εάν δεν συνεργαστούν με Ελληνες κατασκευαστές για να προωθήσουν τα ΠΡΟΙΌΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΕΡΙΑ, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης τα επόμενα χρόνια.

Στην Ελλάδα του 2014 για ζήσουμε και να ταΐσουμε τα σπίτια μας χρειάζεται πλέον εργατική δουλειά. Οι Ελληνες για να επιβιώσουν χρειάζεται να καταναλώνουν προϊόντα φτιαγμένα από Ελληνικά χέρια.
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by mastoras.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": zakk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129169 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Τιμές pellet
Τίποτα σταθερό. Πολλές περιστασιακές δουλειές. Βοηθάω τους δικούς μου να επιβιώσουν. www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113040392. Πάω να ξεκινήσω κάπου και σου λένε ότι για να μπεις σε πρόγραμμα οαεδ πρέπει να έχεις κάνει έναρξη σε ΔΟΥ. Για να κάνεις έναρξη σε ΔΟΥ πρέπει να μπεις στο ΤΕΒΕ. Για να μπεις στο ΤΕΒΕ πρέπει να πληρώσεις 450 ευρώ το δίμηνο. Δηλαδή να πληρώσω, πριν καν μου εγκρίνουν τα υπόλοιπα χαρτιά είτε μπω σε πρόγραμμα, είτε βάλω τον πατέρα να πληρώνει. Το κράτος το ελληνικό μόνο εμπόδιο μπορεί να σου σταθεί. Όσοι είναι σαν και μένα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, είτε φύγανε για έξω, είτε το παλεύουν με 590-700 μέχρι να φύγουν για έξω. Η μέχρι να μείνουν με τους δικούς τους μέχρι τα 35.

Αν δεν στηριχτούμε μεταξύ μας δεν γίνεται τίποτα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #129176 από nikolas
Απαντήθηκε από nikolas στο θέμα Τιμές pellet

mastoras έγραψε: Προτιμάτε αμιγώς Ελληνικά προϊόντα. Κάντε τις αγορές σας διασκεδάζοντας ψάχνοντας στα ράφια για Ελληνικό προιόν.

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα έναν νέο τρόπο ευχάριστης επίσκεψης στα σούπερ μαρκετ.

Προσωπικά τις ξένες εισαγωγές στα τρόφιμα τις έχω τσακίσει, δεν ακουμπάω τίποτα που δεν κατασκευάζεται στην Ελλάδα....και όχι μόνο αυτό, προσέχω το προϊόν να είναι αποκλειστικά από Ελληνική επιχείρηση.

Στις λαικές αγορές που εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή λόγω ανύπαρκτης ετικέτας, "ψαρεύω" τους μικροπωλητές μαθαίνοντας για την προέλευση των αγαθών. Στην αρχή θα σας πάρει λίγο χρόνο, στην διάρκεια όμως θα ξέρετε από ποιόν πάγκο θα ψωνίσετε.

Ρούχα εκτός πρώτης ανάγκης, στολίδια, περιττός εξοπλισμός σπιτιού, ηλεκτρονικά, χόμπι, καύσιμα, αυτοκίνητα κτλ...ούτως ή άλλως χρήματα δεν υπάρχουν για ξόδεμα, οπότε και σε αυτά "τρώνε πόρτα" τα εισαγόμενα χωρίς να το προσπαθήσουμε.

Στην θέρμανση τώρα.

Προτιμάτε Ελληνικές συσκευές θέρμανσης....υπάρχουν και είναι μάλιστα πολύς καλής ποιότητας, σόμπες, λέβητες, καυστήρες, ηλεκτρονικά κτλ.

Στα καύσιμα, πέλλετ, ξύλα, μπριγκέτες, και λοιπά βιομάζας. Εδώ είναι που δεν πρέπει να φεύγει ούτε ένα σεντ στην ξένη αγορά και στα εισαγώμενα.

Δεν έχω ακόμα να σας προτείνω κάτι, αλλά παλέψτε το, μέχρι να ολοκληρωθεί και να ανοίξει τελείως η αγορά στον κατασκευαστικό κλάδο της Ελληνικής Βιομάζας.

Τσακίστε κάθε τι εισαγόμενο.....δώστε μήνυμα σε αυτούς που βγάζουν λεφτά από την καμπούρα σας κάνοντας εισαγόμενο εμπόριο καθισμένοι σε μία καρέκλα μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο ότι αυτοί είναι οι πρώτοι που πρέπει να μάθουν ότι εάν δεν συνεργαστούν με Ελληνες κατασκευαστές για να προωθήσουν τα ΠΡΟΙΌΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΧΕΡΙΑ, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης τα επόμενα χρόνια.

Στην Ελλάδα του 2014 για ζήσουμε και να ταΐσουμε τα σπίτια μας χρειάζεται πλέον εργατική δουλειά. Οι Ελληνες για να επιβιώσουν χρειάζεται να καταναλώνουν προϊόντα φτιαγμένα από Ελληνικά χέρια.


Για στο στόμα σου ρε μάστορα. Ο άλλος έχει γαμώ τα μηχανήματα να κατασκευάσει ότι θες και τα άφησε να σκουριάζουν και ψωνίζει από το εξωτερικό, να πάει να τα πουλήσει σε αυτούς, επίσης και όλοι αυτοί οι τάχατες βιομήχανοι που κάνουν μεταφορά έδρας δίπλα αλλά έρχονται εδώ να πουλήσουν.
Αλλά όταν βουλιάζει ένα καράβι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.372 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ