- Ληφθείσες Ευχαριστίες 42
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Kratki Zuzia by tas
Παντος και στο δικο μου τζακι που το δοκιμαζα τον χειμωνα το εχω βγαλει και φωτο ετσι ακριβος το σηκωνε το χαρτι και τα ειχα ολα κλειστα 100% .Στην τελικη γιατι να μας κοροιδευει ο tas εχει κανενα σκοπο?Προσωπικη αποψη ο ανθρωπος απο την χαρα του που εβαλε το τζακι θελησε να μοιραστει μαζι μας τις δοκιμες που εκανε στην τοποθετηση.Τωρα αν λεει ψεματα αυτος θα κρυωνει του χρονου και οχι εσυ γιατι οσω σουζα και να ειναι το χαρτι απο μονο του δεν σε ζεσταινει.Εμενα παντος και σουζα ειναι και με ζεσταινει.kosmidis80 έγραψε: Στο απαντησα εγω!
Τα κυβικα αερα που δειχνει το χαρτι να ειναι τεζα, για κλειστο σπιτι και με ελευθερας ροης κυκλοφορια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ! Νομοι φυσικης βλεπεις...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- tas
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Kratki zuzia
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 184
kosmidis80 έγραψε: Στο απαντησα εγω!
Τα κυβικα αερα που δειχνει το χαρτι να ειναι τεζα, για κλειστο σπιτι και με ελευθερας ροης κυκλοφορια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ! Νομοι φυσικης βλεπεις...
Θοδωρή, δεν έχω λόγο να παινέψω το zuzia αν δεν το αξίζει. Το τι ψάρια πιάνει θα φανεί το χειμώνα. Αν είναι ΟΚ, θα το γράψω. Αν δεν ζεσταίνει το σπίτι, πρώτος εγώ θα πω ότι δεν αξίζει. Δεν έχω σκοπό να πάρω στο λαιμό μου κανέναν.
Το χαρτί το έβαλα για να δείξω τη ροή του αέρα, γιατί όταν ανέβηκα χαλαρός να βάψω ένα κομμάτι στο ταβάνι, κοντά στη γυψοσανίδα, με χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι άσχημα.
Θα δοκιμάσω πάλι, με μπριγκέτα και βάζοντας ένα αρκετά πιο χοντρό χαρτί μπροστά στην περσίδα. Αν αυτό μπορεί να δείξει κάτι...
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 498
Δεν εχω κανα λογο να πιστευω οτι θα δουλεψει ασχημα, απλα μου φαινεται 'καπως΄το με 3.5 κιλα ξυλο να βγαλει τετοια ζεστη και να ανεβαζει το χαρτι για πλακα...
Αφηστε τωρα τα τζακια και τους καυγαδες και παμε για καμοια βουτια, γιατι λιωσαμε δυο μερες!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 74
Καφτις την θυμαμαι την φωτο σου και αν και με ξενισε καπως δεν μιλησα τοτε (ουτε και τωρα μιλησα για την ''περιεργη'' για μενα φωτο του τας εξ αρχης, παρα μονο οταν εγινε βεντετα η κοντρα μας και αγανακτισα) διοτι.. οσο και να σας φανει παραξενο αυτο που θα πω.. εγω δεν χωνομαι (κ ας μαζεψετε και υπογραφες για το αντιθετο χιλια ατομα.. θα εχετε κανει λαθος στο συμπερασμα σας.) Διοτι πχ εχω δει δεκαδες φωτο τζακιων απο ανθρωπους που απλα εβαλαν τζακι σπιτι τους και εχω δειξει μονο 2-3 φωτο δικες μου κ αυτες επειδη καποια στιγμη ανγκαστηκα και επρεπε, ωστε να μην φανει οτι γραφω τον αλλον που τις περιμενε, η γιατι επρεπε να του αποδειξω κατι.
Ψαχτε αν αμφιβαλετε να βρειτε δικες μου φωτο, δεν θα βρειτε παρα μονο 5-6 στα 3 χρονια κ αυτες αναμεσα σε χιλιαδες μηνυματα μου.
Καταλαβαινετε λοιπον (αν το δειτε απ την αλλη πλευρα, απ την πλευρα του αλουνου) ποιος χωνεται σε ποιον?
Τας εκανες μια κακη υπερβαση, ξαφνικα προσπαθησες να με θιξεις προσωπικα και μαλιστα να με ερμηνευσεις ως πονηρο και κερδοσκοπο. Χωρις να με ξερεις, χωρις να ξερεις πααααρα πολλα ωστε να εχεις δικαιωμα να μιλας ετσι. Εγινες και ψυχιατρος και εξετασες τ χαρακτηρα μου ε? Κ ολ αυτα επειδη εσυ εβαλες τζακι και σου φανηκε οτι στο εθιξα. Τι να πω.. εχουμε ακομα μεγαλη πορεια, ατελειωτη πορεια στην Ελλαδα, οι μαυρες μερες ακομα δεν φτασανε αλλα μας αξιζουνε αυτες.
Σε καθε περιπτωση οι εικονες αυτες που βαζετε ειναι παραπλανητικες και αν δεν ελεγε ο Αστερης εκεινη τ φραση ακομα θα σας θεωρουσα ψευτες.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 498
Βασικα ολοι μπερδευτηκαμε και μπερδεξαμε αντιστοιχα τους αλλους...
Υγ. Το κυριε kosmidis, μπορεις αν θελεις να το αφαιρεσεις ή να μην το ξαναχρησιμοποιησεις, Θοδωρή με λενε!