- Ληφθείσες Ευχαριστίες 212
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Kαυστήρας Ferroli P12
- ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- 6942-444558 cosmote

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
KERBEROS έγραψε:
nikos1998 έγραψε: Ok σε ευχαριστώ!Νόμιζα οτι όλα σκάνε. Το καλαμπόκι συμφέρει σαν κόστος όμως? Πόσο πάει ο τόνος περίπου?
Εγώ βρήκα έναν τύπο που καλλιεργεί αγριαγγινάρα, και δοκίμασα πέλλετ. Πολύ καλό και λέει πως θα βγαίνει ο τόνος ~160-200
Πού, πώς πότε; Μην τα πετάτε έτσι παιδιά τα 160-200, τρέχουν τα σάλια μας. Δώστε στοιχεία...
Δεν πουλάνε ακόμα, αλλά θα ανοίξουν πολλές μονάδες παραγωγής πελλετ σύντομα.Είναι και πολλοί που έχουν βάλει αγριαγγινάρα κτλ, και μου λέει πως η τιμή πώλησης θα κυμαίνεται κάπου εκεί. Τώρα περιμένουμε να βγει κανονικά για πώληση, γιατί εγώ δοκίμασα από κάποια ποσότητα που είχε κάνει για ιδιόχρηση
- ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- 6942-444558 cosmote
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 212
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Τι θερμική απόδοση έχει η αγριαγκινάρα??
ΜΑΚΗ κάψατε? e κάπου εκεί πεζή και η αγριαγκινάρα (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ)
bioenergynews.blogspot.com/2008/05/blog-post_18.html
Εμείς το λέμε γαϊδουράγκαθο
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 576
kappas έγραψε:
ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Τι θερμική απόδοση έχει η αγριαγκινάρα??
ΜΑΚΗ κάψατε? e κάπου εκεί πεζή και η αγριαγκινάρα (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ)
bioenergynews.blogspot.com/2008/05/blog-post_18.html
Εμείς το λέμε γαϊδουράγκαθο
H αλλιως "γκιγκερια"
Πιτσιρικαδες οταν ειμασταν το τρωγαμε.
Ακριβως κατω απο την κορυφη-οταν ειναι νεο ακομη-το σπαγαμε κ ενα κομματι 10cm περιπου το καθαριζαμε κ το τρωγαμε.

Καλησπέρα και από μένα...(είμαι νέο μέλος).Θα ήθελα να ρωτήσω πόση είναι η μέση κατανάλωση το 24ωρο,
και αν μπορεί να κάψει κουκούτσι ελιάς (ολόκληρο χωρίς υπολείμματα σάρκας).
Εγώ βρήκα στην περιοχή μου κουκούτσι ελιάς (ξυμένο & περασμένο από στεγνωτήριο) και πήρα. Στην αρχή δοκίμασα σε μικρή αναλογία με πέλλετ (80% πέλλετ - 20% κουκούτσι) και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του (φυσικά με τις ανάλογες ρυθμίσεις στην τροφοδοσία). Σταδιακά δοκίμασα μεγαλύτερες ποσότητες κουκούτσι έως και 60% κουκούτσι και 40% πέλλετ. Το καίει πάρα πολύ καλά! Έλα όμως που η τελευταία παρτίδα κουκουτσιού που πήρα, είχε πολλή υγρασία!!! Και .... Άστο καλύτερα ! Κόντευα να πάθω μεγάλη ζημιά! Οι πρώτες ποσότητες που είχα πάρει, είχαν υγρασία περίπου 13% (όπως μου είπε ο παραγωγός). Το τελευταίο, ποιός ξέρει;;;; Άρα σε μικρή ποσότητα το κουκούτσι (το στεγνωμένο!) είναι καλό. Θέλει όμως προσοχή γιατί βρήκα μέσα 3-4 μεγαλούτσικες πέτρες και 4-5 πλαστικά καπάκια στον τόννο!!!
"Χιλιάδες κεριά μπορούν να αναφτούν από μονάχα ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Η ευτυχία ποτέ δε μειώνεται με το να τη μοιράζεσαι" Μαχάτμα Γκάντι