Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34039 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!

Τάκης έγραψε:

valsam έγραψε: Παιδια ελεος πια πειτε τα πραγματα με τ'ονομα τους,δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος σωστα σκεφτομενος να δωσει 10-15,000 ευρω και να βαλει ξυλολεβητα και να μην το εχει σκυλομετανοιωσει,
.......


χα, χα, χα, πολύ σωστό σε βλέπω!!! Όποιος δεν έχει τις απόψεις σου είναι άνθρωπος μη σωστά σκεπτόμενος!!! Έτσι ενεργείς και στην υπόλοιπη ζωή σου; Μόνο που ο συλλογισμός σου πάσχει εν τη γεννέσει του. Διότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος σωστά σκεπτόμενος να απαξιώνει τους συνομιλητές του επειδή βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Οπότε λίγη μετριοπάθεια στις δημόσιες συζητήσεις δεν βλάπτει.
Κάποιος χρήστης παραπάνω έδωσε κάποια οικονομικά στοιχεία του λέβητά του, περίπου 6.000€ τοποθετημένος, και μόνο μετανοιωμένος δεν δείχνει μετά από 6 χρόνια λειτουργίας του.

χα,χα,χα,και σε'σενα φιλε,δεν λεω πουθενα οτι αυτος που δεν συμφωνει μαζι μου ειναι άνθρωπος μη σωστά σκεπτόμενος,γιαυτο ασε τα χα,χα,χα και τα χου,χου,χου ενταξει?
Δεν απαξιωνω κανεναν φιλε διαβασε πριν με κατακρινεις καλα τι εχω γραψει και το παραδειγμα του κουμπαρου ,και αυτος εδωσε 8000 και εχει δαγκωθει γιαυτο και αναρωτιεμε πως θα αισθανετε αυτος που εχει δωσει 10 και 15 χιλιαδες ευρω!
Και'γω πηρα ο λαλακας 2λιτρο αυτοκινητο που καιει τ'αντερα του και πληρωνω και εναν σκασμο λεφτα για τελη και ασφαλειες και το λεω παντου οτι το εχω σκυλομετανοιωσει και οτι πιαστηκα λαλακας αλλα απ'την αλλη εχω ενα κολητο φιλο που πηρε και αυτος το ιδιο αμαξι αλλα παρ'ολου που δεν εχει να φαει μου το παιζει κι'ολας οτι δεν το μετανοιωσε και οτι ειναι υπερευχαριστημενος ,τετοιοι ειμαστε φιλε!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34085 από nikodele
Απαντήθηκε από nikodele στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!

valsam έγραψε: Οι καλυτεροι ξυλολεβητες ειναι οι φθηνοι και καλοι ξυλολεβητες ( value for money )μιας και μιλαμε για καυση ξυλου που συνεπαγεται χαμαλικη,οι καλυτεροι ξυλολεβητες ειναι αυτοι που δεν χρειαζετε να πουλησεις το νεφρο σου για να τον αποκτησεις αλλα αυτοι που με την αγορα τους ακομη και πριν το τελος μιας σαιζον θα δεις οφελος στην τσεπη σου και θα εχεις κανει αποσβεση και οχι μετα απο 10 χρονια κουβαληματος να κανεις αποσβεση!
Συμφωνω οτι οι παραπανω ξυλολεβητες ειναι κορυφη αλλα ελεος 6 και 10,000 ειναι εξωφρενικα νουμερα!
Χωρις να τον εχω δοκιμασει στα κρυα ακομη τον δικο μου παιρνω το ρισκο να πω οτι μαλλον ειναι ο καλυτερος value for money ξυλολεβητας γιατι ειναι παμφθηνος (1000 ευρωπουλα), και εχει και ολα του τα πιστοποιητικα που τον κατατασουν ενεργειακο στις υψηλοτερες κλασεις!
Αυτα να τα βλεπουν μερικοι Ελληναρες που δεν ξερουν τι θα πει πιστοποιητικο εξου και το θεμα που ανοιξα με τον τιτλο Αποδόσεις, πιστοποιήσεις και πράσινα άλογα!
www.sunsystem.bg/en/otoplenie/details.php?id=147
www.sunsystem.bg/en/certificates/



www.bbacerts.co.uk/CertificateFiles/MC/MCSBBA0109i2.pdf
www.microgenerationcertification.org/ima...2012_08_01_FINAL.pdf

Τα κριτηρια της MCS www.microgenerationcertification.org/about-us/about-us

Solid biomass fired boilers
Solid biomass fired boilers must meet the following requirements (as applicable) :
· when tested according to BS EN 12809:2001+A1:2004 and BS EN 303-5:1999
shall achieve an efficiency of at least 75% Gross efficiency at Full Load or 70%Gross efficiency at Part Load.
· when tested according to BS EN 303-5:1999 (for boilers operating on sealed
systems) shall achieve an efficiency in accordance to class 2 in figure 1, of that
standard, (i.e. 57 + 6 log Nominal Heat Output). In accordance with Table 18 of
HM Government’s Domestic Building Services Compliance Guide; 2010 Edition
or current revision.


Πόσα Kw είναι αυτός που πήρες με 1000 € ? Από που τον πήρες ? Εγω ενδιαφέρομαι για τον ίδιο με 40 Kw και δεν τον βρίσκω κάτω από 1200 € .
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by nikodele.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34174 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!
Εγω πηρα τον 30ρη,1200 για τον 40ρη μια χαρα τιμη ειναι!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34177 από LEONAS
Απαντήθηκε από LEONAS στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!
Δεν ειπα οτι ολοι μπορουν να αγορασουν τετοιους λεβητες αλλα
και αυτοι που τους εβγαλαν σιγουρα δεν ειναι βλακες η' δεν ξερουν
τι κυκλοφορει στην αγορα και οτι η διαφορα ειναι τεραστια σε θεμα
καταναλωσεων.
Ισως αν δειτε τετοιο λεβητα απο κοντα και ακομη καλυτερα σε λειτουργια
ισως αναθεωρησεται τις αποψεις σας.

Το ζητας το τσιπας !!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34180 από sot.p
Απαντήθηκε από sot.p στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!

Sp4wN έγραψε: Ετσι ας καψουμε ο καθενας απο 10 εως 25 τονους ξυλα το χρονο και τα παιδια μας που φετος θελουμε απλα να τα ζεστανουμε ως υπευθυνοι και ενσυνειδητοι γονεις , αυριο θα παιζουν στις στεπες της Ελλαδας !!
Ζητω το 2012 και η τεχνολογικη εξελιξη :whistle:

Έτσι σκεφτόμουν και εγώ, αλλά αν αναλογιστούμε πόσα ξύλα έκαιγαν τα παλια τα χρόνια χιλιάδες ελληνικές οικογένειες χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο για να ζεσταθούν στο τζάκι, αλλά και για να μαγειρέψουν, να πληθούν, να,να,...και παρόλα αυτά έχουμε μέχρι σήμερα τα δάση μας, θα καταλάβουμε ότι στέπα δεν θα γίνουμε εξαιτίας των καυσόξυλων. Πάντως τα δάση είναι η ζωή μας και πρέπει να τα προστατεύουμε από όλες τις απειλές.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34406 από Sp4wN
Απαντήθηκε από Sp4wN στο θέμα Οι καλύτεροι ξυλολέβητες!

sot.p έγραψε: Έτσι σκεφτόμουν και εγώ, αλλά αν αναλογιστούμε πόσα ξύλα έκαιγαν τα παλια τα χρόνια χιλιάδες ελληνικές οικογένειες χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο για να ζεσταθούν στο τζάκι, αλλά και για να μαγειρέψουν, να πληθούν, να,να,...και παρόλα αυτά έχουμε μέχρι σήμερα τα δάση μας, θα καταλάβουμε ότι στέπα δεν θα γίνουμε εξαιτίας των καυσόξυλων. Πάντως τα δάση είναι η ζωή μας και πρέπει να τα προστατεύουμε από όλες τις απειλές.


1ον δεν ειμαι κανενας τρελαμενος οικολογος παρα ενας λογικα σκεπτομενος ανθρωπος
2ον Αν αναλογιστεις οτι εχουμε 2012 και καταναλωνουμε ΞΥΛΑ για να ζεσταθουμε βρισκεις αμεσα την τραγωδια στο ολο σκηνικο
3ον Τα δαση δεν ειναι οσα ηταν παλιοτερα ειτε απο πυρκαγιες ,ειτε απο ζωα που πανε και κοβουν οτι βρουν και μετα τα πουλανε για 150ευρω + ΦΠΑ και λοιπα .
4ον οι αναδασωσεις ειναι ελαχιστες,τα δασαρχεια οπως παντα υπολειτουργουν και δεν μπορει να ελεγχθει ουτε η παρανομη υλοτομια , ουτε η καταναλωση ξυλου απο εγχωρια προιοντα .

Στα γραφω ολα αυτα οχι απο αυτα που διαβαζω μονο , αλλα επειδη τελευταια η μιση γειτονια μου εχει φερει πανω απο 5 τονους ξυλα ο καθενας και ολα βραδυ !! Τυχαιο ?? Δε νομιζω !!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ