Τιμές ξύλου

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109374 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Τιμέs καυσόξυλων στη Θεσσαλονίκη
Το να πουλάει πλέον έμπορος ξύλα με το ζύγι, είναι παράνομο, και κινδυνεύει να μπλέξει και ο αγοραστής. Υπερβολικό ακούγεται, αλλά μπορεί να συμβεί.

Ολες οι μάντρες της ανατολικής Θεσσαλονίκης έχουν ξύλα με πολύ χαμηλή υγρασία. Αγοράστε τώρα, εάν έχετε κάποια διαθέσιμα χρήματα.

Ζητήστε να σας πουλήσουν τα ξύλα με το κυβικό. Αγοράστε 2-3 κυβικά, για δοκιμή. Αφού τα τακτοποιήσετε στον χώρο σας, πάρτε το μέτρο και μετρήστε τον όγκο τους. Θα βρείτε έτσι ακριβώς την ποσότητα που σας έφεραν.

Εαν είστε ικανοποιημένοι......αγοράστε μετά όλη την ποσότητα που χρειάζεστε για τον χειμώνα.

Δυστυχώς ξύλα κάτω από 80ευρώ το κυβικό δεν υπάρχουν πουθενά πλέον. Εδω που φτάσαμε με τα καυσόξυλα, μπορούμε να λέμε ότι 80 ευρώ το κυβικό είναι μια καλή τιμή για να αγοράσουμε καυσόξυλο.

Μην παίρνετε τηλ μια μάντρα που δεν γνωρίζετε, και ζητάτε τηλ να σας φέρουν καυσόξυλα. Το σίγουρο είναι ότι θα σας "τον πιάσουν λίγο" ......τα καυσόξυλα τα αγοράζουμε με επίσκεψη επι τόπου στις μάντρες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109437 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τιμές ξύλου
Καλα ενταξει οτι πεις!
95 ευρω τον τονο την οξια ξεφορτωνε ακριβος διπλα στο σπιτι μου χθες τα ξυλα σε μεσαια κατασταση,παραγγειλε και ο κουμπαρος 5 τονους αλλα προχθες που πηγε να τα δει τα ξυλα ηταν μουσκεμα,μολις ειχαν κοπει,ο ξυλας του ειπε αστα καλυτερα εδω καμια βδομαδα 10 μερες και μετα τα ζυγιζουμε για να μην νομιζεις οτι χανεις,του τα εσκισε και τα εβαλε στην ακρη(ποσο της % υγρασια αραγε να χασουν τα ξυλα μεσα σε 10 μερες?)η αμα θες του ειπε να με βοηθησεις να τα στιβιαξουμε στρατιωτακια στην καροτσα και θα σου τα δωσω 59 ευρω το κυβικο η χυδην(οχι οτι ναναι χυδηβ ειπε αλλα ημιστιβαχτα) 54,αν ειναι απαιτηση του αγοραστη να παρει με τον τονο τοτε τι πειραζει και που η παρανομια,ο νομος βγηκε για να γινουν ακομη πιο μαγκες μερικοι(σχεδον ολοι δηλ.)κλεφταραδες!
95 ευρω τα μουσκεμα= 600-700 κιλα οταν στεχνοσουν στην χειροτερη ο στεγνος τονος (του χρονου δηλ.)θα του κοστισει 140 ευρω,2,2 στοιβαχτα κυβικα που και αυτα θα ειναι 1 τονος του χρονου-παραχρονου απο 59 ευρω το κυβικο=130 ευρω αλλα εχεις και το χαμαλικι να βοηθησεις τον ξυλα, μια η αλλη δηλ. που η παρανομια?

Μια χαρα σωστος ο συγκεκριμενος ξυλας σου λεει ειτε τονο ειτε κυβικο τα ιδια θα πληρωσεις αμα θες τα ζυγηζουμε αλλα το παραστατικο σε κυβικα θα στο κοψω,αντε σιγα σιγα ο καθε κατεργαρης στον παγκο του,εχουν λυσαξει εδω στην περιοχη με τον συγκεκριμενο οι υπολοιποι!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109438 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Τιμές ξύλου
Στο Leroy που περασα σημερα το πρωι,ειχε 129,99(ουτε 130 οι αθεοφοβοι :lol: :lol: ) το 1,5 κυβικο με δωρεαν μεταφορα εντος νομου Λαρισας.
Το εχουμε χασει ομαδικως!!!! :angry: :angry: :angry:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109440 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Τιμές ξύλου
valsam και το να έχεις ζυγαριά στην μάντρα παράνομο είναι. ;)

Απλά τονίζω και νομίζω συμφωνείς ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει να αγοράζει πλέον με το "κυβικό" που στην ουσία "χωρικό" λέγεται.

Η πιο σίγουρη και τίμια αγορά, για όλους είναι αυτού του είδους η πώληση.

Αγοράζεις καυσόξυλα σε μετρημένη ποσότητα και όχι σε βάρος......τι σε νοιάζει πόσο ζυγίζει αυτή ποσότητα που αγόρασες ?

Απλά πράγματα :)
Last edit: 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109451 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τιμές ξύλου
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα Μαστορα και ο κοσμακης που δεν ξερει πιανετε χοντρο κοροιδο με το κυβικο,αν τον εκλεβαν πριν με τον τονο τωρα με ο κυβικο πεφτει κανονικη ληστεια!
Γιαυτο πρεπει να μας νοιαζει και μας παρανοιαζει πόσο ζυγίζει αυτή ποσότητα που αγόρασαμε για να γινετε συγκριση το τι αγοραζα και ποσο με τον τονο και τωρα με το κυβικο,οι περισσοτεροι ξυλαδες οπως λες και εσυ δινουν το κυβικο το στιβαχτο 80-85 ευρω και το χυδην 65-75,ο κουμπαρος αγορασε με 'προνομιακη τιμη"60 ευρω το χυδην και του το εφερε ο ιδιος ξυλας που μου εφερε περυσι τα ξυλα, το φοτηγακι του ξυλα ζιγκαρισμενο περυσι επαιρνε το πολυ 1100(τα εχω τα ζυγολογια ολα απο περυσι,23 τονους και ολα εκει ηταν αλλο 1030 αλλο 1080 κ.τ.λ)φετος λοιπον με το κυβικο ο μαγκας την εχει κυβισει την καροτσα και φερνει 2,5 κυβικα(και οχι τιγκα μεχρι επανω οπως τα εφερνε περυσι με τον τονο!) χυδην με 150 ευρω,με λιγα λογια αγοραζοντας με τον τονο 110-120 ευρω το ζιγκαρισμενο φορτηγακι(πανω απο τονο) με το κυβικο 150 ευρω και λιγοτερη ποσσοτητα το φορτηγακι,και μας λες να μην μας νοιαζει?

(Υ.Γ ο τυπος με τα 95 ευρω τον τονο δεν εχει ζυγαρια αλλα σε παει στην πλαστιγκα της αρεσκειας σου για να ζυγιστει αν το ζητησεις!)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #109452 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τιμές ξύλου

mastoras έγραψε: Αυτή η ποσότητα είναι από την πρώτη αγορά, ζυγίσει 1.5 του τόνου, και στο ντάνιασμα έπιασαν χώρο 3.2 του κυβικού μέτρου. Υγρασία περίπου στο 10%

Δηλ. εαν βρεις τον 1,5 τονο αυτον με 110-115 ευρω τον τονο (95 πουλαει αυτος που λεω τα βρεγμενα σου βαζω και ενα 30% πανω για τα στεγνα δηλ. οσο και η λιγοτερη υγρασια ) και το κυβικο με 70(σουπερ τιμη για στιβαχτο ετσι?)ποιο συμφερει το στιβαχτο η ο τονος?
Τονος 165-172 ευρω οι 1,5 τονοι ξυλα σου και κυβικα 224 ευρω τα 3,2 ντανιασμενα σου κυβικα!
55-60 ευρω διαφορα στον 1,5 τονο ειναι λεφτα Μαστορα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ