Συζήτηση για πώληση καυσόξυλων κατ' όγκον

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #129947 από valsam
Eχουν αποθρασυνθει εντελος οι ξυλαδες και στο κακο αυτο επεται και συνεχεια,απο την στιγμη που ζητανε 65 ευρω το χυδην εδω Θεσ/νικη και τα κοροιδα αγοραζουν ακομη και μαλιστα δεν καταλαβαινουν κι'ολας οτι αγορασαν ξυλα με τιμη 240 ευρω τον τονο με υγρασια 20%,βλεπωντας τα αυτα σου λεει ο Βουλγαρος που τα φερνει τα ξυλα ,καλα μ@λακες ειναι αυτοι γιατι αγοραζουν δεν καταλαβαινουν οτι το ξυλο τους βγαινει πιο ακριβο ακομη και απο το πετρελαιο,α' ετσι λοιπον , παρε ρε Ελληνα εμπορα μια αυξηση 30% του χρονου πανω,εγω μ@λακας ειμαι σου λεει ,εμεις δηλ. πουλαμε στον εμπορα για 10-20 ευρω στο κυβικο και ο ελληναρας να πηγαινει για 50 και 60?
Ειναι που λετε εδω στην περιοχη που μενω 2 μαντρες που τις εχουν Βουλγαροι,ο ενας μαλιστα ειναι απότι ακουσα και ο προμυθευτης των περισσοτερων αλλων ματρων της περιοχης,αυτος εδω ο προμυθευτης λοιπον μεχρι πριν κανα μηνα-δυο πουλουσε με 90 ευρω τον τονο για ποσοτητα πανω απο 3 τονους και 95 για λιγοτερες ποσοτητες(το ξερω οτι απαγορευετε η πωληση με τον τονο,δεν ειναι αναγκει να μου το υποδειξει κανεις!),αφου ειδε και το εμπεδοσε καλα το τι παιζει το γυρισε και αυτος και πουλαει μονο με το κυβικο,65 ευρω το χυδην οι αλλοι 60 αυτος,σου λεει μ@λακας ειμαι εδω υπαρχει τρελη οικονομα(60Χ3,7 κυβικα χυδην =1 τονος ξυλα με υγρασια 20% και ο φθηνος Βουλγαρος τα πουλαει στην τζαμπα τιμη των 222 ευρω τον τονο!).
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": papg, dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130243 από pontios74

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:

panosv έγραψε: Εγώ πάλι αναγκάστηκα να αγοράσω ξύλο ξηραντηρίου με 125 ευρώ που λέει και ο φίλος το κυβικό. Δεν είχα άλλη επιλογή γιατί έχω σχετικά μικρό χώρο και στεγνό ξύλο δεν έβρισκα.
Όσοι λέτε για τιμές κατηγορίας 140 τον τόνο και με σχετικά λίγη υγρασία φαντάζομαι αναφέρεστε σε επαρχία και όχι Αθήνα σωστά? Πραγματικά δεν βρίσκω πουθενά τέτοιες τιμές και με τέτοια υγρασία.
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου στείλει μήνυμα. Στη Μαρούσι μένω.
Ευχαριστώ πολύ αν μπορέσει να βοηθήσει κάποιος γιατί ΄κοντεύει να βγει το ξύλο όσο το πετρέλαιο :ohmy:


αν αναφέρεσαι σε γνωστή εταιρία που τα φέρνει απο την βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα ............είχα πάρει και εγώ και μόλις τα μέτρησα και είδα 40% υγρασία τους τα γύρισα πίσω !!όταν τους ρώτησα γιατί τα έχουν με 40% .....μου απάντησαν οτι τους έκαναν παράπονα οι πελάτες οτι καιγόντουσαν γρήγορα τα ξύλα !!ασχολίαστο.....!!

Αυτο που λες οτι καιγονται γρηγορα τα ξυλα μου το ειπε κι εμενα ενας εμπορας στο Μαρούσι που τα βαζει σε ξηραντηριο και τους κανει απεντομωση και αφυγρανση και ειχε απο 20 μεχρι 30% υγρασια...ασε που διασταυρωσα τα λεγομενα του πως εχει αγορασει την ξυλεια της σελμαν(Α΄ποιοτητας) απο το εργοστασιο που εκλεισε ...δεν ισχυει μιλησα με τα κεντρικα της σελμαν και της αλφαγουντ μεσω γνωστου και δεν ισχυει κατι τετοιο....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130249 από liakjim
Ναι τώρα. Θα ξανα γράψουμε τους νόμους της φυσικής για να κονομάνε οι αλητάραδες.

Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384

Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130251 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τάσο για τον ίδιο λέμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130255 από Stavrax
Η οξιά σε ανοιχτό τζάκι, όταν είναι ξερή, καίγεται σαν προσάναμμα. Μπορεί να του παραπονέθηκε κανένας με ανοιχτό τζάκι και έτσι να αποφάσισε ότι τα ξύλα του πρέπει να τα βρέχει. Βέβαια το να τα βγάζεις από τον φούρνο και μετά να τα βρέχεις, δεν στέκει. :lol: :lol: :side:


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131450 από stergiosbik
Χθες στην τοπικη εφημεριδα της πολης μου(Λαρισα) ειχε καποιος αγγελια για καυσοξυλα με 95 ευρω ο τονος κ 40 ευρω το κυβικο.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ