Μονωτικά για τζάκια: υγιεινή & ασφάλεια

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93052 από rob_s
καλησπέρα σε όλους.
Να πω και εγώ δυο λόγια για μονωτικές πλάκες. Στην Πολωνία υπάρχουν τουλάχιστον 4,5 εταιρίες που φτιάχνουν τέτοιες πλάκες. η μια από αυτές είναι SILCA. Είναι πολύ δημοφιλές στην πολωνική αγορά. εδώ μερικές πληροφορίες με βοήθεια google translator(συγνώμη αλλά τα ελληνικά δεν είναι μητρική μου γλωσσά)

..¨ SILCA 250 KF

Η κατασκευή τζάκια και σόμπες έχουν ακόμα επίμονη τάση είναι η εξοικονόμηση χώρου. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνουμε για όλο και λεπτότερες μόνωση, η οποία μας προσφέρει το ίδιο ή υψηλότερο επίπεδο θερμομόνωσης. Έχουμε αναλάβει αυτή την πρόκληση, και για τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε βελτιώσει σημαντικά την θερμική μόνωση πλάκες δείκτη Silka 250 KF . Αυτή η τροποποιημένη CD σας προσφέρεται στο όνομα hp Silka 250.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ρυθμίζονται στο ισοδύναμο πάχος του DIN 18895 μέρος 1 και τη ρύθμιση της Γερμανικής Ένωσης Οικοδόμων σόμπες και CO, το οποίο μπορείτε να δείτε στα παρακάτω διαγράμματα.

Στο δρόμο για την ένταξη του πλοίου έχουν βελτιώσεις κτιρίου μας έχουν αποδεκτή από τις οργανώσεις του κτιρίου, την έγκριση Νο. Z-43,14 με 117. Ubiegaliśmy γι 'αυτό το DIBt Βερολίνο.

Silka 250 ΗΡ είναι τόσο υλικό για την μόνωση και την προστασία από την απώλεια θερμότητας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους συνδυασμούς της κατασκευής. Και οι δύο επιλογές πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου DIN 18895 μέρος 1 και τη ρύθμιση της γερμανικής ένωσης των κατασκευαστών σόμπες κεραμίδι και CO

Σύγχρονη μηχανήματα παραγωγής, ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, εξωτερικός και το DIN EN ISO 9001: 2000 εξασφαλίζει συνεχώς υψηλού επιπέδου μονωτικές πλάκες μας.

Οι Silka πινακίδες θεωρούνται ως ασφαλή βιολογικά και θεωρούνται

Περιγραφή προϊόντος

Αποδοχή Νο. Z-43,14 με 117 για 250 KF SILCA

Συγκρότημα για αλλαγές στο Silka 250 hp σε DIBt Βερολίνο

Πεδίο εφαρμογής της συγκατάθεσης

Για τζάκια και σόμπες

Το οικοδομικό υλικό κατηγορίας DIN 41202

Α1 πυρασφαλείας

Πυκνότητα (± 10%)

EN 1094-4

250 kg / m 3

Συνοχή

EN 1094-4

Περίπου το 90%

Δύναμη

EN 1094-5

1.4 Mpa

Θερμική αγωγιμότητα

ΕΝ 993-15

<0,1 W / mK

Θερμική συρρίκνωση στους 500o C

0,2%

Στάνταρ διαστάσεις

1.250 χ 500 mm, 1000 x 625 mm, 625 χ 500 mm

Πρότυπο πάχος

30 - 100 mm

Εξοικονόμηση χώρου λόγω του λεπτή πλάκα

Πυράντοχες με το πρότυπο DIN 4102-A1

Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν δομικών κατασκευών

Θεωρείται ότι είναι βιολογικά ασφαλείς

Το υλικό τόσο του πλανήτη και προστασία έναντι απώλειας θερμότητος

Μεγάλου μεγέθους πάνελ

Ελαφρύ

Ένα μεγάλο άκαμπτες πλάκες SILCA 250 KF

Εύκολο στην εγκατάσταση και τη θεραπεία

Εύκολο να αφαιρέσετε

Δεν ερεθίζουν χρόνος σκόνης αργότερα - όπως στην περίπτωση των ορυκτών ινών" ..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93054 από rob_s
εδώ video από άλλη εταιρία με μονωτικές πλάκες που δείχνει ποσό εύκολο φτιάχνεται θερμοθάλαμος. δεν χρειάζεται σκελετό, από πάνω βάζουμε πλέγμα ενίσχυσης και σοβάς.

και κατή πολύ ενδιαφέρων στο δεύτερο μέρος δείχνει πλάκες από σαμοτ που μαζεύουν κάποιο μέρος από το ζεστή και το αποδίδει όταν το τζάκι σταματάει να δουλεύει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93432 από giol
Υπάρχουν πολλά υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, το καθένα με τις ιδιαιτερότητες του. Υπάρχουν μονωτικές πλάκες με χαμηλή περιεκτικότητα σε τσιμέντο (άρα ελαφριές) και περλίτη,βερμικουλίτη. Υπάρχει και πυροτσιμέντο θερμομονωτικό με παρόμοια σύσταση (βέβαια άμα το χτίσεις και στο μέλλον αλλάξεις γνώμη, θέλει πολύ κομπρεσσέρ...), μάλιστα μπορείς να φτιάξεις καλούπια και να το κάνεις ότι θέλεις στα μέτρα σου.Και τα πορομπετόν έχουν ενδιαφέρον και είναι πιο ελαφρύ από το τούβλο αλλά δεν ξέρω αν με τον καιρό γίνονται ψαθυρά. Εκτιμώ ότι ο πετροβάμβακας έχει επικρατήσει γιατί είναι απλός στην τοποθέτηση , ελαφρύ και το μεταφέρεις εύκολα.Όποιος θέλει να πειραματιστεί μπορεί να πάει στον Μαθιό στην θηβών να δει τι κυκλοφορεί. Από πλάκες για χρυσοχόους μέχρι για υψικαμίνους.
Πάντως από το θέμα εμένα μου μπήκε η ιδέα και να στο μέλλον κάνω καμιά ανακαίνιση θα φτιάξω όλη την φούσκα και την διακόσμηση μπροστά με ytong 7,5άρι και θα το περάσω ένα μονωτικό μπετό αντί για σοβά από μέσα. Όλα φυσικά υλικά και δοκιμασμένα για χρόνια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93446 από leonidas
καλημερα στην παρεα του energ εχω φτιακση τον 8ερμο8αλαμο του τζακιου μου εδω και 10 χρονια με αλφαμπλοκ και δεν μου εχει παρουσιαση κανενα προβλημα οσ τορα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93455 από Stavrax

leonidas έγραψε: καλημερα στην παρεα του energ εχω φτιακση τον 8ερμο8αλαμο του τζακιου μου εδω και 10 χρονια με αλφαμπλοκ και δεν μου εχει παρουσιαση κανενα προβλημα οσ τορα

Λεωνίδα καλώς ήρθες.
Το τζάκι σου είναι κλειστό ενεργειακό ή ανοιχτό μαντεμένιο?
Καλό θα ήταν να μας έδινες μια περιγραφή της εγκατάστασης σου.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #93492 από leonidas
καλος σασ βρικα, λιπον το τζακι ειναι ελληνικο της art+fire to atlas, με σιρομενη προσ τα πανο πορτα και ανιγομενη, τοπο8ετημενο απο εμενα πρην 10 χρονια οπος εχω αναφερη ιδη , ο 8ερμο8αλαμοσ ειναι κατασκεβασμενος απο αλφαβλοκ 10ρι στο ταβανι μονο εχω βαλη μονοση πετροβαμβακα, εχω μια τριπα 130 εκσοτερικα κατο απο την εστια, μια σε κα8ε πλαι τερμα κατο 15χ15 και 2 25χ25 πανο ,επησης εχω βαλη μοτερ σαλιγγαρο που τραβαει αερα απο τον 8ερμο8αλαμο μετα καπια 8ερμοκρασια και τον παει στα υπνοδοματια, ο αεραγογος ειναι απο γυπσοσανιδα, δεν ηκσερα τοτε γεια τουσ σολινες που βαζουν τορα, υποπσην οτι το σπιτι ειναι 120 τετραγονικα και εχω 25 βα8μους στο σαλονη ενιεος χορος 65 τετραγονικα και 20 περιπου στα υπνοδοματια,

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ