Μονωτικά για τζάκια: υγιεινή & ασφάλεια

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92539 από βασιλιης
Καταντησαμε σαν τα μικρα παιδια πιανομαστε απο τις λεξεις και νουμερα
Σας ειπα εγω 5 με 7 φορες για 14 ωρες για την καθε φορα?οχι
Ακομα και να μυριζει αυτη η μυρωδια απορροφατε απο την μονωση σε μια καλη κατασκευη.
και οχι καψιμο σε ανοιχτο χωρο.
Σας ειπα ρωτηστε εδω τοσους ιδιωτες εχουμε
Η συμβουλη ηταν καλοπροαιρετη και δεν ειχε ειρωνια πουθενα

Βοηθαμε οσο μπορουμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92546 από caftis
Να ρωτήσω και εγω κάτι αφου λέτε οτι αυτη η μυρωδιά αποροφατε απο την μόνωση , απο την περσιδα δεν θα βγαίνει στον χώρο μας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92602 από SHERIF
Όταν ήμουν στην αναζήτηση ενεργειακής εστίας για κύρια θέρμανση ανάμεσα στις άλλες μου άρεσε και η kratki με χάλαγε λίγο το χερούλι της πόρτας μου άρεσε το ότι είχε εισαγωγή αέρα καύσης με χάλαγε το video που είδα από το εργοστάσιο κατασκευής το ότι η σύσφιξη των μπουλονιών γινότανε με αερόκλειδο και όχι με δυναμόμετρο, δέν είχα βρεί ελληνικό σάϊτ με πλήρη περιγραφή και τιμές ήτανε μεταξύ των επιλογών μου, τελικά έβαλα το σελένικ λόγω προσφοράς (χαμηλή τιμή) αποδόσεων, χαμηλής κατανάλωσης και μεγάλης εξηπηρέτησης του γνωστού καταστήματος όλα αυτά από πληροφορίες ατόμων που το είχαν εγκαταστήσει και δουλέψει για τουλάχιστον μία σεζόν με θετικές εντυπώσεις, τώρα έχουμε στην παρέα μας και τον αντιπρόσωπο της kratki που έχει και εμπειριστατωμένες γνώσεις επι του θέματος αλλά με αυτή την επίμονη αυτοπροβολή των προϊόντων του χαλάει λίγο τις καλές προθέσεις μας να δούμε καλοπροαίρετα τα προϊόντα της ετειρείας του και να γείνουμε πελάτες του, κύριε Φιλιππακόπουλε παρουσιάστε μας τα προϊόντα σας με τις προδιαγραφές τους και τα όλα τους και μην κάνετε σύγκριση τα δικά σας με κάποια άλλα καταλήγοντας ότι τα δικά σας υπερτερούν ενώ τα άλλα όχι, την σύγκριση αφήστε τη στους τελικούς χρήστες, πείτε σε δύο τρείς πελάτε σας να μας κάνουν αναλυτική παρουσίαση της εστίας τους με τα τετραγωνικά που έχουν και τις θερμοκρασίες που έχουν και εάν είναι ευχαριστημένοι και προ παντός την κατανάλωση ξύλων, ο φίλτατος caftis έμεινε κατενθουσιασμένος με την εστία και την ζέστα που βγάζει την συστήνει ανεπιφύλακτα σε άλλους αλλά ο ίδιος είναι ακόμα σε αναζήτηση δεν την αγόρασε, ακόμα δεν μας είπε πόσες μπρικέτες κάψατε για να ενθουσιαστή τόσο με την ζέστα και τελικά εάν τον συμφέρει να καίει μπρικέτες και όχι ξύλο, με τις που έχουν οι μπρικέτες στην περιοχή μου με συμφέρει καλίτερα το πετρέλαιο.

Ειλικρινά όλα αυτά καλοπροαίρετα χωρίς να θέλω να θίξω ή στεναχωρήσω κανέναν, γνώμες και απόψεις ανταλλάσουμε.

Συγχωρείστε μου το σεντόνι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92603 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
καλησπέρα κύριε sherif. λυπάμαι αλλά νομίζω η κριτική σας δεν έχει βάση !θα μπορούσα να κάνω κάθε μέρα και μια νέα παρουσίαση από καινούργιο μοντέλο της kratki αντίθετα θα σας πω ότι έχω κάνει μόνο από ενα μοντέλο . μπείτε μέσα απο το προφιλ μου και δείτε σε πόσα άσχετα θέματα πέρα της kratki προσπαθώ να συνεισφέρω στο φόρουμ .και λυπάμαι που στο συγκεκριμένο ποστ δεν αποδέχτηκα το να το βουλώσω επειδή με κατηγόρησαν έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.σύγκριση προϊόντος δεν έχω κάνει με καμία εταιρία αν και θα το ήθελα οπότε δεν ξέρω απο πού το συμπεράνατε .όσο αφορά τον caftis και αγόρασε είδη την εστία του και σας αναφέρει στο πόστ που διαβάσατε ότι 6 μπριγκέτες του κιλού έκαιγαν για 2,5 ώρες για να πιάσει τις θερμοκρασίες που σας είπε .
όσο αφορά τα ξύλα που λέτε υπολογίστε τα με 12-15 % υγρασία για τα ίδια δεδομένα με περίπου 7 κιλά .και κάτι ακόμα επειδή έτυχε να το ρωτήσω όταν ήμουν Πολωνία το αερόκλειδο είναι ρυθμισμένο .
κάτι άλλο ???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92609 από caftis
ο φίλτατο caftis έμεινε κατενθουσιασμένος με την εστία και την ζέστα που βγάζει την συστήνει ανεπιφύικταα σε άλλους αλλά ο ίδιος είναι ακόμα σε αναζήτηση δεν την αγόρασε, ακόμα δεν μας είπε πόσες μπρικέτες κάψατε για να ενθουσιαστή τόσο με την ζέστα και τελικά εάν τον συμφέρει να καίει μπρικέτες και όχι ξύλο[/quote]


Καλημερα όπως αναφερω στο ποστ που ανοιξα εχθες στις παρουσιασεις τζακιών θα δεις οτι την εστια την αγορασα και περιμενω να την τοποθετήσω το εκανα μολις εβγαλε την προσφορα ο Δημήτρης. Ξυλα θα καίω και εγω οχι μπρικετες απλα θα τα αγορασω απο τωρα για να τα εχω στην σωστη υγρασία του χρόνου.Τωρα κατι τελευταίο σε οσα ποστ και να ψαξεις δεν πρόκειται να βρεις σύγκριση της μιας εστίας με καποια άλλη ο καθε ενας λέει για την δικιά του και τα συμπεράσματα ειναι δικα μας .
Last edit: 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by caftis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #92645 από Gdevil
Να ρωτήσω,
(ίσως και να υπάρχει και να μου διέφυγε)
Υπάρχει κάπου κανα pdf για το izol?
Με πληροφορίες περί ασφάλειας, υγειηνής, τιμές R, κάποιο data and safety sheet τέλος πάντων?

Αααα να γράψω και κάτι που με έκανε εντύπωση.
Νομίζω πως μέσα στη φούσκα υπάρχει αρκετή ενέργεια από ακτινοβολία μιας και τόσο η καμινάδα όσο και το πανω μέρος των εστιών έχει μεγάλες θερμοκρασίες (και όσο αυξάνει η θερμοκρασία ενός σώματος τόσο αυξάνει η μετάδοση της ενέργειάς του με ακτινοβολία).
Θεωρητικά ένα αλουμινόφυλο θα σταματούσε την ακτινοβολία και θα την "εγκλώβιζε" μέσα στη φούσκα.

Επίσης κάτι άλλο που δεν κατάλαβα είναι το "3+3 δεν επιτρέπεται" αλλά πρέπει να είναι "6 ενιαίο"
Τέλος μπορεί να διευκρινιστεί κάτι που αναφέρθηκε παραπάνω ότι το izol κρατάει θερμοκρασία.
Δλδ είναι μονωτικό με θερμοχωρητικές ιδιότητες (όπως πχ το πυρότουβλο) ή όχι?


Ειδικός δεν είμαι. Οτι γράφω είναι προσωπικές σκέψεις. Όποιος τις διαβάζει ας τις κρίνει πριν τις αποδεχτεί ή πριν τις απορρίψει.
Last edit: 11 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by Gdevil.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ