Μονωτικά για τζάκια: υγιεινή & ασφάλεια

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91568 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τελικά κύριε Βασίλη δε θέλετε να καταλάβετε κάποια πράγματα, διαβάστε για άλλη μια φορά τα ποστ. ούτε καρκινογόνο τον είπα ούτε τίποτα .το μόνο που είπε ο Τάκης και αυτό λέω και εγώ είναι το ότι μυρίζει πάνω από κάποιες θερμοκρασίες .βάζετε για άλλη μια φορά λόγια στα γραφόμενα μου χωρίς να τα έχω πει!!και ρωτώ ξανά προς τι η εμμονή μαζί μου όταν άλλοι έχουν πει χειρότερα για τον πετροβάμβακα ???
ο άνθρωπος που μου πουλάει τον πετροβαμβακα μου έχει φέρει και πιστοποιητικό οτι κάνει να μπει σε τζάκι και για αυτο σας το λέω για τρίτη φορά ότι τον βάζω στα τζάκια του νερού που έχω χαμηλές θερμοκρασίες .αλλά δεν τον βάζω στου αέρα γιατί μυρίζει .οσο αφορά τις αποστάσεις αν κάποιος δε θέλει να βάλει χωνευτό το τζάκι του όπως αυτό που έχετε στην φώτο αναγκαστικά η φούσκα με την εστία έχουν μπροστά λιγότερο απο 5 πόντους .
για πείτε μου όμως 2 πράγματα εσείς ποιος είστε που γνωρίζετε με σιγουριά ποίον απο τους 2 που αναφέρατε χρησιμοποιώ ώστε λέτε ότι θα τον πάρετε και τηλέφωνο ???ο λογιστής μου πάντως δεν είστε για να το ξέρετε απο τα τιμολόγια μου .επίσης πού ξέρετε εσείς τι λέω στους αντιπροσώπους μου???
και κάτι ακόμα δεν είμαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος λάθος σας τα είπαν είμαι όμως επίσημος .
Last edit: 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν by ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91585 από βασιλιης
Δεν εχω καμια εμμονη μαζι σας ουτε προκειται να αποκτησω.αλλοι μπορει να μην εχουν σχεση με το αντικειμενο.
Αν και ξερω και απο αυτους που εχουν σχεση και λενε τα ιδια, οτι ειναι βλαβερο,
Αυτοι ανοιγουν σε αλλοι κατηγορια επαγγελματιων.
Σε σας ομως δεν επιτρεπεται ουτε να το σκεφτοσασταν αυτο που κανατε με το καμινετο πανω στο πετροβαμβακα.Το ξαναλεω το μονο που με χαλασε.
1.Γιατι ο πετροβαμβακας μυριζει στα πρωτα αναματα μαζι με το τζακι
2 Αν θελετε να το κανετε συστημα καντε το τουλαχιστον με το ιδιο κομματι πετροβαμβακα με μια θερμοκρασια 80 με 120 και με αποσταση 5 με 10 ποντους και πανω απο 5 με 7 φορες και μετα πειτε μας αν μυριζει.

Βοηθαμε οσο μπορουμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91592 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

βασιλιης έγραψε: 1.Γιατι ο πετροβαμβακας μυριζει στα πρωτα αναματα μαζι με το τζακι


αν και θα περιμένω να απαντήσετε σε αυτα που σας ρώτησα εσείς μόλις επιβεβαιώσατε όλα αυτά που έχω πει πριν .ευχαριστώ πολύ!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91604 από Στελιος1
Αμα ηταν καρκινογονος πιστευω οτι θα απαγορευοταν οπως εγινε με τον αμιαντο. Τι θα πει καρκινογονος δηλαδη? Βγηκε καμια ανακοινωση και δεν την ακουσα? Ακουσατε πουθενα καμια οδηγια να αποσυρθει απο τ αγορα η να ξηλωθει απο οπου εχει μπει? Και τα ραδικια τα αγρια ρε παιδια σημερα και τα μηλα και τα λουκανικα ''λιγακι'' καρκινογονα θα ειναι δε μπορει.. Και αυτο το ''ιζολ'' καρκινογονο αυριο θα το λενε οι φημες μολις βγαλουν κατι αλλο.
Δεν ειναι καρκινογονος. Εγω για να μην παρεξηγηθω σε οσα λεω, (την θεση που παιρνω λεγοντας οτι δεν ειναι καρκινογονος εννοω) τονιζω για αλλη μια φορα οτι μονωση δεν βαζω πουθενα, ουτε πετροβαμβακα ουτε τιποτα γιατι δεν χρειαζεται στα τζακια που κανω, αν χρειαζοταν θα εβαζα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91606 από alex_nous
Στο βικιπαίδεια πάντως γράφει τα παρακάτω:

Ο πετροβάμβακας είναι υλικό το οποίο πρέπει να χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στα μάτια στο δέρμα και στο αναπνευστικό σύστημα. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί αν προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα υγείας και αξίζει να σημειωθεί ότι ο ορισμένα είδη πετροβαμβακα είναι καταχωρημένα σαν καρκινογόνες ουσίες προς τον άνθρωπο .

el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%84...B1%CE%BA%CE%B1%CF%82

Φυσικά δεν ξέρω αν αφορά το είδος πετροβάμβακα που εμείς χρησιμοποιούμε στα τζάκια μας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91734 από DrNick

Asteris έγραψε: Όχι, έχει 2cm κενό από το προκάτ τσιμεντένιο στοιχείο με την επένδυση πέτρας. Δεν έχει μπει πετροβάμβακας σε κείνο το σημείο.

Καλησπέρα.Όταν λέμε οτι μυρίζει ο πετροβάμβακας, τι εννοούμε; Ας πούμε, το μαντέμι μυρίζει χαρακτηριστικά.Ο πετροβάμβακας σαν τι μυρίζει; Μήπως σαν καμένη ζάχαρη;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ