Μονωτικά για τζάκια: υγιεινή & ασφάλεια

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91522 από Stavrax
@caftis
Η κατανάλωση εξαρτάται από τις απαιτήσεις του σπιτιού. Η θερμογόνος των ξύλων είναι συγκεκριμένη και η απόδοση των ινβικτα και κρατκι είναι περίπου η ίδια σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που δίνουν οι εταιρίες. Οπότε και για τις δυο θα έχεις περίπου ίδια κατανάλωση.
Η μόνη περίπτωση που θα έχεις ελαφρά μικρότερη κατανάλωση είναι η εστία που θα επιλέξεις να έχει δευτερογενή καύση και να καις είτε μπρικέτες είτε ξύλα με πολύ χαμηλή υγρασία. Έτσι θα μπορέσεις να έχεις την δευτερογενή και την μείωση της κατανάλωσης περίπου στο 5%.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91523 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Asteris έγραψε: Η αερόθερμη εστία, είναι στην ουσία ένας εναλλάκτης αέρος-αέρος. Σημαίνει ότι το μαντέμι είναι το σημείο εναλλαγής θερμότητας μεταξύ δύο σημείων που περιέχουν αέρα. Του εσωτερικού της εστίας που περιέχει αέρια 300-400 βαθμών και άνω και του θερμοθαλάμου, που περιέχει αέρα δωματίου που δέχεται την ενέργεια από το μαντέμι και ανεβάζει την θερμοκρασία του, ενώ ταυτόχρονα τίθεται και σε κίνηση προς τα πάνω, ώστε να ξαναβγεί στο δωμάτιο.
.

Asteris έγραψε: O Fibran που έχω βάλει εγώ, πρέπει να πάει στους 200 βαθμούς για να αρχίσει να εξαερώνεται η συνδετική ρητίνη.



κύριε asteri μόνος απαντάτε άμα το σκεφτείτε λίγο . όταν κάνει το μαντέμι την εναλλαγή από τους 300-400 βαθμούς δεν μπορεί να πάει στους 150 αλλά στους 250-350 και σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα αν βγάζουμε 90-120 βαθμούς στην περσίδα είμαστε μια χαρά .λυπάμαι αλλά δεν είναι καθόλου έτσι ούτε και για την δική σας εστία τότε .στο πίσω μέρος του τζακιού (στην πλάτη ) υποθέτοντας ότι έχετε αφήσει τουλάχιστον 15 πόντους κενό η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 220 στο δε μπροστά μέρος αν και δεν έχω δει την κατασκευή σας αν έχετε φέρει πρόσωπο την γυψοσανίδα και η απόσταση είναι λιγότερη των 5 πόντων αναπτύσσονται θερμοκρασίες πάνω από 250 βαθμούς .

κύριε Βασίλη ενας απο τους πετροβάμβακες που δοκιμάσαμε με τον Τάκη είναι στην λίστα των εταιριών που αναρτήσατε.άλλά εδώ κάνετε ένα λάθος δεν τον κατηγόρησα ίσα ίσα είπα ότι τον παίρνω σαν τον καλύτερο στην αγορά για να τον βάζω στα τζάκια του νερού .όμως δεν μου κάνει για να τον βάζω στα τζάκια του αέρα της kratki .Επίσης στον Τάκη σας το λέω για άλλη μια φορά μήπως δεν το διαβάσατε πιο πριν του είπα ότι μπορεί να τον βάλει με την προϋπόθεση οτι θα κρατήσει 25 πόντους απόσταση .αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι ακόμα πιο πάνω σας λένε 2-3 άτομα ότι ο πετροβαμβακας είναι καρκινογόνος ο ένας να μην έρχεται σε επαφή με τον αέρα ο άλλος αλλά δεν βλέπω να σας

χαλασε και πολυ μαλιστα

.
Επίσης τόσοι επαγγελματίες είναι εδώ μέσα και κάνουν διαφήμιση στα προϊόντα τους βάση των κανονισμών του φόρουμ τι σας πείραξε τόσο πολύ το ότι κάνω εγώ ???ο Τάκης αν και έμμεσα μου έκανε διαφήμιση στο πρώτα σας ποστ του την είπατε και στο προηγούμενο του είπατε οτι δε σας χάλασε ....!!!
Δηλαδή για να καταλάβω αν ο Τάκης ερχόταν την επόμενη μέρα και έγραφε μάπα τα kratki, μάπα το izol, μερικοί θα κάνατε πάρτι !!!

παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να μεταφέρει τα ποστ σε ένα καινούργιο να μη χαλάμε την όμορφη αυτή δουλεία και γνώση που ξεκίνησαν ο kerberos και ο asteris

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91528 από Asteris
Ο πετροβάμβακας στην πλάτη της εστίας είναι στα 8 εκατοστά από αυτήν. Θα έπιανε 200+ βαθμους όπως λέτε, αν ο αέρας ήταν στάσιμος. Δεν είναι στάσιμος όμως, η φυσική ροή είναι της τάξεως των 200-300 κυβικών μέτρων της ώρα, ρουφάει από κάτω κρύο αέρα δωματίου, ο οποίος και δεν αφήνει το αλουμινόφυλλο να πιάσει πάνω από 100-120 βαθμούς.

Για αυτό οι κατασκευαστές δίνουν ελάχιστη απόσταση του μονωτικού από την εστία και διατομές ανοιγμάτων άνω και κάτω περσίδας, έχουν μετρήσει τις θερμοκρασίες που παράγονται και σου συστήνουν τα απαραίτητα μεγέθη για να δουλεύει σωστά η κατασκευή. Όταν δε, δεν τηρούνται αυτές οι προδιαγραφές (ειδικά η κάτω περσίδα όπως έχουμε δει κατά κόρον στο φόρουμ), τότε αρχίζουν οι τοπικές υπερθερμάνσεις από την ελλιπή κυκλοφορία αέρα στα σημεία γύρω από την εστία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91531 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
κύριε asteri σωστά τα λέτε ότι ο κρύος αέρας κινούμενος κάνει απαγωγή της θερμοκρασίας και αν δεν υπήρχε, η θερμοκρασία θα ήταν στους 350+ . μπροστά το έχετε φέρει πρόσωπο ???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91540 από Asteris
Όχι, έχει 2cm κενό από το προκάτ τσιμεντένιο στοιχείο με την επένδυση πέτρας. Δεν έχει μπει πετροβάμβακας σε κείνο το σημείο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #91548 από βασιλιης
Καλησπερα
Θα το πω για τελευταια φορα δεν με χαλασε η διαφημιση.μια διαφημιση ειναι διαφημισι και δεν μπορεις να μην το λαβεις σαν διαφημιση.
Παμε σε σας κυριε Δημητρη.Ρωτηστε αυτον που παιρνετε τον πετροβαμβακα για την δοκιμη που κανατε να δουμε τι θα σας πουνε.θα τον ρωτησω και εγω.αν και ξερω τι θα μου πει,Απο το 2006 σταματησανε οι υποψιες για το συγκεκριμενο πετροβαμβακα να ειναι καρκινογονο.
Να σας ρωτησω αφου εσεις σαν αποκλειστικος αντιπροσωπος της kratki πως επιτρεπετε η μαλλον γιατι δεν ενημερωνετε και τους ατνιπροσωπους σας οτι στα τζακια αυτα δεν πρεπει να μπουν πετροβαμβακασ και μαλιστα και με αυτες της περσιδες που δινετε.
Και δεν καταλαβα ουτε τους 25 ποντους που λετε ουτε το τι πρεπει ενα τζακι να ειναι προσωπο με την γυψοσανιδα(φουσκα) .Αυτα μονο και μονο για να μπει το πυριτικο ασβεστιο?
Δεν λεω καλο υλικο ειναι.ακριβο μεν.το τι κραταει και πολυ θερμανση πανω της και αυτο το ξερουμε.

Βοηθαμε οσο μπορουμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ