Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15505 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

legend7ts έγραψε: το σπιτι ειναι 75 τετραγωνικα συνολο..για το ecostar oxi e??


Μιά χαρά και το Edilkamin, θα προτιμούσα όμως το Nordica για 75τμ. Λίγο καλύτερη κατανάλωση και ρυθμιστκά για όλες τις εισόδους αέρα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": legend7ts

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15526 από jimopoulos
Απαντήθηκε από jimopoulos στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

tika έγραψε: αν ήταν με τα εργατικα μαζί θα το είχα κλείσει αμέσως.οι τιμές είναι μόνο το τζάκι ή foyer (έχει διαφορά?)ο τζακάς θέλει για την δουλεία του αλλα 500 και 400 για τα υλικα.εμένα μου φάνηκαν αρκετα και μ αυτα πυ διαβάζω απο δω ακόμα περισσότερα.δυστυχώς δε μπορω να βάλω μεγαλύτερο σε εστία άν εννοείτε αυτο γιατι ο χώρος που μπορεί να μπει είναι περιορισμένος (είναι γωνία 80 και έχει μπαλκονόπορτα αο την μία και απο την άλλη απεριοριστο αλλα ούτε κουάτρο βολεύει) αλλα αν εννοείτε σε kw εχετε κάτι να μου προτείνετε? τί εννοείτε γδαρσίματα τόσο κακοδουλειά είναι?

ανεξαρτητως αν κανει για τον χωρο σου και την βαλεις ή οχι εκει στις σερρες ή ψαχνουν για κοροιδα ή ειναι οντως πολλοι εξυπνοι.η lanordica ευτυχως δεν βαζει αποκλειστικο αντιπροσωπο σ καθε περιοχη,ψαξε και αλλον που την φερνει.στην τελικη ρωτα και εδω ποσο σου καθεται με μεταφορικα www.e-sompes.gr/index.php?page=3&act=viewCat&catId=24

la nordica 600 tondo

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15559 από georgebest
Απαντήθηκε από georgebest στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

tika έγραψε: καλησπέρα είμαι η τίκα απο Σέρρες σ έναν μήνα θα κάνω ανακαίνιση στο σπίτι και θέλω να βάλω ενεργειακό τζάκι η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα απο τζάκια γι αυτο θα ήθελα την βοηθεια σας. Διαβάζοντας την συζητηση σας κάτι καταλαβα αλλα πάλι έχω απορίες. Λοιπόν το σπίτι 100 μέτρα με σπασίματα και θέλω να βάλω ένα τζάκι με 3 αεραγωγους για να τους βγάλω στα3 υπνοδωμάτια.Ξεκινώντας την έρευνα αγοράς πηγά σ έναν εδώ και μου δίνει το nordica www.lanordica-extraflame.com/en/fireplac...olare-70-piano_p9079 στα 1450ευρω + 300βερντιλατερ + 100αεροθάμος. αξίζει τον κόπο ή να πάω στα leroy?σας ευχαριστω εκ των προτέρων .Α!και κάτι τελευταίο αυτο που μου δίνουν είναι τζάκι ή κασετινα?


Τίκα και εγώ από Σέρρες είμαι. Από πού σου έδωσαν αυτή την τιμή?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15565 από tika
Απαντήθηκε από tika στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια την σελιδα που μου δώσατε την βρήκα κατα τύχη και με τα μεταφορικά μου βγαίνει 926+25μεταφορικα +480 το βεντιλατερ και κιτ με ΦΠΑ (δεν εχω ιδέα τι είναι αυτα αλλα σε κάτι θα χρειάζονται ;) ).ξέχασα να σας πω οτι η τιμη που μου δωσαν στη Σερρεσ ήταν χωρίς ΦΠΑ :woohoo: !!! Δυστυχώς δεν μπορω να σου πω ποιος μου την εδωσε γιατι το χωριο μικρο εδω στη Σερρες αλλα αν ψαχνεις για ενεργειακο η σελίδα www.e-sompes εχει πολυ καλες τιμές και αν φοβάσαι επειδη δε τα έχεις δει απο κοντα και εδω απο προσπεκτους στα δείχνουν.Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη σ αυτη τη σελιδα βρήκα και ένα prity αλλα είδα οτι είναι βουλγάρικο όχι οτι εχω πρόβλημα ρατσιστικο αλλα αν είναι πάω και το φέρνω μονη μου διπλα είναι βρηκα όμως και ένα QUATTRO T-60 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ξάχνω να βρω στο internet χαρακτηριστικα αλλα εκτος απο διαστάσεις δεν βρήσκω τίποτα άλλο γνωρίζει κανείς κατι? και κάτι ακόμη τώρα που πήρα θάρος δίπλα στο τζάκι έχει κανείς κουφώματα πλαστικά? θα έχω πρόβλημα ή να βάλω αλουμινίου?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15613 από georgebest
Απαντήθηκε από georgebest στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Asteri το βεντιλατερ που έχεις ακούγεται? Το έχεις μέσα στο σπίτι? Γίνεται να το βάλεις έξω στο μπαλκόνι? Πόσο ακούγεται (δώσε μου αν μπορείς 1 παράδειγμα)?
Εγώ δεν σκέφτομαι να τραβήξω σωλήνες στα δωμάτια, θα βάλω μόνο περσίδες στο τζάκι. Χρειάζομαι εναλλάκτη και βεντιλατέρ? Ή και μόνο με φυσική ροή είμαι καλυμμένος? Θέλω φυσικά να πηγαίνει ζέστη στα μέσα δωμάτια :P
Αυτό με το κλαπέ που έχεις αναφέρει παλιότερα για εισαγωγή εξωτερικού αλλά και εσωτερικού αέρα στην εστία (αν η εξωτερική θερμκρασία είναι χαμηλή) πως μπορεί να γίνει?
Η selenic με την grande vision έχουν μόνη διαφορά στην εισαγωγή του αέρα και το μέγεθος της πόρτας ? Έχουν 200 ευρώ διαφορά . Άρα και κάτι άλλο παίζει. Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15626 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Μετά την 4η σκάλα ακούγεται. Όχι ενοχλητικά, αλλά ακούγεται. Ακούγεται όσο ένας ανεμιστήρας δαπέδου στην μεσαία σκάλα. Όταν ζεσταθεί το σπίτι, δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ να πάει στην 4η σκάλα, οπότε δεν με ενοχλεί.

Αν δεν σε ενοχλεί οπτικά, βάλτο στο μπαλκόνι. Θα μπορείς να στείλεις όμως μόνο κρύο αέρα. Αν θες να τραβάει και αέρα δωματίου, θέλει να το βάλεις μέσα και να συνδέσεις Τ στην είσοδο. Μετά ανοιγοκλείνεις την αντίστοιχη περσίδα για να κανονίσεις τι αέρας θα πηγαίνει στο μοτέρ. Είχα δει και κλαπέτα με ντίζα, για πιό εύκολη διαχείριση, ψάξε σε παλιά posts.

Η φυσική ροή θα σε καλύψει μέχρι 70-80τμ. Το αν θα ζεσταθούν τα δωμάτια χωρίς αεραγωγούς, εξαρτάται από την μόνωσή τους. Αν χάνουν θερμότητα από τους τοίχους πιό γρήγορα από όση μπαίνει από την πόρτα τους, τότε δεν θα ζεσταθούν.

Οι δυό εστίες είναι ίδιες, αλλάζει μόνο η αισθητική τους. Αν βρεις εσύ κάτι άλλο, πες το μας...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.460 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ