Οδηγός αγοράς νέας ενεργειακής εστίας

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19858 από Στελιος1
Πιστοποιηση και πιστοποιηση.. Για απαντηστε μου σοβαρα. Αν ειχαν οι εστιες αυτες μηχανακι απ τ μανα τους θα παιρνανε πιστοποιηση σαν ενεργειακα νομιζετε??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19864 από χρηστος8

Στελιος1 έγραψε: Ενα απλο μαντεμενιο αν τ βαλει ενας σιδερας μια καλη πορτα να σφραγιζει ειναι τα τζακια που συζητατε κυριως εδω. Δεν αναφερεστε σε τιποτα ιδιαιτερο και κυριως αναφερεστε σε μια συγκεκριμενη κατηγορια που δεν ειναι τζακια ακριβως. Ετσι. Επειδη τ βαλατε σπιτι σας. Δεν διαφωνω ακριβως με οσα λετε, τα παραλετε ομως και οποτε μιλησα σοβαρα με ενστασεις μου κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτο, περασε ετσι στ ντουκου που λεμε.





Στελιο αποδειξε μου που τα παραλεμε...

Αγορασαμε ενα τζακι παμφθηνο...με ελαχιστη καταναλωση και οχι τα αντερα του οπως τα Ελληνικα των γειτονων μου...και το βασικοτερο ολων σκασαμε στη ζεστη...απο ποτε η αναφορα της πραγματικοτητας βαφτιστηκε υπερβολη...επισης αν δεν ειναι τζακι τι ειναι ακριβως αυτο που εβαλα;;;

ΥΓ. Αν σε ενδιαφερει μπορεις να διαπιστωσεις την ζεστη που διαφημιζουμε εγω ο Αστερης και αλλοι αν ειναι υπαρκτη η μουφα...το χειμωνα βεβαιως...μενω Λαγυνα.




Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19867 από βασιλιης

Στελιος1 έγραψε: Ενα απλο μαντεμενιο αν τ βαλει ενας σιδερας μια καλη πορτα να σφραγιζει ειναι τα τζακια που συζητατε κυριως εδω. Δεν αναφερεστε σε τιποτα ιδιαιτερο και κυριως αναφερεστε σε μια συγκεκριμενη κατηγορια που δεν ειναι τζακια ακριβως. Ετσι. Επειδη τ βαλατε σπιτι σας. Δεν διαφωνω ακριβως με οσα λετε, τα παραλετε ομως και οποτε μιλησα σοβαρα με ενστασεις μου κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτο, περασε ετσι στ ντουκου που λεμε. Θα αρχισω να σκεφτομαι συνομοσιες, Εβραιους, Νιμπιρου και αλλα παρομοια στ τελος (πλακα κανω). Πχ πες μου την γνωμη σου σε κατι.. Η καπνοδοχος στ τζακι σου εχει μια ροη 10 εκ το δευτερολεπτο η ειναι νεκρη τελειως? Αυτη η ροη (λογικη, ουτε μικρη ουτε μεγαλη πιστευω) επι το εμβαδο τ καπνοδοχου επι θερμοκρασια εξοδου (διαβασα καπου και τ απιστευτο 280 αν θυμαμαι καλα) επι ,3 ειναι οι απωλειες. Ολα οσα λετε ειναι υπερδιπλασια η υποδιπλασια τ πραγματικων μεγεθων αναλογως το πως βολευει. Προσωπικα σου βγαζω τ καπελο για την προσπαθεια που κανεις και ζηλευω τ πολυτελεια τ χρονου σου.


κ.στελιος1
Μια απλη ερωτηση σου εκανε ο asteris.Ποια ειναι τα τζακια που εσυ υποστηριζεις?
Για να μπορουμε και εμεις να τα προτεινουμε στους πελατες μας
Θα σε ρωτησω και εγω κατι
1.Μπηκες στο κοπο να τα δεις απο κοντα αυτα που αποκαλεις ενα απλο κουτι με μια πορτα καλα σφραγισμενη?
2.¨Λες οτι δεν βαζεις εκτονωση στα τζακια σου?.καλα κανεις δικο σου ο πελατης και τον κανεις οτι θες.
3.Εσυ φιαχνεις τζακια η απλα κανεις διαφορες πατεντες σε τζακια που εχουν προβλημα?

Αν εισαι κατασκευαστης καλα θα κανεις να παραδεχτεις και καποιους αλλους κατασκευαστες να μην εισαι τοσο καθετος με οτι βλεπεις.ο ανθρωπος καθε μερα μαθαινει.
Σε παρακαλω πολυ μη μου κοπανας τα χρονια της εμπειριας σου, θα το ακουσω βερεσε
Δες τωρα δουλεια απο (μαστορα) με 30 χρονια εμπειρια
1.Δες μονωση που εχει πισω η γυμνη φωτο
2.Μετα θα κλεισει το τζακι(φουσκα) με γυψοσανιδα απο μεσα μονωση στη μεση και γυψοσανιδα εξω
3.Κατω κατω θα δεις οτι φερνει τον εξωτερικο αερα μεσα στο χωρο
4.Δεν βαζει εκτονωση.
Γιατι?
Ακου τωρα την λογικη του.
Η εστια λεει δεν ζεσταινετε εξωτερικα.ολοι η ζεστη βγαινει απο μπροστα.
Το ξαναλεω με 30 χρονια εμπειρια ηταν ο (μαστορας κατασκευαστης)

Βοηθαμε οσο μπορουμε
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19869 από βασιλιης
Τον ASTERI δεν τον ξερω προσωπικα αλλα του αξιζει μια μεγαλη επιβραβευση.
πραγματικα το λεω εχει βοηθησει παρα πολυ κοσμο με τις γνωσεις του.
και παλι μπραβο του που προσπαθει και εχει τοσο χρονο.
δεν θα μπω στον κοπο να σκεφτω αν εχει η δεν εχει συμφερον ,και να εχει μπραβο του
Εσυ κ.στελιος1 δεν βαρεθηκες να λες τα ιδια και τα ιδια και εδω και αλλου?
πραγματικα εγω σε ζηλευω για το χρονο που βρισκεις και γραφεις ολα αυτα.

Βοηθαμε οσο μπορουμε

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19910 από Στελιος1
Δεν μπορειτε να απαντησετε σοβαρα σε τιποτα.. Οι ερωτησεις-ειρωνικες αποριες που θετετε ειναι απαντημενες.. Εμενα δεν μου μ απαντα κανεις.. Ξαναρωτω λοιπον! 1) Ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα μεταλικο κουτι με πορτα σφραγιστη η οχι?? 2) αν ειχαν μηχανακι απ την μανα τους θα επαιρναν πιστοποιηση ως ενεργειακα η οχι?? Αν επαιρναν θα ειχαν μοτερακι απ τη μανα τους σας λεω εγω. Εσεις κανετε πατεντες οχι εγω! Εγω εχω σοβαρο χαρτι υπουργειου μετα απο παγκοσμια ερευνα του ΟΒΙ, ειμαι στην ερευνα, κανω ερευνα, προχωρω το θεμα τζακι ΠΑΡΑΠΕΡΑ και βγαινει ο καθε ασχετος να μου πουλησει πνευμα? 3) το τζακι πρεπει να δουλευει αψογα με κλειστη η ανοιχτη πορτα η οχι?? Μηπως πρεπει να εξηγησω και τι ειναι τζακι και τι σομπα και τι κατι αναμεσα? Οι μαρκες αυτες βγαζουν και με συρομενη πορτα η οχι? Κ αν βγαζουν γιατι το κανουν και ποσο κοστιζουν εκεινα?? Οσο γαι τις αποδοσεις εδω ειμαστε ρε παιδια! Τον χειμωνα προκαλω για βιντεο! Ακου να παω λεει στα Λαγυνα.. γιατι?? Να ερθω ΕΓΩ στα Λαγυνα για να μου αποδειξεις ΕΣΥ? Δε χρειαζεται αγαπητε ξερω πολυ καλα τ αποδοση εχει ενα τζακι μολις το δω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19912 από Στελιος1
Βασιλη οχι δεν βαρεθηκα να διαβαζω και να απαντω στ ιδιες υπερβολες εδω και αλλου! Εμενα ειναι η δουλεια μου και με νοιαζει αμεσα, εσυ εχεις βιτσιο μαλλον και δεν βαρεθηκες να σχολεισαι με τ τζακια, η δεν εχεις τιποτα ουσιαστικοτερο στ ζωη σου, η δεν ξερω τι αλλο μπορει να ναι... Επι προσωπικου μου λετε ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ποτε γραφω εγω εδω η αλλου? Μονον κατι περιεργες ωρες οπως τωρα που ακομα δεν εκανα μπανιο, γιατι αν κανω κ κατσω να φαω δεν θα ανοιξω υπολογιστη μετα για ωρες. Και τελος τελος εγω εχω κατι να πω, εσεις οι δυο οι παραπανω που εχετε μανια με εμενα τ λετε??
Και να σας πω και κατι αλλο.. Αν ημουν πονηρος με σκοπο να κερδισω δεν θα μαλωνα με ΚΑΝΕΝΑΝ αλλα πουουου να παρετε χαμπαρι ορισμενοι απο αυτα..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.130 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ