Κλήρωση μιας παλέτας pellet Creta, 11 Φεβρουαρίου

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132636 από SakiSystem

anisos έγραψε: και εγω πηρα 2 παλετες και δεν ξερω που να το πετάξω μην παη κανεις και το μαζεψει και κάψει το κεφάλι του.. ειναι δυνατον να παραγγειλω 2 παλετες για δοκιμή να μου στελνει το παλιο και να εχει τοση υγρασια?? αυτο που τις βλεπει ο ηλιος στο μαγαζι μου εχουν γεμίσει νερο απο την υγρασια.. το κακό είναι ότι το έφερα για πελατες να το δοκιμάσω και ντρεπομαι να το δωσω εχω 2 παλετες οποιος ενδιαφερεται το δινω οσο οσο ας μου στηλη μηνυμα..


Ποια περιοχή είσαι anisos ;

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος

www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132637 από pnikos
ναι όντως σε καυστήρα αυτής της μορφής δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί φεύγει η στάχτη...ενω σε λέβητα με ποτηράκι η σταχτή είναι τόσο χοντρή που δεν μπορεί να πέσει απο τις τρύπες κάτω στο δοχείο με αποτέλεσμα να μένει μέσα και σταδιακά να το μπουκώνει. Βέβαια αυτή η στάχτη είναι αποτέλεσμα της υγρασίας απο τον πυρήνα είτε είναι 80% όπως αυτό που πήρα εγώ είτε είναι σε ποσοστό 50% σαν αυτό που πουλάνε τώρα.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132638 από anisos
στην λημνο ειμαι εάν ενδιαφέρεται κανεις το στέλνω και αθηνα και θεσσαλονικη αντικαταβολή .. πιστευω η λέβητες μπορούν να το κάψουν ανετα εγω το καιω σε σομπα με 1000 ζορια
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132642 από ΘΕΟΔΟΣΗΣ

pnikos έγραψε: Ελπίζω να μπορέσεις να το κάψεις, και εγώ το ανακάτεψα με 2/3 ameco και 1/3 αυτό και πάλι τίποτα. Πολύ στάχτη που μετά απο μερικές ώρες μπούκονε όλο το ποτηράκι. Το μέτρησα και με υγρασιόμετρο και είχε 17-18% υγρασία. Μόνο για βιομηχανική χρήση κάνει... Καλή η προσπάθεια των παιδιών αλλα θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό που φτιάχνουν.


Μας έκανες την καρδιά περιβόλι φίλε!
2 σακιά ΑΜΕCO και 1 σακί CRETA χαρμάνι ανακατωμμένα κι έχεις πρόβλημα στην καύση; Κι εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν να το κάψω (αντί ΑΜΕCO θα βάζω βουλγάρικο Proggetto Ecologia). Λες να είμαι όλη μέρα στο λεβητοστάσιο;
Jnet, εσύ τί λες;
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132643 από fritakos
Anisos αν ειναι το 80-20 με ενδιαφέρει. Είσαι σίγουρος οτι ειναι αυτό; Μπορεί να ειναι η σακούλα παλιά.
Τα μεταφορικά για Αθηνα πόσο ειναι;
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132645 από stelios02
Η αλήθεια είναι ότι όταν είχα παραλάβει και εγώ το δικό μου και πριν το δοκιμάσω, μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο μακρύ ήταν. Τότε είχα πει ότι αυτοί στην κρετα ή έχουν φοβερό μηχάνημα και κάνουν τρομερή συμπίεση ή το πέλετ είναι υγρό.

Πάντος όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι καίγεται καλύτερα. Για το χρόνου νομίζω θα είναι οκ.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ