Λίστα πιστοποιημένων pellet στην Eλληνική αγορά

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141564 από jps
Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ En plus A1 και Α2 είναι η περιεκτικότητα της στάχτης του πέλλετ ( <= 1,5 % για τα Α2 και <= 0,7 % για τα Α1 ) και η θερμοκρασία τήξης της στάχτης του πέλλετ,που όντως έχει άμεση σχέση με τη δημιουργία του κλίνκερ ( >= 1100 βαθμούς Κελσίου για τα Α2 και >= 1200 βαθμούς Κελσίου για τα Α1 ).
Όλα αυτά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του φορέα πιστοποίησης En plus που φαίνονται στο παρακάτω αρχείο,όπου οι διαφορές μεταξύ των τριών κατηγοριών πέλλετ εμφανίζονται στις σελίδες 11 και 12,στα περιεχόμενα του συγκεκριμένου εγγράφου.
www.enplus-pellets.eu/wp-content/uploads...lus-Handbook-2.0.pdf

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141565 από vag1234
Και το Α2 κύριε Κώστα μια χαρα ειναι ..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141570 από Δημήτρης Κατσούνης

Nasikas έγραψε:

spartah3ad έγραψε: Α1 - Α2 ποιες οι διαφορές;

Στην ουσία το επίπεδο της στάχτης - κατω απο 0,7% για Α1. - και εμεις ειμαστε ΟΡΙΑΚΑ.
- Επειδή τα προστιμα ειναι τσουχτερά και η βρωμερή και τρισάθλια Γραμματεια καταναλωτη του ΥΠΑΝ βγαίνει σεργιάνι και λαμβανει ΣΥΝΗΘΩΣ δείγματα απο ΕΛΛΗΝΙΚΑ πελλετ, - και ρίχνει βαρεια πρόστιμα - αν εσυ γραφεις στον σάκο Α1, και σε κάποια αναλυση βρουν 0,71% αποφασίσαμε να φραψουμε Α2.
Παρόλο που στο 65% των δειγματων που αναλύσαμε είμασταν σε Α1.
(Αν το οριο Α1 και Α2 ήταν 0,8% , θα γραφαμε Α1 στο σακι. - Σε όλες τις άλλες παραμέτρους - θ.δ- υγρασια κλπ, ειμαστε Α1)
Φυσικά ΒουλγαροΣερβοι γραφουν ότι θελουν και λογαριασμο δεν δίνουν....Μέχρι και ψευδή σήματα πιστοποιήσεων καποιοι...


Είσαι Λάρισα ή κάνω λάθος? Μπορείς να δώσεις τιμή παλέτα στο άλφαγουντ και μεταφορά λαμία ή να πάρω τλφ αύριο?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141571 από Nasikas
(τηλ. 2410 561250 η 8 - )

Στα δείγματα που στελενει η ΓΓ καταναλωτη του ΥΠΑΝ στο Χημείο, δεν μετρούν θερμοκρασία τηξης τεφρας.

Και αυτό που ονομάζουμε εδω κλίνκερ η σλάγγινγκ, στην πράξη απέχει απο την εργαστηριακή ανάλυση κάψουλας στην "ash melting behaviour" (συμπεριφορά τηξης τεφρας). - και δη: sample preparation at 850o.


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by Nasikas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141581 από dimlyk
μαζεμενα ολα τα ξυλοκαυσιμα
library.tee.gr/digital/m2600/m2600_eleftheriadis.pdf

το γενικο χημειο γιατι να μετρησει θερμοκρασια τηξης ? ...τι σημαινει δηλ οτι δεν την μετραει?
δεν κανει καταταξη σε κατηγοριες απλα ελεγχει να πληρουνται καποιες προδιαγραφες ωστε να θεωρουνται καταλληλα για καυσιμα η θερμοκρασια τηξης δεν ανηκει σ αυτες
το ευρωπαιοκο προτυπο ισχυει και στην ελλεδα και με την προσθηκη της μη περιεκτικοτητας ελαιου πανω απο 2%

αυτο που μας ενδιαφερει εμας δεν ειναι αν η θερμοκρασια τηξης ειναι 200 η 1200 αλλα αν η εστια μας δουλευει 5 μερες συνεχομενα η σβηνει στι2 5 ωρες απο κλινκερ η εστω και σταχτη


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145649 από Nasikas
Που χάθηκε ο λάτρης των Ευρωπαικων πιστοποιήσεων φίλος DOOM....?

www.enplus-pellets.eu/production/certified-producers/




Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ