Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #176367 από fanis83
Απαντήθηκε από fanis83 στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet

Στείλε μου ενα pm εσυ, δεν μπορώ να στείλω
 
επειδή ουτε εγω μπορω, αν μπορεις στειλε μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #176368 από tssotiris
Απαντήθηκε από tssotiris στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
συμφωνα με τον πίνακα λοιπόν που ανέβασε ο Z3us1984 ο μέσος όρος τιμής στην Αυστρία (με ιδιοφόρτωση) ήταν 264 ευρώ ο τόνος τον Σεπτέμβριο του 21 και 305 ευρώ ο τόνος τον Μάρτιο του 22. (included vats)
εγώ αγόρασα alfawood a1 enplus 245 ευρώ τον Σεπτέμβριο του 21 και τωρα πρέπει να αγοράσω 431 ευρώ τον τόνο. Δηλ 186 ολόκληρα ευρώ περισσότερα στον τόνο. Αν ήμουν Αυστρία θα αγόραζα 305 . Αντε να πληρώσω και τα μεταφορικά (38 ευρώ) 343 πρέπει ίσως να αγοράσω.
Αγοράζουμε λοιπον Αυστριακό 380 ευρώ χωρίς φπα ;Να αγοράσεις Ελληνικό με φπα ή αυστριακό χωρίς φπα; Να πληρώσεις από αυτα που δεν έχεις  51 ευρώ περισσότερα στην παλέτα ; μπάχαλο στην αγορά πέλλετ.!!!

Να επισημάνω εδώ ότι οι τιμές δεν ανέβηκαν τώρα αλλά πριν το Δεκέμβριο του 2021!!
 
Last edit: 2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by tssotiris.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176398 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Τελικά πόσο καθαρό είναι το pellet...? Μήπως πρέπει να ψάχνουμε για κάτι άλλο ... Ψάχνοντας βρήκα ένα παλιό ρεπορτάζ Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχει έγγραφο από το Δημόκριτο, που πιστοποιεί ότι βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ραδιενεργής ύλης (κέσιο 137) σε pellet Ουκρανικής προέλευσης, που διατέθηκε στην Ελλάδα. ραδιενεργα αυτό στοιχείο όπως εξηγεί ο καθηγητής πυρηνικής φυσικής Αθανάσιος Γεράνιος, αν κάποιος το εισπνεύσει μπορεί να μπει στο σώμα του και να ακτινοβολεί μέσα του.

"Αν ήμουν βαρόνος της μαφίας και ήθελα να διώξω 50 τόνους πυρηνικά απόβλητα, θα τα πολτοποιούσα μαζί με πριονίδι και θα τα έστελνα στην Ελλάδα", λέει ο επιχειρηματίας Κώστας Νασίκας, αναφέροντας παράλληλα πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος και υπάρχει μεγάλο λαθρεμπόριο pellet, χωρίς τιμολόγια, το οποίο μπορεί να περιέχει το οτιδήποτε.

Όπως είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής, στην Ελλάδα έχουν φτάσει 500 τόνοι ραδιενεργού pellet από την Ουκρανία. Επίσης όπως εξηγεί ο κ. Νασίκας το ραδιενεργό pellet δεν κάνει κακό μόνο σε αυτόν που θα έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά μετά την καύση η τέφρα όπου εναποτεθεί, θα συνεχίσει να ακτινοβολεί, με αποτέλεσμα μετά από 10 χρόνια να δούμε τα εμφανή δυσάρεστα αποτελέσματα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν - 2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176399 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Αυτή η συνέντευξη ήταν πριν 10 χρόνια . 

Το πέλλετ μια χαρά καθαρό είναι.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά και οι έμποροι φέρνουν από εργοστάσια ανακύκλωσης και μάλιστα τα βαφτίζουν Α1.

Ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου.

Παρά πολλοί έκαψαν ουκρανικό πέλλετ γιατί το πουλούσαν χωρίς ΦΠΑ και γλιτώνεις 24% σε σχέση με τα ελληνικά και τα νόμιμα εισαγωγής.

Φταίει το κράτος φταίμε και εμείς.

Φέτος το τι σαβουρα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δεν θα έχει προηγούμενο.
Last edit: 2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν by john88s.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176400 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Η τελευταία μέτρηση απο eeae.gr/%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-...B1%CE%BD%CF%83%CE%B7 έγινε το 2014 από τότε δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί κάποιος... Πραγματικά τρομάζω το τι μπορεί να συμβαίνει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176403 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
το καισιο υπαρχει παντου και στα ελληνικα και βαλκανικα δαση .... αλλωστε αυτο που διαβασες δεν φερνει την καταστροφη ...πιο πολυ θαπρεπε να μας αποσχολει η τροφικη αλυσιδα που οντως ειναι ανεξελεκτη και εν πολλοις νομιμοποιημενη 

οσο αφορα το πελλετ δυστυχως η κατασταση εχει ξεφυγει τοσο στις τιμες οσο και στην ποιοτητα φετος πρςπςι να κυκλοφορησε το χειροτερο πελλετ που εχει κυκλοφορησει ποτε και καποιες ευτυχως εξαιρεσεις 


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.587 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ