Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175183 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.. Αυτό που κάνουν φέτος οι έμποροι θα το πληρώσουν..και κυρίως οι μεσάζοντες θα το βρουν μπροστά τους, πουλάνε ότι θέλουν και όσο θέλουν χωρίς κανένα έλεγχο απο το κράτος και τις περισσότερες φορές χωρίς απόδειξη.. Πρέπει κάπως να δράσουμε όλοι μας μέσω καταγγελίας στο ινκα μήπως και αρχίσει κάποιος έλεγχος.. Μαζικές καταγγελίες λοιπόν.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Greckos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175206 από rendouan
Απαντήθηκε από rendouan στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

Αυτό με την τάπα όπως γράφεις δεν καθαρίζω κάτι άλλο.. Απλά μια φορά την βδομάδα καθαρίζω τον θάλαμο του καυστήρα μαζί με το τασάκι και 1 φορά το μήνα όλους τους θαλάμους καο ξύνω με την ξύστρα. Τον αισθητήρα σου δες όπως σου είπα είναι εύκολο και δεν έχει κάτι που μπορεί να χαλάσει. Εδώ ειναι το τηλέφωνο του μάστορα που σου είπα pellet-boilers.blogspot.com/2014/10/pellets-greyko-rb.html?m=1

Καλημέρα φίλε μου καθάρισα το φωτοκύταρρο προσετικά πρώτα με νωπό βαμβάκι και μετά με στεγνό. Δυστυχώς δεν είδα διαφορά. Είδα όμως κάτι παράξενο. Αυτό το φωτοκύταρρο είναι ας το φαντασστούμε σαν μικρό γυάλινο κυλινδρικό λεντάκι όμως η μισή επιφάνεια του είναι διάφανη και η άλλη μισή είναι σαν να έχει πλασστική μαύρη ταινία ή καλλυμα. Είναι όντως έτσι ή μήπως το σσωστό είναι όλη η πλευρική επιφάνεια του να είναι μαύρη και μόνο το μάτι δλδ η άση του να είναι διάφανη ώστε να "βλέπει" ας πούμε?
Επίσης αν γνωρίεις θα μπορούσες να μου πείς τις ενδείξεις τις δικές σσου όσν αφοράα τα κίτρινα πάσινα λεντ της πλακέτας?
Ξέρω ότι πράσινα λέντ δείχνει αριθμό ποτενσιόμετρου και κίτρινο την τιμή του συγκεκριμένου 
Εμένα λοιπόν όταν έχει φτάσει  60 αθμούς ο λέβητας (ως εκεί φτάνει) έχει τις εξής τιμές :
Ρ1--->2
Ρ2-->4 αυτή η τιμή δεν μένει σταθερή παει και στο  καποιες φορές
Ρ3-->4
Ρ4-->9
Ρ5-->7
Επίσης επειδή έχω φάει ώρες να παρακολουθώ πως δουλεύει ως τώρα
Αρχικά ρρίχνει μπόλικο πελλετ αναβέι κανονικά και μετά δεν πηγαίνει με φουλ ένταση φλόγας αλλά με πικ και λοου δλδ αφήνει την φλόγα να σιγοκαιέι και μετά την ξαναφουντώνει και πάλι τα ίδια και ας μην έχει ανεβάσει θερμοκρασία.
Το λογικό δεν θα ήταν να αναββέι φουλ ας πουμε μέχρι να πιασει καλές θερμοκρασίες (>60) και μετά να το κανει αυτό σαν οικονομία ας πούμε.
Έχω απογοητευτεί μιλάμε
 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175231 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Το φώτο κύτταρο είναι όπως ακριβώς το είπες αππ την μια μεριά ειναι καλυμμένο μαύρο και απο την αλλη διάφανο. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να δω τις λάμψεις αλλά όντως στην αρχή ρίχνει αρκετό pellet και μετά σιγά σιγά. Τώρα το θέμα είναι γιατί δεν ανεβάζει θερμοκρασία θα σου έλεγα να δοκιμάζεις να βάλεις το θερμοστάτη στους 75 να δεις πως θα πάει. Γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις δεν σταματάει ποτέ να καίει ο λέβητας μιας και δεν φτάνει τους 70 βαθμούς. Μέσα στο σπίτι στο εσωτερικό θερμοστάτη τι θερμοκρασία τον έχεις? Εγώ τον έχω στους 20 με 21. κάνε μια δοκιμή να μπεις λιγάκι στα κόκκινα στο πεντεσιομετρο όχι τέρμα όμως και ανέβασε λιγάκι το θερμοστάτη του λέβητα στους 75. Τι να πω μετά ίσως να έχει θέμα και το pellet κακής ποιότητας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175234 από thomas
Απαντήθηκε από thomas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Κύριοι μήπως θα πρέπει να ανοίξετε άλλο ΘΕΜΑ να συζητήσετε,..... ,εδω γράφει "τρεχουσες τιμές πέλλετ" 
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Pri

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175235 από dinos1992@gmail.com
Απαντήθηκε από dinos1992@gmail.com στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ναι ρε παιδιά μ έρχεται ειδοποίηση συνέχεια κ λέω ωπα καμιά προσφορά θ βρήκε κανείς σ πελλετ ή άποψη για καμιά καινούρια μάρκα κ τλκ τίποτα.. Εννοείται μακάρι ν λύνονται τα προβλήματα εννοείται όλων.. Καλές καύσεις με 5.5 ευρώ τ τσουβάλι είμαστε εδώ Αλεξανδρούπολη σχεδόν παντού

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175239 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Προσπαθούσα να παρέχω κάποιες πληροφορίες, ζητώ συγνώμη απο τους υπόλοιπους. Εγώ μένω Κομοτηνή το ποιο φθηνό ππυ έχω βρει είναι ένα τουρκικό μάρκας nok A1 στον λέβητα δουλεύει τέλεια ανεβάζει ποιο γρήγορα θερμοκρασία σε σχέση με το αυστριακό επίσης ο κοχλιας δουλεύει ποιο ομαλά μιας και είναι μαλακότερο. Τα έχουμε γράψει και ποιο πάνω.. Όσο αναφορά την αισχροκερδια που υπάρχει φέτος. Επίσης όσοι είναι απο ήπειρο μεριά έχω ακούσει τιμή τόνου κάπου στα 280 ευρώ απο ενα μαγαζί απο Άρτα αυτά μέχρι στιγμής χωρίς να γνωρίζω μάρκα pellet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.585 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ