Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147872 από PAPADAKIS

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.αλλοιμονο σε αυτους που ξηλωσαν τους λεβητες πετρελαιου απο τα λεβητοστασια και δεν τους εβαλαν παραλληλα.ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εχω αγορασει ακομα πελλετ και εχω μονο 2 τσουβαλια αλφα γουντ απο περυσι,με το πετρελαιο να ξεκινα απο 65 εως 80 λεπτα το λιτρο θα το σκεφτω αν θα ξανακαψω πελλετ με ολη την ταλαιπωρια του.κουβαλημα ζημιες καθαρισμα μπουκωματα ΜΑΥΡΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ 0.30λεπτα το κιλο χ 2,5 κιλα (που ισοδυναμει με 1 λιτρο πετρελαιο)===0.75 λεπτα το κιλο!!!!!!!πετρελαιο και παλι πετρελαιο και με θερμογονο δυναμη καλυτερη.ενω οι πελετοπαραγωγοι το ανεβαζουν τον τονο απο οτι βλεπω ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!


Κώστα καλησπέρα,με αυτά που λές πονάς πολλούς εδώ μέσα.
Έχοντας αγοράσει swei 5 παλέτες τον Ιούνιο, εντούτοις θα κοιτάξω να βάλω πετρέλαιο για να περάσω τους δύσκολους μήνες (Ιαν-Φεβρουαρ) χωρίς κουβάλημα.
Όσο για το πετρέλαιο ,αυτό θα κινηθεί γύρω στα 0,65-0,70 € το λίτρο.
Υπάρχει πρόβλεψη για 20€ το βαρέλι το 2016.
Καταλαβαίνεις που θα πάει η τιμή του λίτρου.
Με αυτά τα δεδομένα θα ψωνίσω Αlfawood A2 τον Δεκέμβρη μόνο άμα έχει πάει στο Praktiker 200 €.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147880 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Φίλε κέρβερος έστω 2.2= 1 λίτρο πετρέλαιο μαζί σου όταν το πελλετ εδώ στην Λαμια χειμώνα καλοκαίρι δεν έπεσε κάτω από 0.30 το κιλό και το πετρέλαιο ξεκινήσει στα 0.65 λες να συμφέρει το πελλετ?και μην μου πεις ψάξε σε άλλη πόλη η τον κάθε πελεττοβιοτεχνη για να πάρω καλύτερη τιμή? καις πετρέλαιο και ξεμπερδεύεις από όλη την φασαρία του πελλετ διότι εδώ μέσα όπως λετε διαβάζει κόσμος που ψάχνεται!!!!!!!!! καλο είναι λοιπόν να λέμε και τις ταλαιπωρίες με του λέβητες και τις σόμπες!δεν είναι όλα ρόδινα και δεν είναι σαν το πετρέλαιο ΤΙΠΟΤΑ,!,!!!!!!!!!!!!ΜΙΧΑΛΗ όπως λες κάτω από τα 180Ε ο τόνος αν πέσει θα πάρω..ΕΣΥ κάταλαβαινεις αυτά που λέω διότι και εγώ πριν 3-4 χρόνια ήμουν FAN του πελλετ όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί ήταν ΝΕΟΓΝΑ για εμάς και την σάπια ντομάτα την πουλούσαν για φρέσκια!!! μετά τις εκλογές θα δούμε!!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PAPADAKIS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147888 από thomas
Συγνωμη για την παρεμβαση φιλε ΚΩΣΤΑ,με 0,30 το κιλο πελλετ μιλάς για 300 τον τονο έτσι,ακριβά δεν ειναι ... δεν νομιζω να μην βρισκεις εστω και αλλο πελλετ εστω και με 250Ε στη Λαμια , εδω στην Καρδιτσα βρισκεις απο 195-205 Ευρω το λιγοτερο, πελλετ Βουλγαρικο(pirin,TRON). Σκεφτηκες να αγορασεις φορτιο με αλλους τι θα σου στοιχισει μαζι με τα μεταφορικά;
Ενταξη αν βαλει το πελλετ 300 τον τονο και το πετρελαιο 0,65 το λιτρο φυσικά και συμφαιρει να καψεις πετρελαιο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147892 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΦΙΛΕ thomas εδω στη Λαμια ισχυριζονται οτι εχουν διοδια πολλα μεχρι να το φερουν για να μπορουν να παιξουν στην τιμη.ΜΑΛ@ΚΙΕΣ το εχω ξαναπει ας πανε απο τους παραδρομους που υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα αν ειναι να το εχουν πιο φθηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!πλακα κανουμε?απλα δεν μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω να βρω ποιος ειναι ο καθενας που καιει πελλετ και αν θελει να παρουμε φορτιο!!!!!προτιμω να το παρω απο την τοπικη αγορα οικονομικα αλλα οχι και τετοιες τιμες που το εχουν!!!!!!!γι αυτο φωναζω και αν το συνεχισουν ετσι βλεπω να το μαγειρευουν και να το τρωνε!!!!!!!!πολλοι θα ειναι αυτοι που θα ξαναβαλουν μπροστα του πετρελαιολεβητες οπως και εγω χωρις τις ταλαιπωριες των πελλετ!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147930 από theoilia
Ο θερμοσίφωνας που ζέσταινε νερό με τον λέβητα άρχισε να βγάζει σκουριές στις βρύσες και πέρσι προς το τέλος του χειμώνα καθάριζα τις βρύσες κάθε 2-3 μέρες.Πρέπει λοιπόν να το αλλάξω.Και εδώ είναι που έχω το μεγάλο δίλλημα.Να δώσω 120-150€ για να πάρω ένα αντίστοιχο 120 λίτρων ή να δώσω πάνω από 400€ για να βάλω ένα μπόιέρ λεβητοστασίου;Οκ,καταλαβένω πως το μπόιλερ είναι σίγουρα καλύτερα μονωμένο αλλά ρε γαμώτο αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα που έτσι και αλλιώς δεν τα έχω;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόδοση;Θα γίνει απόσβεση των χρημάτων;Υπάρχει και ο ηλιακός που σίγουρα με καλύπτει για 7-8 μήνες τον χρόνο.

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 6 Μήνες πριν #147931 από Johnpropoman

theoilia έγραψε: Ο θερμοσίφωνας που ζέσταινε νερό με τον λέβητα άρχισε να βγάζει σκουριές στις βρύσες και πέρσι προς το τέλος του χειμώνα καθάριζα τις βρύσες κάθε 2-3 μέρες.Πρέπει λοιπόν να το αλλάξω.Και εδώ είναι που έχω το μεγάλο δίλλημα.Να δώσω 120-150€ για να πάρω ένα αντίστοιχο 120 λίτρων ή να δώσω πάνω από 400€ για να βάλω ένα μπόιέρ λεβητοστασίου;Οκ,καταλαβένω πως το μπόιλερ είναι σίγουρα καλύτερα μονωμένο αλλά ρε γαμώτο αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα που έτσι και αλλιώς δεν τα έχω;Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόδοση;Θα γίνει απόσβεση των χρημάτων;Υπάρχει και ο ηλιακός που σίγουρα με καλύπτει για 7-8 μήνες τον χρόνο.

Καλημέρα ! Αν όντως οι σκουριές προέρχονται από τον θερμοσίφωνα , καλό θα ήταν ένα καλό εσωτερικό καθάρισμα του αυτού πρώτα. ( Λύνοντας την αντίσταση κ.τ.λ. )

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ