Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Τοποθέτηση KFD eco max 7

Περισσότερα
5 Μήνες 5 Ημέρες πριν #185521 από Isolexion
Τοποθέτηση KFD eco max 7 δημιουργήθηκε από Isolexion
Καλησπέρα και απο εμένα.Διαβάζω καιρό το φόρουμ και ειλικρινά μου άνοιξε τα μάτια. Πριν ένα χρόνο περίπου κάναμε την τοποθέτηση ενός KFD eco max 7 αλλά μιας και δεν είχε τελειώσει η κατασκευή δεν είχα προχωρήσει σε παρουσίαση. Τώρα λοιπόν μιας και όλα είναι έτοιμα και περιμένουμε με αγωνία τον χειμώνα (δεν παλεύεται η ζέστη) μπορώ να σας δείξω λίγο το τζάκι μου!Έχουμε και λέμε, τζάκι 11,5 KW φυσικής ροής με εσωτερική καμινάδα και εναλλάκτη θερμότητας απο μαύρο χάλυβα και στο εξωτερικό μέρος μονωμένη καμινάδα με αντιανεμικό καπέλο. Όσον αφορά τη διανομή έχουμε ένα μοτέρ αναρρόφησης υψηλών θερμοκρασιών και στην συνέχεια σπιράλ που διοχετεύει τον αέρα στα δωμάτια. Το μοτέρ ελέγχει ένας Tiemme GLA810.Ευχαριστώ πολύ τον Φιλιππακόπουλο Δημήτρη για τις πολύτιμες συμβουλές του αλλά και για την αποδοχή της πρόσκλησης να κατέβει Πάτρα για την τοποθέτηση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Μήνες 5 Ημέρες πριν #185522 από Μπαλ
Απαντήθηκε από Μπαλ στο θέμα Τοποθέτηση KFD eco max 7
Πολυ όμορφο τελικο αποτελεσμα!  Να το χαρείτε! Και εμείς τα κρυα περιμένουμε!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Isolexion

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.432 δευτερόλεπτα