- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Πρόβλημα με πορτα ξυλολεβητα
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 56
- okalamaris
-
- Αποσυνδεμένος
- Έχε θάρρος...
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Όχι δεν ήταν σιδερας του θωκα, Κέρκυρα δεν έχει σίδερα ο θωκας, ο σιδερας μου είπε ότι είναι ώσπου να πατήσουν τα κορδόνια καλά, το θέμα είναι ότι η πόρτα κλείνει κανονικά στο χερούλι αλλά στην κάτω πλευρά κ η μισή από το χερούλι κ κάτω εάν κλείσεις την πόρτα κ κλείσω τα φώτα φωτηζει η φλόγα.okalamaris έγραψε: Ο σιδεράς δεν είδε ότι δεν κλείνει καλά η πόρτα; Ήταν σιδεράς του Θώκα; Ο Θώκας τι λέει; Παλαιότερα δεν έκαιγε καθόλου η πόρτα; Αφού είναι εργοστασιακό, να το δεί ξανά ο ίδιος και να σε καλύψει. Μην κάνεις πατέντες που δεν θα διορθώνονται.
- okalamaris
-
- Αποσυνδεμένος
- Έχε θάρρος...
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Η πόρτα αυτή είναι αντικατάσταση της παλιάς που είχε θέμα με το ποτηρη του βεντιλατερ κ ζεστενονταν. είναι καινούργια μου την έστειλε ο θωκας, κ απλά βγαλαμε από τους μεντεσέδες την παλιά κ βάλαμε την καινούργια.okalamaris έγραψε: Αν βλέπεις φλόγα με κλειστή πόρτα, κάτι δεν πάει καλά είτε με την πόρτα είτε με το σώμα του λέβητα. Σαν να έχει πιτσικάρει το μέταλλο. Τα κορδόνια θα έπρεπε να σφραγίσουν εξαρχής, απλά θέλουν λίγο καιρό να πατήσουν στο μέγιστο κλείσιμο της πόρτας, αλλά δεν πρέπει να αφήνουν κενό. Εφόσον βλέπεις φλόγα, γι'αυτό και σου καίγεται η πόρτα από έξω. Μίλα με τον κατασκευαστή και ζήτα λύση, νομίζω δίνει 5ετή και 10ετή εγγύηση.