- Ληφθείσες Ευχαριστίες 327
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Πόρτα λέβητα ξύλου
Ο βερμικουλίτης είναι εύκολο να μπει εκεί στην σχισμή, (μιας και θα σφηνώσει στο βαθούλωμα που κάνατε στην πόρτα) αλλά μάλλον δεν θα συνεισφέρει ιδιαίτερα στην μόνωση ετσι πως το βλέπω.
Η μόνωση (γενικά) δεν πρέπει να έχει κενά - θερμογέφυρες>
Πιάνει ολόκληρη την πόρτα.
Δειτε την φωτογραφία που έβαλα - η επισκεφτείτε καταστημα να δείτε πως είναι .
Το λάθος σας είναι ότι στουπώνατε τον λέβητα ως την πόρτα. Αποδεικνύεται απο το βαθούλωμα.
(αν είσασταν γείτονας, θα δοκίμαζα να σας βρω μια πλάκα βερμικουλίτη - έτσι για να διασκεδάσω την δική μου περιέργεια. Αν δηλαδή θα μείωνε και πόσο την θερμοκρασία εξωτερικά της πόρτας.)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Σας ευχαριστώ πολύ για της απάντησης σας θα ψάξω κ εγώ εδώ μήπως βρω κάτι αν κ πιστεύω δύσκολο θα είναι από περιέργεια αν όντως κάνω κάτι.Nasikas έγραψε: Ακριβώς .
Ο βερμικουλίτης είναι εύκολο να μπει εκεί στην σχισμή, (μιας και θα σφηνώσει στο βαθούλωμα που κάνατε στην πόρτα) αλλά μάλλον δεν θα συνεισφέρει ιδιαίτερα στην μόνωση ετσι πως το βλέπω.
Η μόνωση (γενικά) δεν πρέπει να έχει κενά - θερμογέφυρες>
Πιάνει ολόκληρη την πόρτα.
Δειτε την φωτογραφία που έβαλα - η επισκεφτείτε καταστημα να δείτε πως είναι .
Το λάθος σας είναι ότι στουπώνατε τον λέβητα ως την πόρτα. Αποδεικνύεται απο το βαθούλωμα.
(αν είσασταν γείτονας, θα δοκίμαζα να σας βρω μια πλάκα βερμικουλίτη - έτσι για να διασκεδάσω την δική μου περιέργεια. Αν δηλαδή θα μείωνε και πόσο την θερμοκρασία εξωτερικά της πόρτας.)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- louris1234
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά Δεν βρησκω βερμικουλιτη φιλε μου Κέρκυραgiorgos1967 έγραψε: καλησπερα φιλε μου τελικα την μονωσεs την πορτα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk