Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Πρόβλημα σε διακόπτη - αισθητήρα αερίων ρύπων.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #165005 από ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τελικά δεν ήταν ο ανεμιστήρας στον Atmos DC32S. Ήταν ο ίδιος ο διακόπτης αερίων αυτός που ενεργοποιεί και το LADDOMATE και ξεκινά την κυκλοφορεία των νερών μεταξύ λέβητα και δοχείου αδράνειας. Όταν τον αντικατέστησα και τον έβαλα στην θέση 0 ο ανεμιστήρας πήρε μπροστά. Το πρόβλημα είναι άλλος τώρα. Με το πρώτο άναμμα που έκανα με κρύα τα νερά και θέτοντας τον διεκόπη αερίων στην θέση 0 για να ξεκινήσει ο ανεμιστήρας και η κυκλοφορία των νερών όλα μια χαρά. Όταν ανέβασαν τα νερά θερμοκρασία και μετέβαλα το διακόπτη ποιό πάνω από την θέση 0 πρόσεξα ότι ο ανεμιστήρας έσβηνε και σταματούσε το LADDOMATE χωρίς φυσικά τα νερά να έχουν φτάσει στους 70 βαθμούς που έχω ορίσει. Αυτό δεν συνέβαινε με τον προηγούμενο διακόπτη. Δηλαδή για να δουλεύει ο ανεμιστήρας και να κυκλοφορούν τα νερά πρέπει ο διακόπτης να βρίσκεται συν θέση 0. Αυτός πάντα χτυπάει στην θέση 0. Θα έπρεπε να αλλάζει η θέση που ακούγετε το κλικ εφόσον ο αισθητήρας αερίων ρύπων θερμαίνεται και αυξάνει η θερμοκρασία του. Μάτεα όμως. Δοκίμασα και τον ζέστανα με αναπτήρα αλλά απολύτος τίποτα. Πάντα στο 0 το κλικ. Το σύρμα που τον συνδέει είναι άθικτο. Είναι της ίδιας της ATMOS Γερμανικός. Να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας ή ο διακόπτης; Να συμβαίνει κάτι στο LADDOMATE; Ο υδραυλικός μου που το είδε λέει για τον αισθητήρα. Το έχω μόνιμα στο 0 γιατί φοβάμαι για υπερθέρμανση του λέβητα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 6 Μήνες πριν #166047 από nick833
Προφανώς δεν έφταιγε ο διακόπτης, αλλά ο αισθητήρας που δίνει εντολή στον διακόπτη.
Εγώ το λάντοματ το έχω συνδεμένο μόνο με τον υδροστάτη, ώστε να ξεκινάει η κυκλοφορία των νερών, όταν η θερμοκρασία τους είναι πάνω από 76~78°

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.234 δευτερόλεπτα