- Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Καθάρισμα λέβητα Pelletech 25kW
- Elixir
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Ηταν κατεβασμενα απο την αρχη που τον αγόρασα στην πορεια κατεβηκαν και αλλο.tzistsam έγραψε: Ωραίος Elixir. Την παντέντα με το βουρτσάκι της σκούπας την έχω κάνει και εγώ αλλά αυτό με το λάστιχο θα το κάνω μιας και το ΣΚ θα έχει καθάρισμά εναλλάκτη. Πάντως τα ελατήρια σου έχουν κατέβει πολύ φίλε
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Elixir
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Το λαστιχο στην ακρη κοψτο διαγωνια ετσι εχει μεγαλυτερο ανοιγμα και ρουφαει καλυτερα.georgebest έγραψε: Μπράβο elixir. Αυτό με το λάστιχο πολύ καλό. Θα το κάνω και γω.
- tzistsam
-
- Αποσυνδεμένος
- Απιστοποίητος σ'όλα.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Elixir έγραψε: Ηταν κατεβασμενα απο την αρχη που τον αγόρασα στην πορεια κατεβηκαν και αλλο.
Σώπα ρε φίλε

πετρέλαιο? μακρυά και αγαπημένοι.
tzistsam@yahoo.gr
- Elixir
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
tzistsam έγραψε:
Elixir έγραψε: Ηταν κατεβασμενα απο την αρχη που τον αγόρασα στην πορεια κατεβηκαν και αλλο.
Σώπα ρε φίλεΤα δικά μου είναι καμιά 3-4 πόντους μέσα στα τούμπα. Δεν σε εμποδίζουν όταν βγάζεις την πλάκα?
Εμποδιζουν την εβγαζα δυσκολα την πλακα στην αρχη τωρα εχω βρει το κολπο και την βγαζω σχετικα ευκολα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1