Αγορα ενεργειακου τζακιου νερού

Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 2 Μήνες πριν #179946 από Nebtios
Καλημέρα στη ομάδα. Ψάχνοντας για αγορά υδραυλικού τζακιού έπεσα πάνω στο forum όπου και βρήκα αρκετές πληροφορίες όντως άσχετος με αυτά. Οποτε τη γνώμη σας. Θελω να βάλω υδραυλικό τζάκι σε σπίτι του 2005 με νορμαλ - καλή μόνωση 120τμ στη Πελοππόνησο. Εδώ επαρχία δεν έχω αρκετές επιλογές οποτε με αυτα που έχω μου έχουν προτείνει του Μισαηλίδη το Τ-80 υδραυλικό. 

www.tzaki.com.gr/site/product/T-80-%CE%A...?prdId=H80F&extLang=

Εχει συνολική ισχυς : 21,4 kw και στο νερο ειδικά : 13 kw.Τα σώματα μου 9 στο σύνολο φτάνουν τις 18.000 θερμίδες. Το έχει βάλει κανείς ? Εχει κατι να με συμβουλεύσει ? Επίσης για τη χρήση του ζεστου νερού που θέλω , θα συνδεθεί με ηλιακό 160l με ηλεκτροβανα. Και ερωτώ τους πωλήτές μιας και μου έχουν προτείνει  και το krakti το amelia το 30 το οποίο γράφουν οτι κάνει για 250-300m2 με θερμική αποδοση 8kw. Θα ζεστένει τα σώματα μου και θα φτάνει και για το ηλιακό όταν θέλω ? Σε σχετική ερώτηση που κάνω μου λένε οτι το τζάκι με τα ξύλα θα έχει συνέχεια ζεστό νερό (δεν ειναι οπως ο λέβητας πετρελαίου που μια ανοιγει μια κλείνει) οποτε τα σώματα θα επαρκούν και αν δεν επαρκουν και για ζεστό ταυτόχρονα ( με ανοιχτή τη ηλεκτροβανα) βάζω καποια ακομα ξύλα να ανεβάσει θερμοκρασία.
Τι λετε ?
Last edit: 1 Χρόνος 2 Μήνες πριν by Nebtios.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Μήνες πριν #180012 από dryianni
Απαντήθηκε από dryianni στο θέμα Re:Αγορα ενεργειακου τζακιου νερού
Καλησπέρα σας. Αυτά που σας λένε οι πωλητές απλά δεν ισχύουν. Υπάρχει συγκεκριμένη μεθοδολογία με την οποία υπολογίζονται οι θερμικές ανάγκες για θέρμανση + ζεστό νερό χρήσης.
Σε ποια περιοχή βρίσκεστε;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ