Συμβουλές για κασσέτα μετατροπής τζακιού

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #115119 από Stavrax

καλφας έγραψε: Ευχαριστώ πολύ Σταυρε ... ( καθεσαι και κανεις σχεδια για βοηθήσεις ).
Ενας φιλος μου πρότεινε (για την πανω οπη ) να βιδωσω 4 βιδες με πασο στις γωνιες και να τοποθετησω μπροστα απο την οπη σε αποσταση 11cm μαρμαρο ή μπρουτζο ή γυψοσανίδα με διαστασεις πχ 85 χ 35 cm.
Eτσι θα εχω τα 24 τετ. δεκατομετρα που θελει η εστια .
Πως σου φαινεται ;

Προσωπικά δεν το βρίσκω όμορφο (περίπου 15 πόντους και με το υλικό να δεσπόζει πάνω από το τζάκι...), αλλά περί ορέξεως. Τεχνικά ισχύουν αυτά που έγραψε ο Δημήτρης συν την μείωση της διατομής επειδή ο θερμός αέρας δεν θα βγαίνει από το κάτω άνοιγμα. Έτσι στα μεγάλα φορτώματα θα έχεις μεγάλες θερμοκρασίες με μικρή ροή.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161658 από marien
καλημερα. ενδιαφερομαι να βαλω κασετα σε 1 τζακι στον 2ο οροφο 6οροφης πολυκατοικιας, που καπνιζει απιστευτα. ειναι αδυνατον να το αναψω πλεον. ετσι κατεληξα στην κασετα. πηρα 2 προσφορες και ο ενας μου ειπε πως χρειαζεται τοποθετηση καμιναδας σε ολο το μηκος μεχρι επανω και μου βγαλε κοστος εργασιασ 1500ευρω και καμιναδα πανω απο 900kw, αρα κοστος γυρω στα 1200-1500. ο 2οσ μου ειπε τοποθετηση καμιναδας μονο σε 1-2 μετρα και κοστος εργασιας 1000ε. επισης στην κασετα μου ειπε πως αρκει μια με τιμη στα 600ε. ενδιαφερομαι για ζεσταμα ενιαιου χωρου 60τμ. ευχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ