Thermorossi Insert 60

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #95593 από dkef
Thermorossi Insert 60 δημιουργήθηκε από dkef
Έχω δημιουργήσει ένα blog για να εξιστορίσω την εμπειρία μου με μία κασσέτα pellets της Thermorossi, την εταιρία κατασκευής και την αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι αξίζει το διάβασμα, έτσι για να καταλάβετε πως αντιμετωπίζουν πελάτες που πληρώνουν άνω των 3000 € για ένα υποτιθέμενο καλό προϊόν.

thermorossisucks.blogspot.gr/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #95781 από dkef
Απαντήθηκε από dkef στο θέμα Thermorossi Insert 60
Αγόρασα αυτό το προϊόν το Νοέμβρη του 2012, λόγω της γνωστής κατάστασης με το πετρέλαιο και μετά από σύσταση φίλου εγκαταστάτη. Αρχικά φαίνεται ένα καλό και ποιοτικό προϊόν, σύντομα όμως ανακάλυψα ότι έχει ένα πολύ σοβαρό σχεδιαστικό ελλάτωμα. Δεν ελέγχεται ουσιαστικά χωρίς το τηλεκοντρόλ του! Είναι πραγματικά η πρώτη συσκευή που έχω συναντήσει που έχει αυτό το πρόβλημα. Και βέβαια έρχεται με ένα μόνο (πανάκριβο) τηλεκοντρόλ. Αν σας χαλάσει, το τζάκι δεν ελέγχεται ουσιαστικά. Διαθέτει ένα και μοναδικίο κουμπί στο πίσω μέρος που μπορεί κανείς να το ανοίξει/κλείσει/ελέγξει, όλα με ένα κουμπί, αλλά τόσο η θέση του (πρέπει να τραβήξεις έξω την εστία και να στραμπουλήξεις το χέρι σου για να το φτάσεις ψηλαφιστά και με την αφή διότι δεν φαίνεται), όσο και ο τρόπος λειτουργίας το κάνει ουσιαστικά άχρηστο.
Κάτι ακόμα. Αν μετράει για εσάς η αντιμετώπιση του πελάτη από την αντιπροσωπεία και τον κατασκευαστή, καλύτερα να το ξεχάσετε. Τόσο οι μεν όσο και οι δε είναι τελείως αναίσθητοι και ανοργάνωτοι.
Για να διαβάσετε περισσότερα για την εμπειρία μου, δείτε το blog μου, thermorossisucks.blogspot.gr/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #95792 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Thermorossi Insert 60
Φίλε dkef, μην ανοίγεις συνεχώς νέα θέματα με το ίδιο αντικείμενο.
Και btw διάβασα όλο το saga :S
Και η γνώμη μου ως τρίτος και από απόσταση είναι ότι δεν έχεις δίκιο.
Έκανες μια ακριβή αγορά χωρίς πολύ μελέτη και εκ των υστέρων αντιλήφθηκες το πρόβλημα της συσκευής. Και τότε αποφάσισες να τα βάλεις με την εταιρία για κακό σχεδιασμό και μάλιστα με απειλές περί δημοσιεύσεων. Δεν ξέρω αν οι γύρω σου σε ενθαρρύνουν για την στάση σου αλλά τουλάχιστον στην δικιά μου οπτική, δεν δικαιώνεσαι.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by Stavrax.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ