- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Ioli 24kW: χρήση και εντυπώσεις
- ionass
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γενικα τι λεει η συγκεκριμενη μα τα διαφορα πελλετ?
Τα καιει ολα απροβληματιστα η' θελει καλης ποιοτητας?
Απο θορυβο πως παει?
Ευχαριστω.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
Χειρίζεσαι όλο το μενού της συσκευής με ευκολία ?
Προβλήματα στο άναμμα υπήρξαν ποτέ ?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
ionass έγραψε: Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του παραπάνω συστήματος θέρμανσης,ο χώρος που θερμαίνω είναι 115 τετραγωνικά με 2,80 μέτρα ύψος.Μόνωση μέτρια και κουφώματα με διπλά τζάμια.Αρχική εντύπωση οταν την παρέλαβα πολύ στιβαρή κατασκευή μέτρια και πρόχειρη ηλεκτρονική διάταξη εσωτερικά,με ενα ελαφρυντικό οτι την πήρα πέρσι Σεπτεμβριο που γινόταν πανικός στο εργοστάσιο(πήγα την πήρα απο εκει ειμαι Μηχανολόγος Μηχανικός και πήγα και για ενα μίνι σεμινάριο.Ολο τον περσινό χειμώνα με ρύθμιση θερμοστάτη στους 22 βαθμούς έιχα μια κατανάλωση 3200κιλών Pellet με αρκετούς πειραματισμούς σε καυσιμό(bioenergy progettopellet Schweighofer βουλγάρικο) και σε ρυθμίσεις.Γενικά ειναι value for money προιον απλά λόγω που όπως είπα και είδα όλοι τελευταία στιγμή (οπως κι εγώ) φροντίζουμε να την πάρουμε,γίνεται ενας πανικός στο εργοστάσιο για να τις παραδώσουν,με αρκετές προχειρότητες πολλές φορές πχ του κουμπάρου μου THALIA PLUS δεν ειχαν κάνει σύνδεση πλακέτας.Εάν κάποιος απο το forum θέλει να ρωτήσει κάτι η να μοιραστούμε τις ρυθμίσεις που εχουμε κάνει και να κερδίσουμε όλοι κάτι παραπάνω είμαι στη διάθεση σας.
Καλησπερα ειχαμε ενα πολυ καλο θεμα περσυ το χειμωνα ολοι οι χρηστες με THALIA που το βασικο οι λειτουργιες ειναι πανω κατω ιδιες και με την δικη σου. αν θελεις προσθεσεις τις εμπειριες σου και εκει
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=384&limitstart=0
Η γνώση έχει αξία όταν τη μοιράζεσαι!
- ionass
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Κάτοχος και εγώ μιας Ιόλη 21 kw θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις πρόβλημα με το τζαμί της σόμπας . έμενα μου μαυρίζει στις 3 πρώτες ώρες χρήσης φαντάζομαι κάποια ρύθμιση έχω λάθος αν μπορείς να βοηθήσεις … ευχαριστώ