Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Εγκατάσταση καμινάδας

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν - 2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #185921 από Γιάννης Μπάϊκας
Καλησπέρα εδώ βλέπετε μια σόμπα πελλετ como glass 14.7kw την είχα κάνει εγκατάσταση σε ένα σπίτι που έμενα 150τ.μ χωρίς κανένα πρόβλημα, δυστυχώς έπρεπε να μετακομίσω και στο καινούργιο σπίτι το μόνο μέρος που έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι είναι αυτό που έχω βάλει την σόμπα σε αυτό το σημείο έλεγα να έβαζα ένα ταφ πίσω από την σόμπα να βάλω 1 μέτρο κάθετο μπουρί και μετά πρέπει να βάλω 2 90 μοίρες αλλά θα της κάνω από 45 μοίρες ώστε να έρθει σε ευθεία γραμμή με τον τοίχο εκεί θα μπει ένα κομμάτι γύρω στους 50 πόντους οριζόντια για να βγει έξω και θα μπει και εκεί ένα ταφ και θα μπει ένα μέτρο πάλι κάθετο και θα καταλήγει σε φίλτρο νερού διότι ειμαι σε πολυκατοικία..στης άλλες φωτογραφίες θα δείτε τους δύο τρόπους που μπορώ να την τοποθετήσω…θα ήθελα ένας τεχνικός να μου πει αν είναι σωστοί ή τρόποι που σκέφτηκα .. και τέλος να ενημερώσω τα μπουριά θα γίνουν όλα διπλού τοιχωμάτων
Last edit: 2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν by Γιάννης Μπάϊκας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.225 δευτερόλεπτα