Greenfire DINAMICA 10

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179211 από Sabrina
Greenfire DINAMICA 10 δημιουργήθηκε από Sabrina
Καλησπέρα σε ολους σας! Εχουμε μια σομπα πελλετ οπως αναφερω στον τιτλο greenfire dinamica 10. Την ειχαμε αγορασει απο τα πρακτικερ εδω και 7 περιπου χρονια.. δεν αντιμετωπιζαμε καποιο θεμα μεχρι περυσι που φωναξαμε εναν μαστορα να κανει καθαρισμο και να μας ανεβασει την καμιναδα πιο ψηλα. (Ο λογος αλλαγης ειναι πως εξαρχης τοποθετησαν λαθος την καμιναδα με αποτελεσμα να ακουμπαει στο τοιχο του σπιτιου και ολη η καπνα ολων αυτων των χρονων εβγαινε στο τοιχο. 
Το προβλημα απο περυσι ειναι πως μετα απο 3-4ωρες καυσης της σομπας πρεπει να την σβηνουμε γιατι πεφτει ασταματητα το πελλετ με αποτελεσμα να γεμιζει το δοχειο καυσης  μεχρι επανω. Αφαιρεσαμε μονοι μας ενα κομματι απο το υψος της καμιναδας μηπως επειδη το ανεβασε πολυ ψηλα επαιζε καποιο ρολο!δυστυχως μενουμε Βολο και δεν εχουμε βρει κανεναν αξιολογο μαστορα που να μπορεσει να κανει κατι. Αυτος που καθαρισε τη σομπα ειπε πως δεν εκανε καποια αλλαγη στη ρυθμιση,μηπως εφταιγε το κορδονι στην πορτα.. αλλαξε το κορδονι και αντι να το κανει καλυτερα τωρα η πορτα δεν ασφαλιζει οπως πριν. Φωναξαμε εναν αλλον αλλαξε τις στροφες και κατι στη θερμοκρασια ομως το προβλημα εξακολουθει να συμβαινει. Επισης η σομπα βγαζει πολυ μαυριλα μεσα ενω πριν δεν εβγαζε.. μηπως ξερει καποιος να μας πει τι να κανουμε; Ή μηπως εχει κάποιος το μάνουαλ αυτης της σομπας ;;; 
Last edit: 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν by Sabrina.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179212 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Greenfire DINAMICA 10
ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179214 από Sabrina
Απαντήθηκε από Sabrina στο θέμα Greenfire DINAMICA 10
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.. ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΤΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΟΜΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ. 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ