Laminox Elisa Ghost: δεν ζεσταίνει

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #98385 από trelos_panos
Απαντήθηκε από trelos_panos στο θέμα Laminox Elisa Ghost: δεν ζεσταίνει
:dry:

B)

οπότε σε βλέπω αν δε κάνεις τίποτα και με τη καμινάδα η σόμπα που σου πούλησε να είναι για πέταμα!Λίγο προσοχή όταν αγοράζουμε λοιπόν....πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς πρώτα και να βλέπουμε αρκετά μηχανήματα από το είδος που μας ενδιαφέρει.Προσωπικά πριν πάρω σόμπα.....πρέπει να είδα πάνω από 15 μοντέλα και εταιρείες!
Last edit: 10 Χρόνια 11 Μήνες πριν by trelos_panos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #116302 από alfataf
Απαντήθηκε από alfataf στο θέμα Laminox Elisa Ghost: δεν ζεσταίνει
Τήν καλησπέρα μου σε όλους είμαι καινούργιο μέλος δεν ξέρω πολύ την διαδικασία των συζητήσεων και ας με συγχωρήσουν οι παλαιοτεροι.

Ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί έτυχε να την αγοράσω και εγώ την Eliza Ghost της Laminox και μπορω να πω οτι είμαι σχετικά ευχαριστημενη. Ομως η αλήθεια είναι οτι ούτε και εμενα ρυθμίστηκε απο άτομο που την εχει δουλέψει η την ξέρει,δεδομένου οτι ειναι καινούργια στην αγορά.

Μηπως υπαρχει καποιος που ξερει λιγα παραπανω να μου πει δυο πραγματα παραπανω?Ας πουμε το θεμα των καυσαεριων πως ελεγχεται?η ο καθαρισμος (δεν εννοω μεσα το κυπελακι και το σταχτοδοχειο) καθε ποτε πρεπει να γινεται και τι να προσεχω η να ζητω?επισης υπαρχει κινδυνος πυρκαγιας να γυρισει η φλογα ας πουμε πισω στην τροφοδοσια γιατι το ακουσα και αυτο ....δεν ξερω αν μπορει καποιος να βοηθησει σε γνωση θα σας ειμαι ευγνωμων!!!
Οτι πληροφορια χρειαζεται να δωσω ...φυσικα :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #119909 από FanOfLife
Απαντήθηκε από FanOfLife στο θέμα Laminox Elisa Ghost: δεν ζεσταίνει

FanOfLife έγραψε: Άντε να ανέβει άλλη μισή μονάδα. Μέχρι στιγμής η υψηλότερη ένδειξη που έχω πάρει στο θερμόμετρο της ίδιας της συσκευής είναι 18.5. Οι 19 βαθμοί και πάνω είναι άγνωστη περιοχή για τη σόμπα! :=(
Και να φανταστείτε ότι μια μέρα την έκαψα 14 ώρες συνεχόμενα. 19 βαθμούς δεν είδα!

Το υπόγειο είναι εκτεθειμένο μόνο από τη μια πλευρά και έχει καινούρια ανοιγόμενα αλουμίνια με διπλά τζάμια που σφραγίζουν σαν ψυγείο (γι' αυτό και έχω την εισαγωγή απ' έξω όπως φαίνεται και στο βίντεο).


Η φετεινή συμπεριφορά της σόμπας είναι τελείως διαφορετική. Μέσα σε 1.5 ώρα έχει πιάσει 20 βαθμούς. Στη σκάλα 2 πιάνει άνετα 21.5 και σταθεροποιείται εκεί. Αυτά με εξωτερική 7 βαθμούς (όχι σήμερα, κάποια προηγούμενη μέρα).

Απ' ότι φαίνεται η βασική αιτία (πέρα από την εισαγωγή του αέρα) για την κακή απόδοση ήταν το φρεσκοσοβατισμένο σπίτι. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Τα γράφω αυτά γιατί θα ήταν άδικο να μείνουν τα ποστ με το πρόβλημα και να δυσφημιστεί χωρίς λόγο η σόμπα, η οποία αποδίδει κατά τη γνώμη μου κανονικά πλέον.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": γιαννης-δραμα, STAF, daco

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #126180 από FanOfLife
Απαντήθηκε από FanOfLife στο θέμα Laminox Elisa Ghost: δεν ζεσταίνει
Τώρα που μπήκαμε πιο βαθιά στο χειμώνα και έχει παγώσει ο πιο πάνω όροφος έχει πέσει η απόδοση σε σχέση με αυτά που αναφέρω στο πιο πάνω ποστ. Εννοώ με αυτό ότι αργεί περισσότερο να πιάσει θερμοκρασία. Κάποιες μέρες θέλει και 3 ώρες να πιάσει 20 βαθμούς.

Σήμερα βέβαια που την έχω ανάψει από το πρωί έπιασε 22,5 βαθμούς.

Καίω το πέλλετ του Καρφούρ (Καρυπίδης) το οποίο έχει πολύ στάχτη, αφήνει κλίνκερ, αλλά κατά τα άλλα ζεσταίνει μια χαρά! Έχω τον αέρα στο 2 και το πέλλετ στο 3. Κατανάλωση: περίπου 1.3-1.4 kg την ώρα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ