- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Τα νέα των Καυσόξυλων
140 ευρώ ο τόνος.Το βγάλαμε το χειμώμα.Εχω και πεύκο 1-2 τόνους απο την περσινή σεζόν.
Φοιτητής Μηχ.Πληροφορικής
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 41
Θα συμφωνήσω μαζί σου με ότι έγραψες,πράγματι κι εγω εχω γυρίσει σχεδόν όλη την Αττική και δε βρήκα στεγνό ξύλο!
Άσε που μου έβγαλαν άχρηστο το υγρασιόμετρο!!χαχχαχαχα
Τώρα απο τιμές ειναι φιξαρισμένες!! 100-110-120 η οξυά-δρυς και 120-140 η ελιά-πουρνάρι..
Και κάτι ακόμα για να γνωρίζουν οι ανυποψίαστοι αγοραστές ξύλου.....
Υπάρχουν και αρκετοί που πουλανε το δρυ για πουρναρι και την ελια,στο κυβικό την έχουν αναμεικτη με δρυ ή αμυγδαλια.Όσο για υγρασία....ο καλυτερος έμπορας τα έχει στα 35%.Οι περισότεροι 40-45% ένας μόνο τα έδινε με τον τόνο και τα ειχε 140ευρω καπου στην Καβαλας είναι...!!και απο υγρασια φουλ στο νερο(42%)!!!!κι επεμενε πως ηταν 3 ετίας τα ξυλα του!!!
Επίσης όσοι έχουν φθηνα το κυβικο δε το δινουν στοιβαχτο!! αλλα χυδην!!ή σε bag!
Προσωπικά έχω 5-6 κυβικα απο περυσι απο κατι λεύκες που έκοψε ο δήμος μας αλλα για ξύλο,με τις τιμές που έχουν δεν αγοράζω...Καλύτερα μπρικέτα!! Πετρέλαιο δε το συζητω 3 τόνοι δε με φτάνουν!!οποτε και 5 παλετες μπρικετα να κάψω πάλι οικονομικά θα τη βγάλω!
- liakjim
-
- Αποσυνδεμένος
- Invicta Selenic 700 + passive heat exchanger
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 91
Μπρικέτα ή πετρέλαιο .
Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384
Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0