Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Θέμα απόδοσης για το ένθετο τζάκι Kratki Lucy 12kw

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 3 Ώρες πριν - 3 Εβδομάδες 3 Ώρες πριν #185750 από Vasilis21
    Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος ενός ένθετου τζακιού Kratki Lucy 12 kW και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου για το σύστημα και να ακούσω τη γνώμη σας, καθώς ψάχνω τρόπους να βελτιώσω την απόδοσή του. 
Το τζάκι μου είναι ντυμένο με γυψοσανίδα σε μορφή κουτιού και έχει εγκατασταθεί με τα εξής χαρακτηριστικά:
Δύο πλαϊνές γρίλιες (δεξιά και αριστερά) διαστάσεων 10x17 cm για την είσοδο του κρύου αέρα.
Περσίδες τούνελ πάνω από την κασέτα στα 1,2 και 1,4 μέτρα αντίστοιχα.
Δύο περσίδες αποσυμπίεσης 40 εκ κάτω από το ταβάνι. Να αναφέρω εδώ ότι δεν υπάρχει θάλαμος αποσυμπίεσης.
Θεωρώ ότι η αποδοτικότητα του τζακιού είναι μειωμένη και αυτό οφείλεται στη μη ύπαρξη θαλάμου αποσυμπίεσης. Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που μπορείτε να προτείνετε για καλύτερη διαχείριση του αέρα ή για να εκμεταλλευτώ πλήρως τη θερμότητα για να βελτιώσω την ενεργειακή του απόδοση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Last edit: 3 Εβδομάδες 3 Ώρες πριν by Vasilis21.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 19 Ώρες πριν #185755 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Άνοιξε όλες τις περσίδες και τα τουνελ και στείλε μας φωτογραφίες

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #185757 από Vasilis21

Ορίστε κάποιες φωτογραφίες

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #185758 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το τζάκι σου δεν έχει τίποτα σωστά φτιαγμένο. θέλει όλο ξήλωμα και από την αρχή .
1) Σου έχουν βάλει σπιραλ . Το σπιράλ ειναι αεραγωγός και όχι καμινάδα .
2) Ο λόγος που δεν έχεις καθόλου ζέστη είναι ότι δεν έχει γίνει ταβάνι ακριβώς το σημείο της περσίδας και όλη η ζέστη καταλήγει στο ταβάνι εσωτερικά .
3) Σου έχουν βάλει πετροβάμβακα που αν το τζάκι αρχίσει να δουλεύει σωστά θα σου μυρίζει .
4)Το τζάκι επάνω του έχει υπολείμματα από γυψοσανίδα που αυτά τα εισπνέεις κάθε φορά που το καίτε .
5) Υπάρχουν σίδερα μέσα στο θερμοθάλαμο που κάνουν θερμογέφυρες προς την γυψοσανίδα σου και προς τον τοίχο σου .

Ερώτηση. Μόνος κάνατε την εγκατάσταση?? γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι την έχει κάνει επαγγελματίας

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #185759 από Vasilis21
Την εγκατάσταση την έκανε επαγγελματίας. Εάν φτιαχτεί ταβάνι πάνω από την τελευταία περσίδα θα έχω λύσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το θέμα της ζέστης ή θα πρέπει να το ξηλώσω όλο?

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #185760 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
πόσους ορόφους έχεις απο επάνω ?

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.371 δευτερόλεπτα