τοποθέτηση για γέλια(+ για κλάματα για μένα) σε ενεργ.τζακι warm ats90 corner

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177971 από gkesi
Είναι τρομερό λάθος η μη τοποθέτηση βεντιλατέρ σε τζάκια με θερμοθάλαμο. ίσως σου είπαν έτσι απο το κατάστημα για να διατηρήσουν χαμηλά το κόστος και να μην σε χάσουν. Μόνο σε τζάκια foyer δεν τοποθετείτε βεντιλατέρ. Στην περίπτωσή σου μπορείς να κάνεις δύο πράματα:
1) Ξηλώνεις τον θερμοθάλαμο τελείως ή κόβεις από την επάνω πλευρά του, το καπάκι του (αυτό που έχει τις 2 οπές για τα σπειράλ) και μένει ανοιχτός.
2) Τοποθετείς βεντιλατέρ για να υπάρχει βεβιασμένη κυκλοφορία του αέρα μέσα στον θερμοθάλαμο.
Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει οπωσδήποτε να αυξήσεις δραματικά το μέγεθος των επάνω περσίδων για να βγαίνει ο ελεύθερος ζεστός αέρας της φούσκας καθώς επίσης και της κάτω περσίδας για την εισαγωγή. Την περσίδα που λες ότι έχεις για εξωτερικό αέρα μην την πειράζεις καθόλου. Και τέλος θα σου έλεγα να φτιάξεις ένα παταράκι ακριβώς στο τελείωμα του ανοίγματος των επάνω περσίδων ώστε να μην εγκλωβίζεται ο ζεστός αέρας τέρμα επάνω. 
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
  

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177999 από Panos89
Όπως ακριβώς το πες gkesi...πουλήθηκε σε αυτήν την κατάσταση λόγω κόστους..,επειδή δεν κατάλαβα την πρώτη περίπτωση που ανέφερες τι ακριβώς εννοείς με το να ξηλωσω τον θερμοθαλαμο,αν μπορείς λίγο περιληπτικά να το εξηγήσεις??για το συγκεκριμένο τζάκι καλυτερη απόδοση θα έχω με την δεύτερη περίπτωση που ανέφερες να βάλω το βεντιλατερ και να ξεμπερδευω,και αν ναι τι βεντιλατερ για πόσα κυβικά αέρα?αν δεν βάλω το βεντιλατερ και απλά στο θερμοθαλαμο αφαιρέσω τα δύο σπιράλ από το τζάκι που πάνε στις περσίδες θεωρητικά θα δουλεύει όπως ένα φυσικής ροής?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ