- Ληφθείσες Ευχαριστίες 181
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Ένας Γκιώνης μέσα στο τζάκι
- PRIMUS 45
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- ΝΙΚΟΣ
Κοιτα μην σας κλεψει τιποταjnet έγραψε: 2η επισκεψη σήμερα. Αυτή την Φορά από το Τζάκι εφτασε μέχρι το WC.
www.energ.gr/index.php?option=com_commun...page&Itemid=155#next
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 74
Αλλη χρονια ακουγοταν απ το τζακι ο θορυβος, εσκουζε, ειχε μεινει στο κλαπε η στην κλιση της πλατης, τα παιδια μου το ελεγαν, αλλα εγω εφευγα γυρνουσα βραδυ και ξεχνιοταν τ θεμα.. Τελικα μετα απο μερες (ΜΕΡΕΣ! αποριας, εχει η δεν εχει τιποτα?) Τυλιξα τ χερι με πετσετα κ εβγαλα αλλη κουκουβαγια, τοτε ειχαμε κλουβι με χαμστερακι.
Πρεπει να ειναι πραγματικα πολυ εξυπνα!
- dmtr
-
- Αποσυνδεμένος
- Παίζω Μπριτζ = Κρατάω το Αλσχάιμερ μακριά μου
dmtr έγραψε: Εμένα μου μπήκε προχτές στην καμινάδα ένας σπουργίτης. Τον βρήκα μες το τζάκι κατάμαυρο και αρκετές κάπνες πεσμένες στο πάτωμα του τζακιού. Του άνοιξα την πόρτα και πέταξε έξω από το σπίτι. Μάλλον δεν χρειάζομαι καθάρισμα καμινάδας φέτος
Έπρεπε να του κανης ενα μπάνιο πριν τον διώξεις,γιατί θα τον περάσουν για αλλοδαπό και θα τον απελάσουν!!!