Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Μήνας πριν #175690 από fandom
Καλησπέρα!
Έχω το εξής πρόβλημα,
Είχα κάνει 3 φορές πέρυσι εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επέκταση του δικτύου του φυσικού αερίου στο σπίτι μου και με ενημερωσαν οτι ολα καλα.
Λοιπόν πριν λιγες μερες βγήκε ο επίσημος χάρτης της ΕΔΑ Αττικής με τις επεκτάσεις δικτύου και σταματάει το νέο δίκτυο φυσικού αερίου 20 μέτρα μακριά απο το σπίτι μου.
Και σας εξηγώ λιγο πιο αναλυτικά μενω σε αδιέξοδο διχάλα και διπλα μου εχω ενα οικόπεδο οπότε το δίκτυο του φυσικού αερίου φτανει στο τελευταίο σπίτι του δρόμου δηλαδή διπλα στο οικόπεδο και δεν φτανει σε εμενα. (Σας επισυνάπτω και μια φωτογραφία με τον χάρτη για να καταλάβετε τι εννοώ, το κόκκινο τετράγωνο ειναι το σπίτι μου και οι διακεκομμένες γραμμές ειναι η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου)
 


Εχω παρει πολλα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο μηπως και μου βάλουν αυτα τα 20 μέτρα ώστε να συνδεθω και να σωθώ γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τη θέρμανση αλλα είτε μου λενε οτι θα το προωθήσουν και θα με ενημερώσουν και καμια ενημέρωση δεν παίρνω είτε μου λένε ότι η επέκταση έχει αποφασιστεί και είναι αυτη που φαίνεται στο χάρτη. Οπότε οταν ρωτάω το κόστος αυτων των 20 μέτρων ώστε να το πληρώσω ο ίδιος μου λένε να περιμένω να κατασκευαστεί το δίκτυο και μετα να ρωτήσω. Όσο και να επιμένω να μου πούνε ώστε να ξέρω τι απόφαση να πάρω γιατί εγώ το καλοκαίρι πρέπει να επιλέξω τρόπο θέρμανσης μου λένε οτι δεν μπορούν να μου πούνε με σιγουριά και δεν επιτρέπεται να μου πούνε στο περίπου.
Η ερώτηση μου προς εσας φιλοι μου είναι απλή λοιπόν:
Πόσο θα μου ζητήσουν για να κατασκευάσω αυτα τα 20 μέτρα?

Ευχαριστώ πολύ!
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ