Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4369 από physio
Απαντήθηκε από physio στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ εχω κασετα la nordica 80 ventilato πως θα μπορουσα να παρω τον αερα στα δωματια

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4375 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Θα τραβήξεις αεραγωγούς από τις πάνω εξόδους. Απλά μην περιμένεις τρελή ροή, τα ανεμιστηράκια του είναι μικρά για τέτοιες δουλειές.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4389 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά



[img]http://http://imageshack.us/photo/my-images/857/myheater.jpg/[/img]Παιδια σημερα καναμε μαζι με τον κουμπαρο τελικα δυο συστηματακια επιστροφης ζεστου αερα και ειμαι καταενθουσιασμενος,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!
Πηγαμε λοιπον στις 9 το πρωι με 8 κιλα κρεας και 6 κιλα ρετσινα (για το μπρεικ) και καναμε πρωτα το δικο μου και μετα του κουμπαρου,μολις ηρθα σπιτι το εκατσα στο τζακι που ειχε ηδη ενα κουτσουρακι με ελαχιστη φλογα και αφου δεν προλαβα σημερα να τελειωσω με το βεντυλατερ εβαλα ενα πιστολακι στον κρυο αερα για παροχη,και τρελαθηκα,στους 50-70 ποντους μακρια απ'το τζακι δεν μπορεις να κατσεις απ΄τον καυτο αερα και αυτο με ενα κουτσουρο,στο μισαωρο επανω και αφου εβαλα αλλα 2 κουτσουρα ο χωρος των 58 τ.μ ειχε ανεβει απο τους 19 στους 21!!!!!!!!!!
Οι κατασκευες που καναμε καθονται μεσα και αν δεν στο πει κανεις ουτε που φαινονται, την δευτερα θα ξαναπαω για μια μετατροπη που θελω να κανω γιατι τελικα δεν θα το βαλω στα πλαγια αλλα στο μηκος του τζακιου και θελω να μακρυνω τους πανω σωληνες κατα 15 ποντους!
Ο πατεντιαρης που διαφημισα και αθελα μου κανει λογο για 15 κιλα του συστηματος του και το δικο μου ειναι κοντα στα 40 γιατι βαλαμε ενισχημενους βαρεος τυπου κυλοδοκους για αποφυγη πετσικαρισματων!
Ο φιλος μου ειναι σιδηροκατασκευαστης μεγαλων βιομηχανικων κτιριων εδω και 30 χρονια και μου ειπε οποιος ενδιαφερετε μπορει να του κανει τετοιο σε τιμη πολυ φθηνη (απο τον πατεντιαρη φθηνοτερα και με μασιφ υλικα) γιατι τωρα που επεσαν οι δουλειες τους εχει και καθονται τους υπαληλους,ηδη αφου το ειδε ο αδελφος μου και ο γαμπρος μου θα ερθουν την δευτερα μαζι μου για να του δωσουν σχεδια και ο αδελφος της γυναικας μου και ο ξαδελφος και αυτοι!
Ειναι κριμα να βαλω φωτογραφιες αφου δεν ειναι εντελος ετοιμα (αβαφα και χωρις βεντιλατερ)αλλα δεν αντεχω και θα σας δοσω ενα δειγμα της δουλειας!
Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm αλλα καλυτερα ας περιμενετε για καλυτερες φωτο και φορεμενο και το βεντυλατερ!
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4397 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Μπραβο σας για την προσπαθεια!
Δεν ειναι καιροι για 400αρια κ 500αρια που ζητανε καποιοι για κατι τετοιο.
Χωρις να ειμαι ειδικος θα σου ελεγα να προσεξετε μονο βαζοντας αυτο το συστημα μεσα στο τζακι
αν τραβαει η καμιναδα μετα.
Μηπως σας απορροφα μεγαλα ποσα θερμοτητας κ μετα τα καυσαερια δεν θα ειναι αρκετα ζεστα για ν ανεβουν προς τα πανω.
Ιδιως αν η καμιναδα δεν ειναι μονωμενη.
Επισης για το φοβο τον ιουδαιων μην το αφησετε να δουλευει το βραδυ ενω πατε για υπνο γιατι μιλαμε γι ανοιχτα τζακια κ ποτε δεν ξερεις.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4401 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Η καμιναδα τραβαει φιλε κανονικα και τωρα το εχω και δουλευει χωρις το πιστολακι και ετσι ακομη βγαζει αερα απο τους σωληνες αλλα χωρις πιεση!
Φιλε εαν δουλευει αυτο ολη μερα θα βγαζει τοση ζεστη που αναγκαστικα θα το κλεινω πολυ πιο πριν παω για υπνο,το δουλεψα για λιγο και εβγαλε πολυ περισσοτερη ζεστη απο οτι βγαζει το air condition 24.000 που εχω στο σαλονι,ηταν σαν να δουλευαν 2 air condition !
Επισης το βραδυ με νυκτερινο που εχω και 2 σωματα λαδιου στον επανω τον οροφο ζεσταινω 3 δωματια φουρνο με 20 βαθμους για υπνο και καταναλωνω 15 kw τσεκαρισμενο στον μετρητη που με το ακριβο καινουργιο τιμολογιο της ΔΕΗ ειναι 1 ευρω δηλ. 30 ευρω τον μηνα!
Αυτο στην φωτο ειναι του κουμπαρου και πριν λιγο μιλησαμε και μου ειπε οτι οταν δινει με πιστολακι και αυτος αερα στην εισαγωγη ο ζεστος αερας βγαινει 90% απο τους υπολοιπους δυο σωληνες που ειναι μακρυτερα της εισαγωγης και ελαχιστα στην κοντινοτερη ,και στο δικο μου που αποτελειτε απο 5 σωληνες το ιδιο ακριβος συμβαινει και υποθετω οτι ειναι επειδει φευγει με δυναμη ο αερας και κανει την διαδρομη χτυπαει στο τερμα και απο εκει παιρνουν πρωτα οι τελευταια και η επομενη κ.τ.λ με αποτελεσμα να μην φθανει να γυρισει αρκετος αερας για την πρωτη σωληνα, μηπως ξερει κανεις γιατι μας συμβαινει αυτο?
Παντος στου κουμπαρου που δοκιμασε και εδωσε και απο τις δυο πλευρες αερα δουλεψαν και οι 3 σωληνες αρα μαλλον φταει οτι το πιστολακι δεν παρεχει αρκετο αερα!
Αυριο τελικα θα παω ξανα στο σιδηρουργιο για να κανω τις μικροβελτιωσεις και θα ανοιξω και'γω παροχη και απο την αλλη πλευρα!
Last edit: 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #4425 από vaxevana
Απαντήθηκε από vaxevana στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

pmet έγραψε: Και εγω ανα 2 ημερες περιπου το καθαριζω το τζαμι , δουλευοντας το 5 ωρες την ημερα περιπου . Αν το αφησω πανω απο 2 ημερες μετα θα ειναι ποιο δυσκολο το καθαρισμα . Το καλυτερο παντως καθαρισμα τι κανω με βρεγμενο πανι και σταχτη . Ενα υγρο που ειχα παρει , ειδικο και καλα , δεν εκανε τιποτα . Αλλες ιδεες για το καθαρισμα ?

Μακης


Άλλες ιδέες που είχα δοκιμάσει ήταν τα καθαριστικά φούρνου. Ψεκάζεις στο τζάμι, το αφήνεις να δράσει και μετά καθαρίζεις. Βέβαια δεν ήξερα πόσο "καλό" κάνεις στο μαντέμι (κάτι θα πέσει και εκει ...). Πέρσι μου είχε γίνει βάσανο το καθάρισμα ... και είμαι και πορωμένος με το τζάκι όσο δεν παίρνει ... φέτος ευτυχώς καλυτέρευσαν τα πράγματα, απλώς πρέπει να έχεις ξερά ξύλα και χώρο να τα αποθηκεύσεις από το καλοκαίρι ...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.494 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ