- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Μυρωδιά σομπας
- Αλεξης Γεωργιου
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185806
από Αλεξης Γεωργιου
Μυρωδιά σομπας δημιουργήθηκε από Αλεξης Γεωργιου
Καλησπέρα έχω σόμπα πελλετ 10αρα Adler η σόμπα είναι καθαρή και τα μπουρια το πρόβλημα είναι ότι η σόμπα είναι σβηστή με φέρνει λίγη μυρωδιά καυσαεριου απο τους αεραγωγούς. όταν δουλεύει είναι μια χαρά.και όταν την σβήσω και βάλω ένα πανί στην άκρη στο μπουρί σταματάει η μυρωδιά. Και πέρσι το έκανε και έστρωσε μόνη της .
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
3 Εβδομάδες 1 Ημέρα πριν #185807
από PanPele
Απαντήθηκε από PanPele στο θέμα Μυρωδιά σομπας
Το κάνει και σε εμένα, κυρίως οταν δουλεύει απορροφητήρας και δεν έχω κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Επίσης ίσως είναι και η ποιότητα πελετ.
- Αλεξης Γεωργιου
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
3 Εβδομάδες 20 Ώρες πριν #185809
από Αλεξης Γεωργιου
Απαντήθηκε από Αλεξης Γεωργιου στο θέμα Μυρωδιά σομπας
Το ιδιο πελλετ καιω 5 χρονια δεν ειχα προβλημα περσι εγω δεν εχω τιποτα αναμενο και το κανει δεν ξερω τι φταει
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1477
3 Εβδομάδες 18 Ώρες πριν #185810
από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Μυρωδιά σομπας
αφου οταν δουλευει δεν εχεις προβλημα εισαι ενταξει ... οταν λες βουλωνεις το μπουρι υποθετω εξωτερικα ...αν ειναι ετσι ιισως ενα αντιανεμικο καπελο να βοηθουσε ειδικα αν το καπελο σου το βαραει ο βορηας η γενικα δυνατοι ανεμοι ...αν περνεις αερα για την καυση απ το εσωτερικο του σπιτιου αν ειναι ευκολο δοκιμαασε να παρεις απο εξωτερικο χωρο ... μπορεις να κανεις κι αλλες δοκιμες οπως να βαλεις μια γωνια 45 μοιρων πριν το καπελο και να την στριψεις κοντρα στον ανεμο κανοντας δοκιμες ...αυτα με την παραδοχη οτι η μυρωδια δεν βγαινει απο τον αεραγωγο αλλα γενικα καπου απ την σομπα ....και το πρωτο που θα κοιταξεις ειναι η στεγανη συνδεση των μπουριων μεταξυ τους και και κυριως με την σομπα
- Αλεξης Γεωργιου
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
3 Εβδομάδες 16 Ώρες πριν #185812
από Αλεξης Γεωργιου
Απαντήθηκε από Αλεξης Γεωργιου στο θέμα Μυρωδιά σομπας
Η μυρωδια ερχεται ξεκαθαρα απο τους αεραγωγους ζεστου αερα .5 χρονια στην ιδια θεση ειναι τα μπορια και η σομπα και δεν ειχα προβλημα κανενα .οταν την σβησω και βαλω πανι εξωτερικα σταματαει η μυρωδια
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
3 Εβδομάδες 13 Ώρες πριν - 3 Εβδομάδες 13 Ώρες πριν #185813
από PanPele
Απαντήθηκε από PanPele στο θέμα Μυρωδιά σομπας
Πανί βάζεις στο μπουρί του καπνού η στην εισαγωγή αέρα? Γιατι νομίζω με το δεύτερο δίνεται η λύση.
Εμένα (σόμπα thermiki) το κανει όπως ανέφερα όταν ανάψει αποροφυτηρας και η σόμπα ειναι stand by, έχει και καμιά που μπορεί να μου κάνει μυρωδιά όντας σβηστεί που θεωρώ είναι απο κάποιο "υπόλοιμα " που έμεινε
Εμένα (σόμπα thermiki) το κανει όπως ανέφερα όταν ανάψει αποροφυτηρας και η σόμπα ειναι stand by, έχει και καμιά που μπορεί να μου κάνει μυρωδιά όντας σβηστεί που θεωρώ είναι απο κάποιο "υπόλοιμα " που έμεινε
Last edit: 3 Εβδομάδες 13 Ώρες πριν by PanPele.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.787 δευτερόλεπτα