Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Πως στελνουμε Προσωπικα Μυνηματα ΠΜ - Personal Messages PM
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141062
από jnet
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Πως στελνουμε Προσωπικα Μυνηματα ΠΜ - Personal Messages PM δημιουργήθηκε από jnet
Η Αποστολη προσωπικών μυνηματων γινεται στην κοινοτητα.
Αφου παμε στην κοινοτητα στην αναζητηση δινουμε το ονομα του μελους και παταμε τον μεγενθυτικό φακο
Μολις βγει το μελος που ψαξαμε βγαινει διπλα το κουμπί για την αποστολη ΠΜ
Σημείωση: Τα προσωπικά μυνηματα ελέγχονται απο την διαχειριση για το αν συμφωνουν με τους ορους χρησης ιδιαιτερα για το να μην υπάρχει ενοχληση ή αλίευση των μελών για εμπορικους λογους απο καποιους.
Αφου παμε στην κοινοτητα στην αναζητηση δινουμε το ονομα του μελους και παταμε τον μεγενθυτικό φακο
Μολις βγει το μελος που ψαξαμε βγαινει διπλα το κουμπί για την αποστολη ΠΜ
Σημείωση: Τα προσωπικά μυνηματα ελέγχονται απο την διαχειριση για το αν συμφωνουν με τους ορους χρησης ιδιαιτερα για το να μην υπάρχει ενοχληση ή αλίευση των μελών για εμπορικους λογους απο καποιους.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141066
από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Πως στελνουμε Προσωπικα Μυνηματα ΠΜ - Personal Messages PM
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141099
από spartah3ad
Η θέρμανση με ξύλο είναι ο πιο υγιεινός τρόπος θέρμανσης(
Απαντήθηκε από spartah3ad στο θέμα Re:Πως στελνουμε Προσωπικα Μυνηματα ΠΜ - Personal Messages PM
Η σημείωση για το ψάρεμα πελατών πολύ μου άρεσε. Δηλαδή δεν είναι εντελώς προσωπικά τα μυνήματα.
Η θέρμανση με ξύλο είναι ο πιο υγιεινός τρόπος θέρμανσης(

- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #141101
από jnet
Προσωπικά αλλά τα βλεπω μονο εγω για να ελέγξω αν τηρουνται οι οροι.
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Re:Πως στελνουμε Προσωπικα Μυνηματα ΠΜ - Personal Messages PM
spartah3ad έγραψε: Η σημείωση για το ψάρεμα πελατών πολύ μου άρεσε. Δηλαδή δεν είναι εντελώς προσωπικά τα μυνήματα.
Προσωπικά αλλά τα βλεπω μονο εγω για να ελέγξω αν τηρουνται οι οροι.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.241 δευτερόλεπτα