ποια είναι η πλωτή μηχανή σφαιριδίων ψαριών ξηρού τύπου;

Περισσότερα
1 Χρόνος 1 Μήνας πριν #180052 από Pellet Machine
Η πλωτή μηχανή σφαιριδίων ψαριών ξηρού τύπου , που ονομάζεται επίσης μύλος σφαιριδίων ιχθυοτροφών, χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή διαφόρων υλικών σε σφαιρίδια υψηλής ποιότητας υδρόβιων ζωοτροφών για ψάρια, γατόψαρα, γαρίδες, καβούρια κ.λπ. Τα τελικά σφαιρίδια τροφής έχουν μοναδικό σχήμα και καλή γεύση, υψηλή θρεπτική αξία και ομαλή υφή. Για ζωοτροφές ψαριών και γαρίδων, ο χρόνος επιπλεύσης στην επιφάνεια του νερού μπορεί να ρυθμιστεί με τη ρύθμιση του βαθμού εξώθησης κατά την εξώθηση των σφαιριδίων. Επί του παρόντος, ο πλωτός μύλος σφαιριδίων ψαριών έχει γίνει ιδανικός για τους κατόχους μικρών και μεσαίων ιχθυοτροφείων (γατόψαρα, τιλάπια, γαρίδες κ.λπ.) ή για τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας ιχθυοτροφών.

1. Μην ταΐζετε πολύ γρήγορα ή πολύ. Αυτό σπαταλά χρήματα και μολύνει τις ιχθυοκαλλιέργειες.
2. Παρατηρήστε πώς ανταποκρίνονται τα ψάρια στο τάισμα και μοιράστε την τροφή κατάλληλα. Η χαμηλή κατανάλωση μπορεί να είναι σημάδι ασθένειας ή επιδείνωσης της ποιότητας του νερού.
3. Είναι καλύτερο να δίνετε συχνές τροφές σε μικρές ποσότητες.
4. Εάν χρησιμοποιείτε ξηρή τροφή σε μορφή σβόλων, εξετάστε το ενδεχόμενο εγκατάστασης αυτόματης μηχανής σίτισης για εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού.
5. Η τήρηση αρχείου διαχείρισης της εκμετάλλευσης βοηθά τους ιχθυοκαλλιεργητές να ελέγχουν το κόστος και να επιλέγουν τη σωστή διαχειριστική προσέγγιση. Βοηθά στην έγκαιρη ανίχνευση πιθανών εστιών ασθενειών.

Ο πλωτός εξωθητής ιχθυοτροφών υγρού τύπου είναι εξοπλισμένος με λέβητα που μπορεί να παρέχει συνεχώς ζεστό ατμό. ο πλωτός εξωθητής ιχθυοτροφών μπορεί να παράγει όλα τα είδη πλωτών ή βυθιζόμενων ζωοτροφών aqua για ψάρια, χέλια, γαρίδες, καβούρια, φαγκρί, βατράχια, κ.λπ. και μπορεί να παράγει πολλά είδη ζωοτροφών για κατοικίδια ζώα για γάτες, σκύλους κ.λπ. Το μέγεθος των σφαιριδίων μπορεί να κυμαίνεται από 0,9-15 mm για την τροφοδοσία ψαριών διαφορετικού μεγέθους. Υψηλή χωρητικότητα και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ο Wet type Sinking and Floating Fish Feed Extruder είναι μια προτιμώμενη επιλογή για μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους εργοστάσιο επεξεργασίας ζωοτροφών και φάρμα υδατοκαλλιέργειας. περισσότερες πληροφορίες στο : aquafeedmachine.com/floating-fish-feed-machine/

Richi Machinery είναι ένας βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται κυρίως στα μηχανήματα ζωοτροφών και καλύπτει επίσης ορισμένες άλλες στρατηγικές επιχειρήσεις, όπως...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ