Φιλανθρωπική εκδήλωση TARMAC

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111939 από Fokion
Φιλανθρωπική εκδήλωση TARMAC δημιουργήθηκε από Fokion


Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, στο KARTODROMO Αφιδνών Αττικής για τα





Oι νέοι μικροί μας φίλοι από τα Παιδικά Χωριά SOS, θα καθήσουν στο κάθισμα του συνοδηγού στα αγωνιστικά αυτοκίνητα των προσκεκλημένων μας οδηγών αγώνων που περιμένουν σαν... μικρά παιδιά να έρθει και φέτος αυτή η μέρα.
Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, πρέπει να δώσουμε για άλλη μια χρονιά το παρών στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση. Πρέπει να δούμε και φέτος τα παιδικά προσωπάκια να χαμογελούν.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00, και η ώρα προσέλευσης θα είναι η 16:00 τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους προεκεκλημένους-θεατές.

Ο χώρος με την πίστα Kartodromo, παραχωρείται στο TARMAC για την τέλεση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης από τους κκ. Κ. Μιχαλόπουλο και Γ. Καμιτσάκη.


www.tarmac.gr/portal/portal.php?topic_id=985

Αγαπητοί Αγωνιζόμενοι,
Δηλώστε την συμμετοχή σας στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση εδώ ή στο site του TARMAC, ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γράφοντας και το αυτοκίνητο που θα συμμετάσχετε, και με PM το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε SMS στα τηλέφωνα επικοινωνίας, γράφοντας ονοματεπώνυμο και αυτοκίνητο.
Βασικές προϋποθέσεις είναι οι εξής:
-- Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι αγωνιστικά, και να είναι εξοπλισμένα με cage, και φυσικά να καλύπτουν όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Μέσα θα μπουν παιδιά ως συνοδηγοί, και πρέπει οπωσδήποτε να είναι απολύτως ασφαλή.
-- Οπως και πέρσι, δεν επιτρέπεται το drift στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση. Παρακαλούμε, όσοι οδηγοί drift θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να παρευρεθούν και να συνεισφέρουν. Είναι ένας περιορισμός που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #112013 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Φιλανθρωπική εκδήλωση TARMAC
Μπράβο Φωκίων. Παντα τετοια.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.054 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ