Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Re:Το λεβητοστάσιο του jnet (λεβητας pellet,αντιστάθμιση, ηλιακά, boiler 3πλής)

Περισσότερα
1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν #185571 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Δες αν έχουν στο ALL ABOUT PELLET Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ.ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ  ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗ ΤΙΣ ΦΛΑΤΖΑΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑΣ.Η ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν #185572 από jnet

και για πες μας ,τι εκανε με την αλλαγη της μπουκας,που βρηκες inox ;πυριμαχο ; τι υλικο εβαλες ; γιατι με ενδιαφερει
Στην αρχή ενας φίλος του πεθερού μου την εφτιαξε ολη με μη πυριμαχο υλικό και σε ενα χρόνο ελιωσε
Τώρα εχω μία μπούκα αλλου λέβητα ιδιας διαμέτρου και λέω να χρησιμοποιήσω αυτή! Βεβαια θα κρατήσω το κάτω κομμάτι οπως είναι απο την παλιά μπουκα που δεν εχει χαλάσει οπως είχε κάνει και με την προηγούμενη!

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Περισσότερα
1 Μήνας 2 Εβδομάδες πριν #185573 από thomas
σε πρωτη φαση εχω βρει inox σωληνα 4χλσ  και λεω να την ανοιξω τρυπες οπως η προηγούμενη και να την εχω ετοιμη αν χρειαστει ,δεν ξερω ποσο θα κρατησει ομως

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.330 δευτερόλεπτα