Kiturami KRP-20A by DOOM_NX

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #146876 από xeimon9
Απαντήθηκε από xeimon9 στο θέμα Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #146883 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Re:Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
To σχαρακι τι διαφορα εχει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #146886 από xeimon9
Απαντήθηκε από xeimon9 στο θέμα Re:Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
Λάθος διατύπωση συγνώμη όχι το σχαρακι αλλά το σύστημα που τοποθετείται η αντισταση το απεικονιζω και στη παραπάνω φωτό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #146887 από xeimon9
Απαντήθηκε από xeimon9 στο θέμα Re:Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
Αυτο εννοούσα
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #146890 από xeimon9
Απαντήθηκε από xeimon9 στο θέμα Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
Μόλις έλαβα την καινούργια αντισταση
ΣΟΑ επιτέλους.
Μπορεί να του εκραξα αλλά τώρα τους θαύμασα :lol:
Άψογοι στο σέρβις τους και ακόμα ποιο άψογο το κατάστημα απο το οποίο το πείρα το μηχάνημα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 2 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #176273 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
Sorry για τη νεκρανάσταση στο thread μου, αλλά να πω πως ζοριστήκαμε πολύ οικονομικά και είπαμε να κάψουμε τα τσουβάλια από τα χαζοSilva που είχαμε αγοράσει το 2013. Είχαν μείνει και κάποια Egger στις γωνίες μέσα στο σιλό. Όπως τον καθάριζα θυμήθηκα τα παλιά, δεν το απόλαυσα και πολύ, μια νοσταλγία με έπιασε... Αλλά 9 χρόνια μετά να κάνω το θερμαστή στον Kiturami που αγάπησα να μισώ, κάπως μου φάνηκε...

Δούλεψε, όμως, όλα καλά. Όπως τότε. Ρυθμίσεις δεν είχε χάσει. Ανέβασε γρήγορα θερμοκρασία, ξανά ζεστά τα σώματα μετά από 2 μέρες που καθόμασταν στα κρύα. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της μάνας μου...

Μισή ώρα μετά σβήνει. Μου πετάει errors, μια για τον ανεμιστήρα, μια για την αντίσταση. ΩΝΣΓ! «Τόσο ήταν να δουλέψεις, 3 ώρες σε καθάριζα και σε τακτοποιούσα και σε μισή ώρα μας ξαναφήνεις στα κρύα, Κορεάτικη μούφα!;»

Μετράω την αντίσταση, άλλα αντί άλλων. Τα είχε παίξει. Μάλλον αυτό είναι, σκέφτηκα. Δε βαριέσαι λέω, πόσο να έχει η αντίσταση, ας πάρουμε μία, πιο φθηνό από το να βάλουμε πετρέλαιο... 50 € η αντίσταση και 50 το πιατάκι, λέει, γιατί αλλάξαμε το design, στο παλιό ακουμπούσε στο σίδερο και καιγόταν η αντίσταση . Τώρα είναι στρογγυλή, δεν καίγεται. Και έχουμε χρόνια που το αλλάξαμε, λέει, δεν το πήρατε χαμπάρι; (όχι, μαρή, σας είχα απωθήσει από τη μνήμη μου η αλήθεια είναι).

Εν πάση περιπτώσει, έρχεται, είναι σαν αυτή που έδειξε ο @xeimon9 σε προηγούμενο post, αλλά δεν το είχα δει ποτέ. Μπα, έκαναν upgrades μετά από όλα τα σιχτίρια στο forum, σκέφτηκα... Πάω να τη βάλω, θες ότι δε με έκοψε να βγάλω πρώτα την πόρτα, θες ότι δεν είχε ούτε ενα σχεδιάγραμμα μέσα, θες ότι είχα βγάλει το παλιό πιατάκι μια μέρα πριν και δε θυμόμουν, έκανα πατάτα στην εγκατάσταση και τα μισά πέλλετ έπεφταν πίσω από το σχαράκι, στο χώρο που ήταν η αντίσταση και ο ανεμιστήρας. 1ο στοιχείο ότι κάτι πάει λάθος η θερμοκρασία που ανέβαινε με ρυθμούς χελώνας. 2ο στοιχείο οι καπνοί που άρχισαν να βγαίνουν από την πόρτα του καυστήρα. «Τώρα βρήκε να μην τραβάει καλά η καμινάδα ρε φίλε;»

3ο στοιχείο, 2 λεπτά αργότερα οι φλόγες που έβγαιναν από την τρυπούλα της αντίστασης. «ΤΙ ΜΛΚΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ!?»
Κλείνω το γενικό να μη δίνω άλλο αέρα με τον ανεμιστήρα, μπας και σβήσει, και είχα την ηλίθια ιδέα να ανοίξω την πόρτα και να βγάλω και το σπιράλ από τον κοχλία. Καπνός, κακό, το σπιράλ έλιωσε, τα καλώδια της ολοκαίνουργιας αντίστασης το ίδιο, βρώμα και δυσωδία, βγαίνω έξω και το περιμένω να σβήσει σαν εκείνο το πλοίο στο λιμάνι που έκαιγε ένα μήνα να πούμε.

Μες στην απελπισία μου, σιχτιρίζω το καινούριο σχαράκι που κατάλαβα ότι δεν έκατσε καλά και έπεφταν μισά πέλλετ μπροστά μισά από πίσω. Ωραίο καινούριο design, έλεγα, να γίνουμε παρανάλωμα... Βγάζω τελικά την πόρτα, καταλαβαίνω πώς έπρεπε να μπει, δίνω, παίρνω, δεν ευθυγράμμιζαν οι τρύπες με τίποτα, το ζορίζω από δω, το ζορίζω από κει, τα καταφέρνω και το βιδώνω καμια φορά σωστά. Ωραίααα... Μάνα κάτσε λέω, η αντίσταση μετράει καλά, απλά καινούρια καλώδια θέλει, ευτυχώς κράτησα και την παλιά. Πάω να μου την κολλήσουν, θα βρω και ένα σπιράλ για τον κοχλία και μάλλον θα δουλέψει! Βρήκα, μου κόλλησαν τα καλώδια, αλλά σπιράλ τέτοιο δεν είχε ΚΑΝΕΝΑΣ στην Καρδίτσα. Αυτά που έβρισκα ήταν μικρότερα και άκαμπτα. 20 ευρώ να μου στείλουν άλλο από την αντιπροσωπεία. Επειδή βιαζόμουν να ζεσταθούμε, έκανα πατέντα με όσο κομμάτι έμεινε και με μια αλουμινοταινία. Αρκεί να πέφτει το πέλλετ και να μη βγάζει αέρα 

Και δούλεψεεεεεε...! Την καρδούλα μου έφαγε, αλλά δουλεύει ακόμα και σήμερα. Ναι με τα χαζά τα Silva. Ναι, τα καίει και δεν μπουκώνει τώρα. Ούτε πιάνει κλίνκερ σε βαθμό που να μην ανάβει πια. Μετά από 5 μέρες συνεχή λειτουργία τώρα με τα χιόνια του Μάρτη, μπορεί να βογγούσε από στάχτη όταν τον άνοιξα, αλλά πάντα άναβε. Με τους πιο πυκνούς χρόνους κοχλία 20-1-6. Ναι, ναι, φτύστε τον κι εσείς.

Τελικά ήταν μαλακισμένο εκείνo το το 22χρονο που γκρίνιαζε και έβριζε όλη την Clima Control και τον απειλούσαν με ασφαλιστικά μέτρα γιατί δυσφήμιζε το προϊόν και την εταιρεία τους στο ίντερνετ... Ή και όχι. 

Φωτορομάντζο με σκληρές εικόνες: drive.google.com/drive/folders/1gFBw9aao...xvRohdP-?usp=sharing

ΥΓ: Κοιτάζοντας το πρώτο post, βλέπω ότι μου είχαν αλλάξει ήδη μια φορά το πιατάκι. Αυτή ήταν η πρώτη τους απόπειρα να σώσουν τις αντιστάσεις. Γιαυτό δεν άναβαν τα πέλλετ ρε...!

 
Version 1 πάνω vs version 2 κάτω...
Συνημμένα:
Last edit: 2 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.229 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ