- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε στέγη
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Asteris
- Αποσυνδεμένος
- Invicta Selenic 700 + heat exchanger
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 632
- mastoras
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
Agis-Pro έγραψε: Για τα κερμίδια υπάρχουν αρκετές λύσεις αναλόγως την στέγη και όχι μόνο άγκιστρα.
Υπάρχουν και τα ντιζοστρίφωνα.
Τώρα με την συγκεκριμένη εταιρεία που επέλεξε ο φίλος άστα...
Αρκετές λύσεις το ξέρω ότι υπάρχουν. Τους τεχνίτες όμως που θα εφαρμόσουν τα συστήματα δεν θέλει να του πληρώσει σωστά κανείς. Ετσι δημιουργούνται οι κακοτεχνίες.
Οσο για την συγκεκριμένη εταιρία ακούστηκε τελικά ότι έβαλε λουκέτο.
- mastoras
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
andreasdrb έγραψε: mastora συγνωμη μηπως μπορεις να μου πεις μια αξιοπιστη εταιρια Φ/Β.ενδιαφερομαι για την ταρατσα του σπιτιου μου και του σπιτιου στο χωριο μου..δωρεαν εγκατασταση απλα να μην πληρωνω ρευμα.ειμαι απο Πατρα και το χωριο μου ειναι μεσα στο νομο αχαιας.
Οχι, δυστυχώς δεν γνωρίζω σχετικά με τις εταιρίες του είδους.
Πάντως η άποψη μου είναι θετική ως προς την εγκατάσταση Φ/Β σε κατοικίες.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
αρχηκα ειχα ξεκινηση με την ΚΛΤ εδωσα και προκαταβολη αλλα η ταλαιπορια μου ηταν απιστευτη.
ηρθαν οι τυποι σπιτι μου ,κανανε την μελετη και αρχηζουμε.στελνουν στην ΔΕΗ μελετη που μονο το σπιτι μου δεν ηταν ! μετα στελνουν αλλη με γκαραζ σε αλλο σημειο του σπιτιου ! στην επομενη στελνουν μια χωρις της βεραντες ! και προς αλλο νομο !!! αφου περασε κανα 2μηνο ετσι και κοντευε να βγει ο περσινος χειμονας και να χασω την τιμη (0,55 ) τσακωθηκα μαζι τους τους εστηλα παλι την αδεια του σπιτιου με το σχεδιο της στεγης ωστε να βαλουν της βεραντες μεσα (γιατι δεν χωρουσαν αλλιως τα πανελ) και το αποτελεσμα ....παλι μελετη χωρις βεραντες μεσα ! χαχαχαχα 4 μηνες το παλεψα με αυτους ,με φαγανε και 300 ευρω προκαταβολη ( που ως σοβαρη και μεγαλη εταιρια υποτιθετε θα μου τα επεστρεφε αφου το λαθως ηταν δικο τους) πηγα σε μια μικρι εταιρια της περιοχης μου και σε ενα μηνα μεσα ολα τελιοσαν και χωρις να τους δωσο καμια προκαταβολη.
τελικα φαληρησε η ΚΛΤ και να σας πω δεν με παρεξενεψε καθολου , με τετοιους υπαληλους που ειχε......
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
Ο αρχιμπαταξης όλων!
la nordica svezia