- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε στέγη
- natural power
- Αποσυνδεμένος
- αμπελοφιλοσοφιες
Το ειναι δικο μου κ εγω μιλαω στην συνεντευξη.Η ιδια εταιρια μου εβαλε ενα οικιακο κ μου εκανε το ηλεκτρολογικο κοματι στο οικιακο μου στο οποιο την εγκατασταση την εκανα μονοσ μου μιασ κ ηταν το πρωτο εργο στην ελλαδα με πανελα σκεπησ που δημιουργουν στεγανοτητα.
το link τησ εταιριας.
www.brightsolar.gr/
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
προς το παρον για αμεση επαφη μπορω μονο αττικη και περιφερειακους νομους...
και ναι το κρατος το εκανε παλι το θαυμα του και εριξε την τιμη της κιλοβατωρας σχεδον στο μισο αλλα και παλι θεωρω πως με την αναλογη πτωση τιμων για την εγκατασταση ειναι μια πολυ συμφερουσα επενδυση..
- jnet
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
stelios-ath έγραψε: αν καποιος ενδιαφερεται για πληροφοριες και εγκατασταση φωτοβολταικων σε στεγη ή ταρατσα μπορει να μου στειλει καποιο πμ με το τηλεφωνο του και να επικοινωνησουμε.ειμαι συνεργατης σε καποιες εταιρειες του χωρου οι οποιες προσφερουν μεχρι και ρητρες για τον χρονο παραδοσης της εγκαταστασης..
προς το παρον για αμεση επαφη μπορω μονο αττικη και περιφερειακους νομους...
και ναι το κρατος το εκανε παλι το θαυμα του και εριξε την τιμη της κιλοβατωρας σχεδον στο μισο αλλα και παλι θεωρω πως με την αναλογη πτωση τιμων για την εγκατασταση ειναι μια πολυ συμφερουσα επενδυση..
Στελιο Pm δεν υπάρχουν αλλά γενικά εδω είναι ενα μαγαζί που δεν ψωνιζουν πελάτες(γιαυτό και δεν υπάρχουν και Pm). Οπότε το μύνημα σου είναι για ποινη. Μια εβδομάδα αποκλεισμός
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Γιάννης
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 26
Αλλα εστω αυτο το λιγο οικονομικο οφελος που θα εχω ειναι αρκετο για να καλυψει καποια ετησια εξοδα, πρώτα το κράτος ( κατα το "πρωτα ο θεος"). Ολα "δικα μου" και ετσι θα περιορισω αρκετα το κοστος.
la nordica svezia